Ipekyol kac subesi var?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Ipekyol kaç şubesi var?​

Bugün yurt içinde 242, yurt dışında 48 mağaza sayısıyla Azerbaycan, Bahreyn, Birleşik Arap Emirlikleri, Kazakistan, Kıbrıs, Kuzey Irak, Kuveyt, Katar, Lübnan, Suudi Arabistan, olmak üzere 10 ülkede ürünlerini satışa sunmaktadır.
Ipekyol istanbulda hangi avm’lerde var?
İpekyol AVM Mağazaları
Dünyada kaç tane Apple Store var?
Yıllar içinde Apple, 2018 itibarıyla dünya çapında 25 ülkede 506 mağaza ile perakende satış yerlerinin sayısını ve coğrafi kapsamını genişletti.

Ipekyolu sahibi kim?​

YALÇIN Ayaydın, 1986 yılında kurduğu İpekyol’u Türkiye’de marka yaptığına inandıktan sonra, dünya markası olma yolunda adımlar atmaya başladı. Bugüne kadar ürünlerini fason ürettiren Yalçın Ayaydın, hazirandan itibaren Edirne’de 10 milyon Euro yatırımla kurduğu kendi tesislerinde üretime başlayacak.
Miss Ipekyol ne demek?
Kadın giyiminde bir dünya devi olan İpekyol’un yeni nesil ve outlet ürünlerini takipçileriyle buluşturan yan markası Miss İpekyol, etkileyici modelleriyle şehirli, çağdaş ve güçlü kadının eşsiz bir profilini çıkarıyor.
Ipek yol kimin?
YALÇIN AYAYDIN İpekyol Giyim Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın, 1960 Mardin doğumlu. Liseyi Mardin’de bitirdikten sonra 1983 yılında Marmara İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezun oldu. Bir süre profesyonel olarak çalıştıktan sonra, 1986’da İpekyol’u kurdu.
En Şık Tasarımlarıyla İpekyol Ürünleri Trendyol’da! İpekyol 1986 yılından bu yana birbirinden kaliteli ürünlerini müşterileriyle buluşturur. Uzun yıllar boyunca kadın giyim ürünleri üreten marka, bünyesinde alanında uzman kişileri barındırır.
Ipek Ayaydin kimdir?
İpekyol Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Ayaydın ve Tunay Ayaydın’ın kızları İpek Ayaydın ile Astemya İnşaat ve Akaryakıt A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Abdik ve Şeniz Abdik’in oğulları Talat Abdik, geçtiğimiz cumartesi günü evlendi.

Geri