iPad mini 4 PUBG kac fps veriyor?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPad mini 4 PUBG kaç fps veriyor?​

Bir önceki modelde ana kamera 5 MP’di. iPad mini 4’ün 8 MP’lik kamerası 30 FPS’de Full HD video kaydı yapıyor, ayrıca 120 FPS’de de ağır çekim video kaydı yeteneği var. 16, 64 ve 128 GB’lık dahili depolama alanı seçeneklerine sahip.

iPad mini 5 PUBG de kaç fps alıyor?​

iPad mini 5 PUBG de kaç fps alıyor?
ios son sürüm ve güncel,ayrıca işlemcisi(A12) ve ram i(3gb) cihazı gayet güçlü hale getirmiş.Pubg için güçlü ve akıcı bir tablet.. hdr modunda 40 diğer modlarda 60 fps vermekte.

iPad mini 4 PUBG kaldırır mı?​

PUBG Mobile’ı iOS cihazınızda oynamak için iOS 9 veya üzeri bir işletim sistemi, minimum 1 GB RAM ve iPhone 4 sonrası çıkan bir cihaza sahip olmanız gerek.

iPad mini 3 kaç fps?​

iPad mini 3 kaç fps?
iPad mini 3: Teknik Özellikler
İlk iOS sürümü | iOS 8
Arka | 5 MP fotoğraf, 30 fps 1080p HD video
Ön | 1.2 MP fotoğraf, 720p video
Ses | İki hoparlörlü ses sistemi
Renk | Uzay Grisi, Gümüş, Altın

Apple 5 kaç fps?​

Kamera yazılımı, otomatik dijital görüntü sabitleme, dinamik ton eşleme, 10 fps seri çekim modu ve 120 fps’de ağır çekim video içerir.

iPad mini 5 ekranı kaç hz?​

iPad mini 5 ekranı kaç hz?
UMTS/HSPA/HSPA+/DC-HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz)

Mini 6 ne kadar?​

iPad mini 6 Türkiye fiyatları: 64 GB depolama ve Wi-Fi destekli model: 5.799 TL. 64 GB depolama ve Wi-Fi + sim destekli model: 7.499 TL. 256 GB depolama ve Wi-Fi destekli model: 7.499 TL. 256 GB depolama ve Wi-Fi + sim destekli model: 9.199 TL.

iPad mini ile PUBG oynanır mı?​

iPad mini ile PUBG oynanır mı?
İşletim Sistemi: iOS9 veya üzeri. Ayrıca, iPhone 6 veya iPhone 5 / iPad mini 2 / iPad mini 3 / iPad Air ve benzeri gibi 1 GB RAM ile iPhone veya iPad serisi kullanıyorsanız, lütfen iOS sisteminin iOS 12.2’ye güncellendiğinden emin olun.

iPad 3 PUBG kaldırır mı?​

iPad mini 3 iOS kaç?​

iPad mini 3 iOS kaç?
Yazılım. iPad mini 3, iOS 8.1 işletim sistemi önceden kurulu olarak gelir.

Merhaba! iPad mini 4'teki ana kamera 8 MP ve 30 FPS'de Full HD video kaydı yapabiliyor. Ayrıca, 120 FPS'de ağır çekim video kaydı da yapabiliyor. iPad mini 4'ün 16, 64 ve 128 GB'luk dahili depolama seçenekleri bulunmaktadır.

iPad mini 5 ise PUBG oyununda 40 FPS'ye kadar HDR modunda ve diğer modlarda 60 FPS sağlayabiliyor. Güçlü bir işlemci (A12) ve 3 GB RAM ile donatılmış olan iPad mini 5, iOS'un son sürümüyle uyumlu çalışmaktadır.

iPad mini 4, PUBG Mobile oyununu oynamak için gerekli olan minimum gereksinimlere sahiptir. iOS 9 veya üstü işletim sistemi, en az 1 GB RAM ve iPhone 4'ten sonraki modeller gerekmektedir.

iPad mini 3'ün arka kamerası 5 MP ve 30 FPS'de 1080p HD video kaydı yapabilmektedir. Ön kamerası ise 1.2 MP ve 720p video kaydı özelliğine sahiptir.

iPad 5'te ise kamera yazılımı, otomatik dijital görüntü sabitleme, dinamik ton eşleme, 10 fps seri çekim modu ve 120 fps ağır çekim video gibi özellikler bulunmaktadır.

iPad mini 5'in ekranı hakkında veri bulunamadı, ancak cihazın genel performansı ve özellikleri göz önüne alındığında oyun deneyiminin iyi olacağı söylenebilir.

iPad mini 6'nın Türkiye fiyatları da belirtilmiş, 64 GB ve 256 GB depolama seçenekleri ile farklı modelleri mevcuttur.

Son olarak, iPad mini ile PUBG oynamak için belirli sistem gereksinimlerine sahip olmanız gerekiyor. iOS 9 veya üzeri işletim sistemi ve en az 1 GB RAM'e sahip bir iPhone veya iPad modeli gerekmektedir.

Umarım sorularınızın cevaplarını detaylı bir şekilde vermişimdir. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri