- Konu Yazar
İphone 5s Türkiye’de ne zaman çıktı? Türkiye’de İphone 5s çıkış tarihi merak edilen konular arasında yer alıyor. İphone 5s, Türkiye’de satışa sunulduğu tarihten itibaren büyük ilgi görmüştür. İphone 5s, teknik özellikleri ve kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çekmektedir. İphone 5s, iOS işletim sistemi ile uyumlu çalışan bir akıllı telefondur. İphone 5s, parmak izi sensörü ve yüksek çözünürlüklü kamerasıyla da kullanıcılarına kaliteli bir deneyim sunmaktadır. Türkiye’de İphone 5s, ön siparişle satın alınabilir ve yetkili satış noktalarından temin edilebilir.
İçindekiler
İphone 5s Ne Zaman Çıktı Türkiye?
İphone 5s, Türkiye’de ne zaman çıktı? Bu sorunun cevabı, İphone 5s’in Türkiye’deki çıkış tarihini merak eden birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. İphone 5s, Apple tarafından üretilen ve 2013 yılında piyasaya sürülen bir akıllı telefondur.
İphone 5s Türkiye’ye Ne Zaman Geldi?
İphone 5s, Türkiye’ye ne zaman geldi? İphone 5s’in Türkiye’ye geliş tarihi, Türkiye’deki teknoloji meraklıları tarafından sıklıkla araştırılan bir konudur. İphone 5s, Türkiye’ye ilk olarak 1 Kasım 2013 tarihinde resmi olarak satışa sunulmuştur.
İphone 5s’in Özellikleri Nelerdir?
İphone 5s’in özellikleri nelerdir? İphone 5s, döneminin önde gelen akıllı telefonlarından biridir ve birçok özelliği ile dikkat çekmektedir. İphone 5s, 4 inçlik Retina ekran, A7 çip, Touch ID parmak izi sensörü, 8 megapiksel kamera gibi özelliklere sahiptir.
İphone 5s Kaç GB?
İphone 5s, kaç GB hafızaya sahiptir? İphone 5s, 16 GB, 32 GB ve 64 GB olmak üzere üç farklı depolama seçeneği sunmaktadır. Kullanıcılar ihtiyaçlarına göre bu seçenekler arasından tercih yapabilmektedir.
İphone 5s’in Renk Seçenekleri Nelerdir?
İphone 5s’in renk seçenekleri nelerdir? İphone 5s, gümüş, uzay grisi ve altın olmak üzere üç farklı renk seçeneği sunmaktadır. Kullanıcılar istedikleri renkte bir İphone 5s seçebilirler.
İphone 5s’in Batarya Ömrü Ne Kadar?
İphone 5s’in batarya ömrü ne kadar? İphone 5s, 1560 mAh kapasiteli bir bataryaya sahiptir. Bu batarya, kullanıma bağlı olarak değişmekle birlikte, tipik olarak bir gün boyunca kullanım sağlayabilmektedir.
İphone 5s’in İşletim Sistemi Hangisi?
İphone 5s’in işletim sistemi hangisi? İphone 5s, iOS işletim sistemini kullanmaktadır. İphone 5s’in çıkışıyla birlikte iOS 7 işletim sistemi de tanıtılmıştır.
İphone 5s’in Kamerası Kaç Megapiksel?
İphone 5s’in kamerası kaç megapiksel? İphone 5s, 8 megapiksel çözünürlüğünde bir arka kameraya sahiptir. Bu kamera, yüksek kalitede fotoğraflar çekmeye olanak sağlamaktadır.
İphone 5s’in Ekran Boyutu Kaç İnç?
İphone 5s’in ekran boyutu kaç inç? İphone 5s, 4 inçlik bir Retina ekranı kullanmaktadır. Bu ekran, yüksek çözünürlük ve canlı renkler sunmaktadır.
İphone 5s’in İşlemcisi Hangi Model?
İphone 5s’in işlemcisi hangi model? İphone 5s, Apple’ın A7 çipini kullanmaktadır. Bu çip, o dönemdeki en güçlü mobil işlemcilerden biri olarak kabul edilmektedir.
İphone 5s’in Fiyatı Ne Kadar?
İphone 5s’in fiyatı ne kadar? İphone 5s’in fiyatı, depolama seçeneği ve döneme göre değişiklik göstermektedir. İkinci el olarak da bulunabilen İphone 5s’in fiyatı, genellikle 1000 TL ile 2000 TL arasında değişmektedir.
İphone 5s’in Türkiye’deki Satış Fiyatı Ne Kadar?
İphone 5s’in Türkiye’deki satış fiyatı ne kadar? İphone 5s’in Türkiye’deki satış fiyatı, çıkış tarihine ve döneme göre değişiklik göstermektedir. Ancak, İphone 5s’in Türkiye’deki satış fiyatı, çıktığı dönemde 2000 TL civarında olmuştur.
İphone 5s’in Dayanıklılığı Nasıldır?
İphone 5s’in dayanıklılığı nasıldır? İphone 5s, sağlam bir yapıya sahiptir ve günlük kullanıma dayanıklıdır. Ancak, kullanıcıların ekran koruyucu ve kılıf gibi ekstra koruyucu önlemler alması önerilmektedir.
İphone 5s’in Su Geçirmezlik Özelliği Var mı?
İphone 5s’in su geçirmezlik özelliği var mı? Hayır, İphone 5s su geçirmez bir telefon değildir. Suya maruz kaldığında zarar görebilir, bu nedenle suya temas etmemesine dikkat edilmelidir.
İphone 5s’in İşletim Sistemi Güncellenebilir mi?
İphone 5s’in işletim sistemi güncellenebilir mi? Evet, İphone 5s’in işletim sistemi güncellenebilir. Apple, yeni işletim sistemi sürümlerini genellikle birkaç yıl boyunca İphone’lara desteklemektedir. Ancak, en son işletim sistemi sürümünün cihazın performansını etkileyebileceği unutulmamalıdır.
İphone 5s’in Pil Değişimi Nasıl Yapılır?
İphone 5s’in pil değişimi nasıl yapılır? İphone 5s’in pil değişimi, Apple yetkili servisleri veya yetkili teknik servisler tarafından yapılmaktadır. Kullanıcılar, pil değişimi için yetkili servislere başvurmalı ve orijinal Apple parçalarının kullanıldığından emin olmalıdır.
İphone 5s’in Ekran Değişimi Nasıl Yapılır?
İphone 5s’in ekran değişimi nasıl yapılır? İphone 5s’in ekran değişimi, Apple yetkili servisleri veya yetkili teknik servisler tarafından yapılmaktadır. Kullanıcılar, ekran değişimi için yetkili servislere başvurmalı ve orijinal Apple parçalarının kullanıldığından emin olmalıdır.
İphone 5s’in Şarj Süresi Ne Kadar?
İphone 5s’in şarj süresi ne kadar? İphone 5s’in şarj süresi, kullanılan şarj aleti ve şarj kablosuna bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Tipik olarak, İphone 5s’i tamamen şarj etmek yaklaşık 2-3 saat sürmektedir.
İphone 5s’in Boyutları Nelerdir?
İphone 5s’in boyutları nelerdir? İphone 5s, 123.8 mm yükseklik, 58.6 mm genişlik ve 7.6 mm kalınlık ölçülerine sahiptir. Bu boyutlar, İphone 5s’in kolay taşınabilir bir telefon olmasını sağlamaktadır.
İphone 5s’in Ağırlığı Ne Kadar?
İphone 5s’in ağırlığı ne kadar? İphone 5s, yaklaşık olarak 112 gram ağırlığındadır. Bu da İphone 5s’i hafif ve kullanışlı bir telefon yapmaktadır.
İphone 5s Ne Zaman Çıktı Türkiye?
iPhone 5s Türkiye’de 1 Kasım 2013’te satışa çıktı. |
Türkiye’de iPhone 5s için ön siparişler 25 Ekim 2013’te başladı. |
iPhone 5s Türkiye’de 16 GB, 32 GB ve 64 GB modelleri olarak sunuldu. |
Türkiye’de iPhone 5s için sadece siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyordu. |
iPhone 5s Türkiye’de Apple Store ve yetkili satış noktalarında satıldı. |
Türkiye’de iPhone 5s satış fiyatı 16 GB için 2.199 TL olarak belirlendi.
iPhone 5s Türkiye’de A7 çip, Touch ID ve 8 MP kamera özelliklerine sahipti.
Türkiye’de iPhone 5s için en yoğun talep ilk günlerde yaşandı.
iPhone 5s Türkiye’de diğer iPhone modellerine göre daha hızlı işlemciye sahipti.
Türkiye’de iPhone 5s için Apple’ın resmi garantisi geçerliydi.