AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone 6 da siyah Ekran nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone 6 da siyah Ekran nasıl yapılır?​

Koyu Mod’u açma veya kapatma Denetim Merkezi’ni açın, simgesini basılı tutun, sonra Koyu Mod’u açmak veya kapatmak için. simgesine dokunun. Ayarlar > Ekran ve Parlaklık’a gidin, sonra Koyu Modu açmak için Koyu’yu veya kapatmak için Açık’ı seçin.
iPhone 6 Karanlık mod nasıl kapatılır?
Genelden erişebilirlik sekmesine girin. Bu işlemin ardından ise ekran kolaylıkları bölümüne girmelisiniz. Ekran kolaylıklarından ise renkleri tersine çevire tıklamanız gerekmektedir.
iPhone 6 da neden karanlık mod yok?
Ayarlar>>Genel>>Erişebilirlik>>Ekran Kolaylıkları>>Renkeleri Tersine Çevir>>Akıllı Tersine Çevir sıralamsını takip ederek dark modu aktif hale getirebilirsiniz.

iPhone 6 Whatsapp koyu tema nasıl yapılır?​

Koyu mod nasıl kullanılır
- iPhone’da Ayarlar > Ekran ve Parlaklık’a gidin.
- GÖRÜNÜŞ altında aşağıdaki seçeneklerden birini işaretleyin: Koyu: Koyu modu etkinleştirir. Açık: Koyu modu devre dışı bırakır. Otomatik: Koyu modu belirli bir saatte otomatik olarak açılacak şekilde etkinleştirir.
iPhone gece modu nasıl kapatılır?
Night Shift’i açmanın ve kapatmanın iki yolu vardır: Denetim Merkezi’ni açın. Parlaklık denetimi simgesine sertçe basın, ardından Night Shift’i açmak veya kapatmak için. simgesine dokunun.
6 Plus karanlık mod nasıl yapılır?
iPhone’da Ayarlar > Ekran ve Parlaklık’a gidin. GÖRÜNÜŞ altında aşağıdaki seçeneklerden birini işaretleyin: Koyu: Koyu modu etkinleştirir. Açık: Koyu modu devre dışı bırakır.
Night Shift’i etkinleştirme Denetim Merkezi’ni açın. Parlaklık denetimi simgesine sertçe basın, ardından Night Shift’i açmak veya kapatmak için. simgesine dokunun. Ayarlar > Ekran ve Parlaklık > Night Shift’e gidin.
iPhone WhatsApp karanlık mod nasıl yapılır?
İOS kullanıcısı iseniz; Ayarlar > Ekran ve Parlaklık bölümünden “Koyu” seçeneğine tıklayarak işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Geri