Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

İphone 11 De Nasıl Ekran Görüntüsü Alınır?

SoruCevap

Yeni Üye
İphone 11 de nasıl ekran görüntüsü alınır? İşte size basit bir rehber. İlk olarak, cihazınızın ekranında görmek istediğiniz içeriği açın. Ardından, Güç düğmesi ile Ses Açma düğmesine aynı anda basın. Bu kombinasyonu yaparak ekran görüntüsünü yakalayabilirsiniz. Ekranın üstünde bir flaş ve kamera sesi duyarsanız, işlem başarılıdır. Ekran görüntüsü, Fotoğraflar uygulamasının Kamera Rulosu bölümünde bulunabilir. İhtiyaç duyarsanız, görüntüyü düzenleyebilir veya paylaşabilirsiniz. İphone 11’inizdeki ekran görüntülerini bu basit adımları izleyerek kolayca alabilirsiniz.
İçindekiler

İphone 11 De Nasıl Ekran Görüntüsü Alınır?​

İphone 11 kullanıcıları, cihazlarının ekran görüntüsünü almak için farklı yöntemler kullanabilirler. İşte İphone 11’de ekran görüntüsü nasıl alınır sorusunun cevabı:

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Ekran görüntüsü almak istediğiniz sayfayı açın.
2. Adım: Cihazınızın sağ tarafındaki Güç düğmesi ile Ekran Açma/Kapama düğmesine aynı anda basın ve hemen bırakın.
3. Adım: Ekran görüntüsü alındığında, ekranın sol üst köşesinde bir küçük önizleme görüntüsü belirecektir.
4. Adım: Ekran görüntüsünü düzenlemek veya paylaşmak isterseniz, önizlemeye dokunun ve ardından gerekli işlemleri yapın.
5. Adım: Ekran görüntüsünü kaydetmek isterseniz, önizlemeyi sola kaydırın ve “Kaydet” seçeneğine dokunun.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Nasıl Paylaşılır?​

İphone 11’de ekran görüntüsünü paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Ekran görüntüsü alın ve önizlemeyi açın.
2. Adım: Paylaşmak istediğiniz uygulamayı seçmek için paylaşma düğmesine dokunun.
3. Adım: Paylaşmak istediğiniz kişiyi veya platformu seçin (örneğin, Mesajlar veya E-posta).
4. Adım: Ekran görüntüsünü paylaşmak için gönder düğmesine dokunun.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Nasıl Düzenlenir?​

İphone 11’de ekran görüntüsünü düzenlemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Ekran görüntüsünü alın ve önizlemeyi açın.
2. Adım: Ekran görüntüsünü düzenlemek için üzerine dokunun.
3. Adım: Düzenleme araçlarını kullanarak metin ekleyebilir, çizin veya vurgulayabilirsiniz.
4. Adım: Düzenlemeyi tamamladıktan sonra, kaydetmek veya paylaşmak için önizlemeyi sola kaydırın ve ilgili seçeneği seçin.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Nereye Kaydedilir?​

İphone 11’de ekran görüntüsü, cihazınızın Fotoğraflar uygulamasında “Ekran Görüntüleri” albümüne kaydedilir.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Tuşları Nelerdir?​

İphone 11’de ekran görüntüsü almak için Güç düğmesi ve Ekran Açma/Kapama düğmesi kullanılır.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Ses Ayarları Nasıl Yapılır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken ses çıkarmak istemiyorsanız, cihazınızın Ayarlar uygulamasına gidin, Sesler ve Titreşimler bölümüne dokunun, ardından “Sessize Alın” seçeneğini etkinleştirin.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Bildirimler Nasıl Engellenir?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken bildirimlerin engellenmesini istiyorsanız, cihazınızın Ayarlar uygulamasına gidin, Bildirimler bölümüne dokunun, ardından “Sessiz Modda Bildirimleri Göster” seçeneğini devre dışı bırakın.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Ekran Parlaklığı Nasıl Ayarlanır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken ekran parlaklığını ayarlamak istiyorsanız, Kontrol Merkezi’ni açın ve parlaklık kaydırıcısını kullanarak istediğiniz parlaklık seviyesini seçin.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Pil Durumu Nasıl Kontrol Edilir?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken pil durumunu kontrol etmek için Kontrol Merkezi’ni açın ve pil yüzdesini görebileceğiniz pil simgesine bakın.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Wi-Fi veya Veri Bağlantısı Kesilir mi?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken Wi-Fi veya veri bağlantısı kesilmez. Ekran görüntüsü alma işlemi, cihazın bağlantılarını etkilemez.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Otomatik Parlaklık Nasıl Devre Dışı Bırakılır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken otomatik parlaklığı devre dışı bırakmak için Ayarlar uygulamasına gidin, Ekran ve Parlaklık bölümüne dokunun, ardından “Otomatik Parlaklığı Kapat” seçeneğini etkinleştirin.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Ses Ayarları Nasıl Kontrol Edilir?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken ses ayarlarını kontrol etmek için cihazınızın yan tarafındaki Ses Açma/Kapama düğmesine basın veya ses düğmesini kullanın.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Ekranın Yönü Nasıl Ayarlanır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken ekranın yönünü ayarlamak için cihazınızı istediğiniz şekilde tutun. Ekran görüntüsü, cihazın mevcut ekran yönünü alır.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında GPS Konumu Açık mı Olmalıdır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken GPS konumu açık veya kapalı olabilir. Ekran görüntüsü alma işlemi, GPS konumuna ihtiyaç duymaz.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Hücresel Veri Açık mı Olmalıdır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken hücresel veri açık veya kapalı olabilir. Ekran görüntüsü alma işlemi, hücresel veri bağlantısına ihtiyaç duymaz.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Bluetooth Açık mı Olmalıdır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken Bluetooth açık veya kapalı olabilir. Ekran görüntüsü alma işlemi, Bluetooth bağlantısına ihtiyaç duymaz.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Uçak Modu Açık mı Olmalıdır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken uçak modu açık veya kapalı olabilir. Ekran görüntüsü alma işlemi, uçak moduna ihtiyaç duymaz.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Parmak İzi Tarayıcısı Nasıl Kullanılır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken parmak izi tarayıcısı kullanılmaz. Ekran görüntüsü alma işlemi, parmak izi tarayıcısına ihtiyaç duymaz.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Kamera Nasıl Kullanılır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken kamera kullanılmaz. Ekran görüntüsü alma işlemi, cihazın ekranını kullanır.

İphone 11’de Ekran Görüntüsü Alma Sırasında Siri Nasıl Kullanılır?​

İphone 11’de ekran görüntüsü alırken Siri kullanılmaz. Ekran görüntüsü alma işlemi, Siri’ye ihtiyaç duymaz.

İphone 11 De Nasıl Ekran Görüntüsü Alınır?​

İphone 11 ekran görüntüsü nasıl alınır?
Ekranın sol üst köşesindeki ses kısma ve güç düğmesine aynı anda basın.
Ekran görüntüsü çekmek için hızlıca güç düğmesine basıp bırakın.
Ekran görüntüsü almak için Ayarlar > Genel > Ekran ve Parlaklık yolunu izleyin.
İphone 11‘de ekran görüntüsü almak için Kontrol Merkezi’ni açın ve Ekran Görüntüsü simgesine dokunun.

İphone 11‘de ekran görüntüsü almak için Ekran Kaydırma özelliğini kullanabilirsiniz.
Ekran görüntüsünü almak için ses kısma ve güç düğmesine aynı anda basılı tutun.
İphone 11‘de ekran görüntüsü almak için Siri’ye “Ekran görüntüsü al” komutu verin.
Ekran görüntüsünü almak için ekranı kaydırın ve sol alt köşede yer alan Ekran Görüntüsü simgesine dokunun.
İphone 11‘de ekran görüntüsü almak için AssistiveTouch’ı etkinleştirin ve Ekran Görüntüsü simgesine dokunun.

Geri