SoruCevap
Yeni Üye
- Konu Yazar
İphone 12 64 Gb Kaç Dolar? sorusu, birçok kişinin aklını meşgul eden bir konudur. İphone 12’nin 64 GB versiyonu, günümüzde oldukça popüler bir seçenektir. Bu modelin fiyatı, birçok faktöre bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Apple’ın resmi web sitesinde veya yetkili satıcılarında İphone 12 64 Gb modelinin dolar cinsinden fiyatını bulabilirsiniz. Ancak, genel olarak İphone 12 64 Gb’nin fiyatı ortalama olarak 5000-6000 Türk Lirası arasında değişmektedir. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize en uygun olanı seçmek için farklı satıcıları ve kampanyaları karşılaştırmanız önemlidir. Unutmayın, İphone 12 64 Gb’nin fiyatı, teknik özellikleri ve performansıyla da orantılı olacaktır.
İçindekiler
İphone 12 64 Gb Kaç Dolar?
İphone 12 64 GB modelinin dolar cinsinden fiyatı merak edilen bir konudur. İphone 12’nin 64 GB versiyonu, Amerika Birleşik Devletleri’nde 699 dolarlık bir başlangıç fiyatıyla satışa sunulmuştur. Ancak, ülkeler arasındaki vergi farkları ve döviz kurları nedeniyle fiyatlar değişiklik gösterebilir.
İphone 12 64 GB’nin Özellikleri Nelerdir?
İphone 12 64 GB, Apple’ın yeni nesil akıllı telefon serisi olan İphone 12’nin bir modelidir. Bu modelde 64 GB dahili depolama alanı bulunur ve çeşitli renk seçenekleri sunulur. İphone 12 serisi, A14 Bionic çipseti, OLED Super Retina XDR ekran, 5G desteği ve gelişmiş kamera sistemleri gibi özelliklere sahiptir.
İphone 12 64 GB’yi Nereden Satın Alabilirim?
İphone 12 64 GB modelini birçok farklı yerden satın alabilirsiniz. Apple’ın resmi web sitesi, yetkili satıcılar, elektronik mağazaları ve çevrimiçi perakende siteleri gibi yerlerden İphone 12 64 GB’yi satın alabilirsiniz. Fiyat ve stok durumu konusunda bu satış noktalarını kontrol etmeniz önemlidir.
İphone 12 64 GB’nin Garanti Süresi Ne Kadardır?
İphone 12 64 GB’nin garanti süresi genellikle 1 yıldır. Apple, ürünlerine bir yıl boyunca üretim hatalarına karşı garanti vermektedir. Ancak, garanti süresi ve kapsamı ülkelere ve satıcılara göre değişiklik gösterebilir. Satın alma işleminden önce garanti şartlarını kontrol etmek önemlidir.
İphone 12 64 GB’nin Pil Ömrü Nasıldır?
İphone 12 64 GB’nin pil ömrü kullanıma bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Apple, İphone 12 serisinde pil ömrünü geliştirmek için çeşitli iyileştirmeler yapmıştır. İphone 12 64 GB, tipik olarak bir gün boyunca normal kullanımda dayanabilecek bir pil ömrü sunar. Pil ömrü, uygulamaların kullanımı, ekran parlaklığı ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir.
İphone 12 64 GB’nin Kamerası Kaç Megapiksel?
İphone 12 64 GB’nin arka kamerası 12 megapiksel çözünürlüğe sahiptir. İphone 12 serisi, gelişmiş kamera sistemleriyle donatılmıştır. Bu sistemde geniş açılı lens, ultra geniş açılı lens ve gece modu gibi özellikler bulunur. Ön kamera ise 12 megapiksel çözünürlüğe sahiptir.
İphone 12 64 GB’nin Ekran Boyutu Kaç İnç?
İphone 12 64 GB’nin ekran boyutu 6.1 inçtir. İphone 12 serisi, daha büyük bir ekrana sahip olmak isteyen kullanıcılar için ideal bir seçenek sunar. Bu ekran, OLED Super Retina XDR teknolojisiyle donatılmıştır ve canlı renkler, yüksek kontrast oranı ve keskin bir görüntü sunar.
İphone 12 64 GB’nin Ağırlığı Ne Kadardır?
İphone 12 64 GB’nin ağırlığı yaklaşık olarak 164 gramdır. İphone 12 serisi, hafif ve şık tasarımıyla dikkat çeker. Bu model, kullanıcılar için rahat bir kullanım deneyimi sağlamak amacıyla ergonomik olarak tasarlanmıştır.
İphone 12 64 GB’nin İşletim Sistemi Hangisidir?
İphone 12 64 GB, Apple’ın kendi geliştirdiği iOS işletim sistemiyle çalışır. İphone 12 serisi, en son iOS sürümüyle birlikte gelir ve kullanıcılara güncel özellikler ve performans sunar. İOS, kullanıcı dostu bir arayüze sahip olup, güvenlik ve hızlı işlem performansıyla da öne çıkar.
İphone 12 64 GB’nin Renk Seçenekleri Nelerdir?
İphone 12 64 GB, farklı renk seçenekleri sunar. Bu modelde genellikle siyah, beyaz, yeşil, mavi ve (PRODUCT)RED gibi renk seçenekleri bulunur. Renk seçenekleri ülkelere ve satıcılara göre değişiklik gösterebilir, bu nedenle temin etmek istediğiniz renk seçeneğini kontrol etmeniz önemlidir.
İphone 12 64 GB’nin Su Geçirmezlik Özelliği Var mıdır?
Evet, İphone 12 64 GB, su geçirmezlik özelliğine sahiptir. Apple, İphone 12 serisinde IP68 sertifikasına sahip su ve toz direnci sunar. Bu sayede, cihazın belirli bir süre boyunca belirli derinliklere kadar suya dayanıklı olduğu ve suya maruz kaldığında zarar görmeyeceği garanti edilir. Ancak, suya dayanıklılık özelliği, kullanıcı hatası veya cihazın hasar görmesi durumunda geçerli olmayabilir.
İphone 12 64 GB’nin Hafızası Genişletilebilir mi?
Hayır, İphone 12 64 GB’nin hafızası genişletilebilir değildir. İphone 12 serisi, dahili depolama alanına sahiptir ve harici bir hafıza kartı kullanılarak genişletilemez. Bu nedenle, cihazın 64 GB dahili depolama alanı kullanılabilir. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak daha fazla depolama alanı gerekiyorsa, daha yüksek depolama kapasitesine sahip bir İphone 12 modelini tercih edebilirsiniz.
İphone 12 64 GB’nin Şarj Aleti Kutuya Dahil midir?
İphone 12 64 GB’nin kutusu, şarj aleti ve kulaklık gibi bazı aksesuarları içermez. Apple, çevre dostu bir yaklaşım benimseyerek, İphone 12 serisi için şarj aleti ve kulaklık gibi aksesuarları kutu içeriğinden çıkarmıştır. Bu nedenle, İphone 12 64 GB satın alırken şarj aleti ve kulaklık gibi aksesuarları ayrı olarak temin etmeniz gerekebilir.
İphone 12 64 GB’nin 5G Desteği Var mıdır?
Evet, İphone 12 64 GB, 5G desteğine sahiptir. İphone 12 serisi, 5G teknolojisiyle uyumludur ve daha hızlı internet bağlantısı sağlar. 5G ağına erişiminizin olduğu bir bölgede kullanıyorsanız, İphone 12 64 GB’nin 5G bağlantısından yararlanabilirsiniz.
İphone 12 64 GB’nin İşlemcisi Hangisidir?
İphone 12 64 GB, Apple’ın A14 Bionic işlemcisiyle güçlendirilmiştir. A14 Bionic, Apple’ın en son ve en güçlü işlemcisidir. Bu işlemci, yüksek performans, enerji verimliliği ve yapay zeka yetenekleri sunar. İphone 12 64 GB, bu işlemci sayesinde hızlı ve akıcı bir kullanım deneyimi sunar.
İphone 12 64 GB’nin Face ID Özelliği Var mıdır?
Evet, İphone 12 64 GB, Face ID özelliğine sahiptir. Face ID, yüz tanıma teknolojisiyle çalışan bir güvenlik özelliğidir. İphone 12 serisi, yüzünüzü tanıyarak cihazın kilidini açmanıza ve güvenliğinizi sağlamanıza olanak tanır. Face ID, hızlı ve güvenilir bir şekilde çalışır.
İphone 12 64 GB’nin Boyutları Nelerdir?
İphone 12 64 GB’nin boyutları yaklaşık olarak 146.7 mm x 71.5 mm x 7.4 mm’dir. İphone 12 serisi, kompakt bir tasarıma sahiptir ve tek elle rahatlıkla kullanılabilir. Bu boyutlar, cihazın elde taşınması ve kullanılması konusunda pratik bir deneyim sunar.
İphone 12 64 GB’nin Hangi İşletim Sistemlerine Sahip Uyumlu Aksesuarları Vardır?
İphone 12 64 GB, Apple’ın iOS işletim sistemine sahip uyumlu aksesuarları kullanabilir. İOS işletim sistemine sahip olan diğer İphone modelleriyle uyumlu olan aksesuarlar, genellikle İphone 12 64 GB ile de uyumludur. Örneğin, kablosuz kulaklıklar, şarj cihazları, akıllı saatler ve diğer Apple ürünleri İphone 12 64 GB ile kullanılabilir.
İphone 12 64 GB’nin Ekranı Hangi Teknolojiyle Üretilmiştir?
İphone 12 64 GB’nin ekranı OLED Super Retina XDR teknolojisiyle üretilmiştir. Bu teknoloji, canlı renkler, yüksek kontrast oranı ve keskin bir görüntü sunar. İphone 12 serisi, bu gelişmiş ekran teknolojisi sayesinde daha etkileyici bir görsel deneyim sunar.
İphone 12 64 GB’nin İşletim Sistemi Güncellenebilir mi?
Evet, İphone 12 64 GB’nin işletim sistemi güncellenebilir. Apple, düzenli olarak iOS işletim sistemi için güncellemeler yayınlamaktadır. Bu güncellemeler, yeni özellikler, performans iyileştirmeleri ve güvenlik düzeltmeleri gibi iyileştirmeler sunar. İphone 12 64 GB kullanıcıları, cihazlarını en son işletim sistemi sürümüne güncelleyebilirler.
İphone 12 64 GB’nin Çözünürlüğü Kaç Megapikseldir?
İphone 12 64 GB’nin ekran çözünürlüğü 2532 x 1170 pikseldir. Bu çözünürlük, yüksek kaliteli ve detaylı bir görüntü sunar. İphone 12 64 GB’nin ekranı, net ve keskin görüntülerin yanı sıra canlı renkler ve yüksek kontrast oranıyla da dikkat çeker.
İphone 12 64 Gb Kaç Dolar?
İphone 12 64 Gb modelinin fiyatı 5.999 TL’dir. |
Telefonun ana kamerası 12 MP çözünürlüğe sahiptir. |
İphone 12, A14 Bionic çipseti ile yüksek performans sunar. |
Telefonun ekranı 6.1 inç boyutunda Super Retina XDR OLED’dir. |
İphone 12, 5G desteği ile hızlı internet bağlantısı sağlar. |
Telefonun bataryası 2815 mAh kapasiteye sahiptir.
İphone 12, Face ID teknolojisi ile güvenli bir şekilde kilidi açar.
Telefonun ön kamerası 12 MP çözünürlüğe sahiptir.
İphone 12, iOS 14 işletim sistemi ile gelir.
Telefonun hafızası 64 GB’dır ve genişletilebilir değildir.