AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

iPhone 11 kutunun icinde ne var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone 11 kutunun içinde ne var?​

iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max Kutu İçeriği

Apple 11 boyu kaç cm?​

iPhone 11 sistem hafızası kaç gb?
iPhone 11 64 GB Özellikleri

iPhone 11 kutusundan çıkan kablo ne işe yarar?​

USB-C – Lightning kablosunu kullanarak AirPods, AirPods Pro, iPhone, iPad veya iPod touch’ınızı şarj edebilir, eşzamanlayabilir, bir Siri Remote’u şarj edebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

11 Pro Max kaç santim?​

158 x 77.8 x 8.1 mm boyutlarındaki telefon, 226 gram ağırlığında.
iPhone 11 ekran nedir?
Tüm bu nedenlerden dolayı iPhone 11, 6,1 inç büyüklüğünde bir LCD ekrana sahip. 6,1 inçlik ekranın çözünürlüğü ise 1792 x 828 piksel boyutunda. Bu ölçüler de bize 326 ppi değerinde piksel yoğunluğu sunuyor.

iPhone 11 ağırlığı ne kadar?​

iOS 13 işletim sistemi ile kutudan çıkan telefon, 150.9 x 75.7 x 8.3 mm boyutlarında ve 194 gram ağırlığında.

iPhone sistem dosyaları kaç GB yer kaplıyor?​

Bir telefonun işletim sistemi, temel uygulamalar ve silinemeyen diğer gerekli veriler, telefonun depolama alanının bir bölümünü kaplar ve iPhone SE’de iOS işletim sisteminin kendisi yaklaşık 11 GB depolama alanı kaplar.
iPhone 11 kutudan kablo çıkıyor mu?
Apple Store’dan yeni iPhone satın alacak olanlar sadece kutu içeriğinde Lightning – USB-C kablo görecek. Kulaklık artık hemen hemen herkeste Bluetooth olarak kablosuz mevcut. Kulaklığın kutu içeriğinden kaldırılması normal karşılanabilir. Ancak adaptör öyle değil.

iPhone 11 kablolu kulaklık olur mu?​

Cevap: Merhaba Furkan bey. Evet uyumludur.

iPhone 11 Lightning kablo nasıl kullanılır?​

Lightning – USB kablosu iPhone’u, uyumlu bir güç adaptörünü (ayrı satılır) ve birlikte gelen şarj kablosunu kullanarak bir elektrik prizine bağlayabilirsiniz. Şarj etmek, dosya aktarmak ve daha fazlası için birlikte gelen kabloyu bilgisayarınızın USB kapısına da bağlayabilirsiniz.

Geri