Ipek Medya Grubu sahibi kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Ipek Medya Grubu sahibi kim?​

Koza İpek Holding – Vikipedi.

Kanaltürk neden kapandı?​

16 Kasım 2015 tarihinde Türksat uydusundan kararla çıkarılmıştır. Eutelsat 10A uydusuna gelmiştir. İpek Medya Grubu’nun faaliyetlere son vermesinden dolayı kanal 29 Şubat 2016 akşamı bütün medya grubu kuruluşlarıyla birlikte kapatılmıştır.
Koza nerenin?
Koza, Adana ilinin Seyhan ilçesine bağlı bir mahalledir.
Koza Davetiye sahibi kim?
Koza Davetiye 1948 yılında iş adamı ve matbaacı Ali İpek tarafından kurulmuşyur. Şirketin sahibi olan İpek ailesinin büyüttüğü şirket Akın İpek tarafından yönetilmektedir.

Ipek Doğal Enerji sahibi kim?​

KOZA İPEK HOLDİNG A.Ş.

Mahmut Çelik Kimdir?​

1970 İstanbul doğumlu Evli ve 2 kız çocuk babasıyım. Aslen Samsunluyum. 1997 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Enerji anabilim dalından Yüksek Mühendis olarak mezun oldum . EKİM 2021 itibariyle KOZA Şirketler Grubunda YÖNETİM KURULU ÜYESİ – CEO olarak görevlendirildim .
Bugün TV neden kapatıldı?
Kanalın kapatılması 26 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY soruşturması gereğiyle sosyal medya ve internet üzerindeki faaliyetleri sonlandırıldı ve tamamen kapatıldı.
Bugün Gazetesi neden kapatıldı?
Gazetenin kuruluşu 11 Ekim 1961 tarihinde Kemal Ilıcak tarafından kurulan Halka ve Olaylara Tercüman gazetesi, Kemal Ilıcak’ın 1993’te vefatından sonra mali bir krize girmesi nedeniyle Haziran 1993’te Sedat Çolak’a satıldı ve 19 Ocak 1995 tarihinde de kapandı.

Koza Madencilik kime ait?​

Koza-İpek Holding şirketlerinden KOZA ANADOLU METAL MADENCİLİK,bakır, kurşun-çinko, demir v.b. metalik maden yataklarının araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi ile, sürekli olarak gelişimi hedef edinmiş kurumsal bir maden şirketidir.

Adana Koza TV sahibi kim?​

Koza TV sahibi, işadamı Haluk Vural ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirirek “Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz.
Ipeke ne iş yapıyor?
1985 yılında merkezi Adana’da olmak üzere kurulan şirketin başlıca faaliyet alanları; davetiye, kartvizit imalat, ithalat ve ihracatı, matbaa makine ve malzemeleri alım satımıdır. 2010 yılında şirket faaliyet alanına ham petrol ve doğalgaz arama üretim çalışmaları da eklenmiştir.
Ipek Doğal enerji nerede?
34 API kalitedeki ham petrolün üretilmesi için üretim tesisi kurulmuş ve mevcut en yeni teknoloji ile donatılmıştır. Batman Kozluk’ta bulunan “İpek Koza Ham Petrol Üretim Tesisi” hali hazırda 2 kuyu ile beslenmekte olup, yeni kuyulardan alınabilecek üretimi de proses edebilecek kapasitededir.

Koza Mahmut Çelik Kimdir?​

Koza Holding Ceo’su kimdir?​

İsmet Demir’in ayrılmasına, boşalan Genel Müdürlük (CEO) görevine Sn. Mahmut Çelik’in atanmasına karar verilmiştir.
Zanka tv sahibi kimdir?
Ferit Atay – Owner – Zanka Medya | LinkedIn.

Geri