- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
iPhone 6 da hatırlatma nasıl yapılır?
Anımsatıcı oluşturma- Anımsatıcılar uygulamasını açın.
- + Yeni Anımsatıcı’ya dokunun ve anımsatıcınızı yazın.
iPhone video nasıl paylaşılır?
Videonuzu Clips ile paylaşma- Clips uygulamasında , paylaşmak istediğiniz videoyu açın.
- Sağ alttaki. simgesine dokunun.
- Seçenekler’e dokunun, sonra aşağıdakilerden birini yapın: En boy oranını ayarlayın: 16:9, 4:3 veya Kare seçeneğine dokunun.
- Bitti’ye dokunun.
- Bir paylaşma seçeneğine dokunun.
iPhone etkinlik nasıl yapılır?
Etkinlik oluşturma
- iPhone veya iPad’inizde Takvim uygulamasını açın.
- Oluştur Etkinlik’e. dokunun.
- Etkinliğinizle ilgili bilgileri girin.
- Bitti’ye dokunun.
- İsteğe bağlı: Etkinlik eklediğiniz takvimi değiştirmek istiyorsanız en üste giderek takvim adına dokunun.
YouTube videosu Instagram’da nasıl paylaşılır iphone?
Video bağlantısını kopyalayarak veya bağlantıyı telefonunuzdaki başka bir uygulamaya göndererek video paylaşabilirsiniz: Paylaşmak istediğiniz videoya gidin. Video oynatıcının altından Paylaş’a dokunun. Bağlantıyı kopyala’yı seçin veya bağlantıyı o uygulama aracılığıyla doğrudan paylaşmak için bir uygulama seçin.
iPhone etkinlikler nerede?
Diğer uygulamalarda etkinlikleri bulma Ayarlar > Takvim > Siri ve Arama bölümüne gidin. Siri’nin diğer uygulamalarda bulduğu etkinlikleri önermesi için Siri Önerilerini Göster’i açın.Telefonda hatirlatma nasıl yapılır?
Hatırlatıcı oluşturma- Konuş’a. dokunun. Ardından, “bana hatırlat” deyin ve hatırlatılmak istediğiniz şeyleri söyleyin.
- Sağ üstte Profil resminiz veya adınızın baş harfi. Hatırlatıcılar. Ekle’ye. dokunun.
- Arama kutusuna bana hatırlat yazıp ardından neyin hatırlatılmasını istediğinizi girin.
iPhone saat nasıl kurulur?
Saat uygulamasıyla iPhone’unuzu bir çalar saate dönüştürebilirsiniz. Bunun için Ana Ekrandan veya Denetim Merkezi’nden Saat uygulamasını açın….iPhone’unuzda alarm kurma ve alarmları değiştirme
- Saat uygulamasını açın ve Alarm sekmesine dokunun.
- Ekle düğmesine dokunun.
- Alarm saatini ayarlayın.
- Kaydet’e dokunun.