- Konu Yazar
iPhone 13 ekran kilidi nasıl açılır?
Touch ID ile iPhone’un kilidini açma: Ana Ekran düğmeli iPhone’da Touch ID ile kayıtlı olan parmağınızı kullanarak Ana Ekran düğmesine basın. iPhone’u yeniden kilitlemek için yan düğmeye veya Uyut/Uyandır düğmesine (modelinize bağlı olarak) basın.iPhone ekran kilidi nasıl yapılır?
Parola ayarlayın- iPhone X veya sonraki bir modelinde ya da Face ID özellikli bir iPad’de Ayarlar > Face ID ve Parola’ya gidin. Önceki iPhone modellerinde Touch ID ve Parola’ya gidin.
- Parolayı Aç’a dokunun.
- Altı basamaklı bir parola girin.
- Onaylamak ve etkinleştirmek için parolanızı tekrar girin.
iPhone 13 nasıl kapatılır?
iPhone 13 nasıl kapatılır?Ana Ekran düğmeli iPhone: Yan düğmeyi veya Uyut/Uyandır düğmesini (modelinize bağlı olarak) basılı tutun, sonra sürgüyü sürükleyin. Tüm modeller: Ayarlar > Genel > Sistemi Kapat bölümüne gidin, sonra sürgüyü sürükleyin.
iPhone ekran kilidi şifresi nasıl değiştirilir?
iPhone ekran kilidi şifresi nasıl değiştirilir?iPhone şifre değiştirme nasıl yapılır?
- Adım #1: iPhone Ayarlar sayfasını açın.
- Adım #2: Touch ID ve Parola ya da Face ID ve Parola sayfasını açın.
- Adım #3: İstenirse var olan şifrenizi girin.
- Adım #4: Parolayı Değiştir seçeneğine dokunun.
- Adım #5: Var olan parolanızı girin.
- Adım #6: Yeni parolanızı girin.
Yeni iPhone 11 kurulumu nasıl yapılır?
iPhone, iPad veya iPod touch’ınızı ayarlama- Aygıtınızı açın.
- Başka bir aygıtınız varsa Hızlı Başlangıç’ı kullanın.
- Aygıtınızı etkinleştirin.
- Face ID’yi veya Touch ID’yi ayarlayın ve parola oluşturun.
- Bilgilerinizi ve verilerinizi geri yükleyin veya aktarın.
- Apple Kimliğinizle giriş yapın.
iPhone şarjı bitince nasıl açılır?
Açma/kapama düğmesi ve ana ekran düğmesine aynı anda 10-30 saniye boyunca basın. Apple logosu görünene kadar basılı tutun. Bu işlemi yapınca iPhone’un yeniden başlaması gerekir. Eğer 30 saniyeden uzun süre düğmelere basmanıza rağmen bir şey olmadıysa yeni bir şeyler denemeniz gerekebilir.iPhone kapatma tuşu çalışmıyor nasıl kapatabilirim?
iPhone kapatma tuşu çalışmıyor nasıl kapatabilirim?iPhone’larda kilit tuşuna basmadan telefonu kapatabilmek için Ayarlar > Genel bölümüne erişmek gerekiyor. Daha sonrasında pencerenin en alt kısmında yer alan “Sistemi Kapat” düğmesine dokunulduğu anda… Genel bölümü üzerinde “Sistemi Kapat” düğmesi sayesinde işlem gerçekleştirilebiliyor.
Apple telefon nasıl kapatılır?
Apple telefon nasıl kapatılır?Ses yükseltme veya azaltma düğmelerinden birini basılı tutarken aynı anda yan düğmeyi de basılı tut. Bu düğmeleri birkaç saniye basılı tuttuktan sonra ekranda bir sürgü belirecek. Sürgüyü sağa kaydır. Böylece iPhone’un kapanacak. iPhone’unun kapanması 30 saniyeye kadar sürebilir.
Kurtarma modu veya «kurtarma modu». Bu nasıl aktive edildiğidir
- İTunes’u açıyoruz ve cihazı bağlıyoruz.
- Sesi artırmak için düğmeye basıp bırakıyoruz.
- Sesi kısmak için düğmeye basıp bırakıyoruz.
- Cihaz otomatik olarak yeniden başlamaya başlayana kadar üst düğmeyi basılı tutuyoruz.