AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İphone 4 İos 8 Güncelleme Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
İphone 4 İos 8 Güncelleme Nasıl Yapılır? İphone 4 cihazınızın işletim sistemi olan İos 8’e nasıl güncelleyebilirsiniz? Güncelleme işlemi oldukça basit ve hızlıdır. İlk olarak, cihazınızın internet bağlantısını kontrol edin. Ardından, Ayarlar menüsüne girin ve Genel seçeneğine dokunun. Güncelleme yazılımını kontrol etmek için Yazılım Güncelleme seçeneğine tıklayın. Eğer İos 8 güncellemesi varsa, indirme ve yükleme işlemlerini başlatın. Güncelleme işlemi tamamlandığında, cihazınızı yeniden başlatın ve yeni İos 8’in keyfini çıkarın. Unutmayın, güncelleme işlemi sırasında cihazınızın şarjının yeterli olduğundan emin olun ve Wi-Fi bağlantısını tercih edin.
İçindekiler

İphone 4 İos 8 Güncelleme Nasıl Yapılır?​

İphone 4 cihazınızı İos 8’e güncellemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

1. Adım: Yedekleme Yapın​

Güncelleme işlemine başlamadan önce cihazınızı yedeklemeniz önemlidir. Böylece güncelleme sırasında veri kaybı yaşamazsınız. İcloud veya Itunes üzerinden yedekleme yapabilirsiniz. İcloud için Ayarlar > iCloud > Yedekleme bölümüne girerek yedekleme işlemini başlatabilirsiniz. Itunes üzerinden yedekleme yapmak için ise cihazınızı bilgisayara bağlayarak Itunes’u açın ve Yedekleme seçeneğini kullanın.

2. Adım: İnternet Bağlantısı Sağlayın​

Güncelleme işlemi için İphone 4 cihazınızın internete bağlı olması gerekmektedir. Wi-Fi veya mobil veri kullanarak internet bağlantısını sağlayabilirsiniz. İnternet bağlantısının kaliteli ve stabil olması güncelleme sürecini hızlandırabilir.

3. Adım: Ayarlar Menüsüne Girin​

Cihazınızın ana ekranında Ayarlar uygulamasını bulun ve açın. Ayarlar uygulaması genellikle dişli simgesi ile temsil edilir. Ayarlar uygulamasına girdikten sonra Genel > Yazılım Güncelleme seçeneklerine tıklayın.

4. Adım: Güncellemeyi Kontrol Edin​

Yazılım Güncelleme seçeneğine tıkladığınızda cihazınız otomatik olarak İos 8 güncellemesini kontrol edecektir. Eğer güncelleme mevcutsa, cihazınız size güncellemeyi indirip yüklemek için bir seçenek sunacaktır.

5. Adım: Güncellemeyi İndirin ve Yükleyin​

Güncelleme mevcut ise, İndir ve Yükle seçeneğine tıklayarak güncellemeyi indirebilirsiniz. İndirme işlemi internet hızınıza bağlı olarak bir süre alabilir. İndirme tamamlandıktan sonra Yükle seçeneğine tıklayarak güncelleme işlemini başlatabilirsiniz. Cihazınız güncelleme işlemi için yeniden başlayacaktır.

6. Adım: Güncelleme Sürecini Tamamlayın​

Cihazınız güncelleme işlemi sırasında birkaç kez yeniden başlayabilir. Bu normal bir durumdur ve güncelleme tamamlanana kadar beklemelisiniz. Güncelleme işlemi tamamlandığında cihazınız İos 8’e güncellenmiş olacaktır.

7. Adım: Yedekten Geri Yükleme​

Güncelleme işlemi tamamlandıktan sonra cihazınızı yedekten geri yükleyebilirsiniz. İcloud veya Itunes üzerinden yaptığınız yedeklemeyi kullanarak cihazınızı eski verilerinizle geri yükleyebilirsiniz. Böylece kişisel bilgileriniz, uygulamalarınız ve ayarlarınız eski haline gelecektir.
Bu adımları takip ederek İphone 4 cihazınızı İos 8’e güncelleyebilirsiniz. Güncelleme işlemi sırasında cihazınızın şarj seviyesinin yeterli olduğundan emin olun. Ayrıca güncelleme işlemi sırasında cihazınızı kapatmayın veya bağlantısını kesmeyin. Bu durum güncelleme işleminin başarısız olmasına neden olabilir.

İphone 4 İos 8 Güncelleme Nasıl Yapılır?​

iPhone 4 iOS 8 güncelleme nasıl yapılır?
iTunes programını açın ve iPhone 4’ünüzü bilgisayara bağlayın.
iPhone 4’ünüzü güncellemek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme’ye gidin.
Yeni iOS 8 güncellemesini indirmek için “İndir ve Yükle” seçeneğini tıklayın.
Güncelleme işlemini başlatmak için “Kabul Et” seçeneğini onaylayın.
iPhone 4’ünüzün güncellenmesini tamamlamak için cihazı yeniden başlatın.

iPhone 4 iOS 8 güncelleme nasıl yapılır?
iTunes programını açın ve iPhone 4’ünüzü bilgisayara bağlayın.
iPhone 4’ünüzü güncellemek için Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme’ye gidin.
Yeni iOS 8 güncellemesini indirmek için “İndir ve Yükle” seçeneğini tıklayın.
Güncelleme işlemini başlatmak için “Kabul Et” seçeneğini onaylayın.
iPhone 4’ünüzün güncellenmesini tamamlamak için cihazı yeniden başlatın.

Geri