iPad mini kac santim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPad mini kaç santim?​

Apple iPad mini 20,1 cm (7,9 inç) Tablet-PC (Apple A5, dokunmatik ekran, 1 GHz, Apple iOS) 16 GB, WiFi Siyah 0885909666966.

iPad mini ekranı kaç inç?​

iPad mini’nin ekranı yuvarlatılmış köşelere sahiptir. Dikdörtgen olarak ölçüldüğünde ekran diyagonal olarak 8.3 inçtir. Görüntülenebilen gerçek alan daha azdır.
iPad mini A1432 kaç inç?
iPad modeli nasıl anlaşılır?

Apple Mini 5 kaç inç?​

iPad Mini 5 ekran boyutu 7.9 inç olup; ekran çözünürlüğü de 2048×1536 piksel.

iPad mini 4 kaç gram?​

Her bir modelin fiyatlarından incelememizin ilerleyen bölümlerinde bahsedeceğiz. Tasarım olarak selef modele benze de, daha ince ve daha hafif bir formla karşımıza çıkan iPad mini 4, 304 gram ağılığında ve 6.1 mm kalınlığında.
iPad kaç GB olduğunu nasıl anlarız?
Cihazın seçenekler menüsüne gitmek için iPhone’un ana ekranındaki “Ayarlar” simgesine dokunun. iPhone 6, 7 veya en yeni iPhone 11 cihazınızda “Genel”e ve ardından “Hakkında”ya dokunun. iPhone’unuzun toplam depolama boyutu ekranın Kapasite bölümünde görüntülenir.
iPad Mini (1. nesil)
iPad mini 5 kaç santim?

iPad mini 6 kaç cm?​

Ekran. iPad mini’nin ekranı yuvarlatılmış köşelere sahiptir. Dikdörtgen olarak ölçüldüğünde ekran diyagonal olarak 8.3 inçtir.

iPad mini 5 iyi mi?​

iPad Mini 5, tasarlandığı amaç için mükemmel bir cihazdır. Bu cihaz bir performans canavarı değildir, dizüstü bilgisayarınızın yerini alabilecek fonksiyonelliğe de sahip değildir ancak çantanıza kolayca sığacak, oyun ve multimedya için gerekli yeterlilikleri karşılayabilecek hızlı bir tablet modelidir.
iPad mini kaçıncı nesil?
iPad mini (5. nesil)

Mini 6 kaç inç?​

iPad mini 3 ekran kaç inç?​

326 ppi çözünürlükte 2048 x 1536 piksel çözünürlüğe sahip 7.9 inç retina ekrana sahip iPad Mini 3, aynı zamanda 64 bit mimaride A7 yonga ve M7 hareketli yardımcı işlemciyi kullanıyor. 1080p HD video kaydedebilen 5MP iSight Kamera ve 720p HD video kaydedebilen 1.2MP FaceTime HD Kamera bulunuyor.
Apple iPad mini 4 kaç inç?
iPad mini 4: Teknik Özellikler

Geri