AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPhone 11 bildirim isigi var mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPhone 11 bildirim ışığı var mı?​

Uyarılar için LED Flaş’ı açma Ayarlar > Erişilebilirlik’e gidin ve Ses/Görsel’i seçin. Uyarılar için LED Flaş’ı etkinleştirin. Uyarılar için LED Flaş’ın yalnızca iPhone veya iPad Pro’nuz* sessiz moddayken etkin olmasını istiyorsanız Sessizken Yanıp Sönsün özelliğini açın.

iPhone 11 denetim merkezi nasıl açılır?​

Denetim Merkezi’ni açma ve kapatma
- Denetim Merkezi’ni açmak için, ekranınızın sağ üst köşesinden aşağı kaydırın.
- Denetim Merkezi’ni kapatmak için, ekranın alt kısmından yukarı doğru kaydırın veya ekrana dokunun.
iPhone 11 fener nasıl kapatılır?
Ana Ekran düğmesi bulunan bir iPhone’da veya iPod touch’ta Denetim Merkezi’ni kullanma
- Ekranın alt kenarından yukarı doğru kaydırarak iPhone veya iPod touch’ınızda Denetim Merkezi’ni açın.
- El Feneri düğmesine. dokunun.
- El fenerini kapatmak için El Feneri düğmesine. tekrar dokunun.

iPhone 11 Seri çekim nasıl yapılır?​

Seri fotoğraflar çekmek için Deklanşör düğmesini sola kaydırıp basılı tutun, durmak içinse serbest bırakın. iOS 14 ve sonraki sürümlerde Sesi Aç düğmesine basarak seri çekim modunda fotoğraf çekebilirsiniz. Bunun için Ayarlar > Kamera’ya gidip ve Seri Çekim İçin Sesi Aç Düğmesini Kullan seçeneğini açmanız yeterlidir.

Uyarılar için LED flaş nedir?​

Kamera flaşı ile bildirim alma Böylelikle sesi açmak istemediğiniz ama sessiz de olmasını istemediğiniz durumlarda uyarılar için led flaş özelliğini açarak kamera ışığı ile bildirimlerden haberdar oluyorsunuz.
iPhone görev çubuğu nasıl açılır?
AssistiveTouch’ı açma
- Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma’ya gidin ve AssistiveTouch’ı seçerek özelliği açın.
- “Hey Siri”yi kullanarak “AssistiveTouch’ı aç” deyin.
- Ayarlar > Erişilebilirlik > Erişilebilirlik Kestirmesi’ne gidin ve AssistiveTouch’ı açın.

Tablette el feneri nasıl açılır?​

Kilit ekranında El Feneri’ni hızlı bir şekilde etkinleştirmek için aşağıdaki adımlara bakın:
- Ayarlar’a dokunun Ana ekranda.
- Özelliğe dokunun.
- Hızlı el feneri aç
- El feneri hızlı bir şekilde açmak için kilit ekranında uzun basın Ev düğmesine.

iPhone 11 selfie nasıl çekilir?​

iPhone kameranızla selfie çekme
- veya. simgesine (modelinize bağlı olarak) dokunarak ön yüzdeki kameraya geçin.
- iPhone’u size bakacak şekilde tutun.
- Fotoğrafı çekmek veya kaydı başlatmak için Deklanşör düğmesine dokunun veya ses yüksekliği düğmelerinden birine basın.
Iphone 11 ile ilgili yeni bir sorun ortaya çıktı.?
Apple’ın iPhone 11 modelleri ile ilgili yeni bir sorun ortaya çıktı. Bir süre önce çeşitli kullanıcılar tarafından gelmeye başlayan iPhone 11 ekran sorunu bildirimleri, dikkatleri yeniden iOS 13.5.1 güncellemesi tarafına çevirmiş oldu. Anlaşılan o ki Apple’ın hata düzeltmeleri listesine bir yenisi daha eklenmiş durumda.

Ne kadar performanslı Apple iPhone 11?​

Apple iPhone 11 de gücünü A13 Bionic ’ten alıyor. 6 çekirdekli işlemcinin çekirdekleri 2.66 GHz hızında çalışıyor. A12 Bionic’e göre yüzde 20 daha fazla performans sunan bu işlemci ayrıca yüzde 40 daha enerji tasarrufuna sahip.

Apple Özel Etkinliği’nde iPhone 11 fiyatı?​

ShiftDelete.Net olarak bizim de katılım gösterdiğimiz Apple Özel Etkinliği’nde tanıtılan iPhone 11, en uygun fiyatlı yeni iPhone olarak tanıtıldı. İşte iPhone 11 özellikleri ve iPhone 11 fiyatı!
Hangi iPhone 11 modellerinde kilit kapalı görünüyor?
Kullanıcılardan gelmeye başlayan şikayetlere göre iPhone 11 modellerinde, kilit açıldıktan sonra ekran birkaç saniye yeşil tonlarında görünüyor. Gelen şikayetler dikkate alındığında, bu yeşil ekran sorununun iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerinin üçünde de görünmeye başladığını söylemek mümkün oluyor.

Geri