- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
iPhone 4s nasıl uygulama indirilir?
Uygulama indirme- iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda App Store uygulamasını açın.
- Beğendiğiniz uygulamaları bulmak için Bugün, Oyunlar, Uygulamalar veya Arcade sekmelerine göz atın.
- Fiyatı veya İndir düğmesini tıklayın ya da fiyatın veya düğmenin üzerine dokunun.
iPhone 4s iOS 10 yüklenir mi?
Böylece iPhone 4’ler nihayet desteksiz kalacak ve iOS 10’u almayacak.iPhone 4 sürümü kaç?
iPhone 4, o sırada Apple’ın iOS mobil işletim sisteminin en yeni sürümü olan iOS 4 ile birlikte gelir. iOS 5, iOS 6, iOS 7 sürümleri de aldı. iOS 4, uygulamaların bellekte “askıda” kalmasına, arka planda belirli işlemleri gerçekleştirmesine ve kullanıcıların bir ekran menüsünü kullanarak uygulamalar arasında geçiş …
iPhone 4S WhatsApp desteği ne zaman bitecek?
İŞTE O IPHONE CİHAZLAR WhatsApp’ın 2021 yılı itibariyle kullanılamayacağı iOS cihaz, iPhone 4 oluyor ancak kullanıcılar, iPhone ‘4S, 5, 5S, 5C, 6, ve iPhone 6S’ gibi telefon modellerine iOS 9 güncellemesini yaparlarsa WhatsApp’ı çalıştırabilecekler.
iPhone 4 te WhatsApp nasıl kullanılır?
- Adım: WhatsApp’ı İndirin ve Kurun. iOS cihazınızdan App Store uygulamasını açın ve arama kutusuna “WhatsApp” yazın. WhatsApp Messanger by WhatsApp Inc ismindeki uygulamayı seçin.- Adım: Telefon Numaranızı Kaydedin ve Onaylayın. WhatsApp kişi listenize erişmek için izin isteyecek.
iPhone 4s en son sürüm kaç?
Önceki modellerden farklı olarak Siri adında sesle kontrol yazılımı barındırır. Son olarak iOS 9.3.6 güncellemesini almıştır ve bu güncelleme ile iPhone 4s’e güncelleme desteği sona ermiştir.iPhone 4 var mıdır?
İphone 4 sıfır ya da ikinci el olarak satın alabileceğiniz cihazlardır. Bu ürünlerin teknik özellikleri, son derece işlevseldir. İlk üretimler arasında yer alan cihazlar olsa da ekran çözünürlüğü (px) 640*960’tır. Yani son derece iyi bir çözünürlük düzeyiyle bu cihazları kullanabilmeniz mümkündür.
iPhone WhatsApp desteği ne zaman bitecek?
WhatsApp tarafından yapılan açıklamada, 1 Kasım 2021 tarihinden itibaren Android 4.0.3 ve altı versiyonlara sahip telefonlar ile iOS 9 ve altındaki telefonlara destek olmayacak.