Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

iPad i kim icat etti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iPad i kim icat etti?​

Steve JobsiPad / YaratıcısıSteven Paul Jobs, Apple Computer, Inc.’ın kurucu ortaklarından biridir. Ölümünden 5 hafta öncesine kadar yeni adıyla Apple Inc.’de CEO olarak görev yapmıştır. Bilgisayar endüstrisinin önderlerinden olarak kabul edilir. Next Computer ve Pixar Animasyon Stüdyoları’nı da kurmuş ve yönetim kurulu başkanlığını yapmıştır. Vikipedi

En son kaçıncı nesil iPad çıktı?​

iPad 8. Nesil 15 Eylül 202’deki Apple etkinliğinde tanıtılan ve 18 Eylül 2020 tarihinde piyasaya sürülen 8.Nesil iPad, 7. Nesil iPad gibi 10.2 inç Retina ekran ile birlikte gelmektedir.
iPad hangi markaya ait?
Yıllar süren tartışma ve dedikodulardan sonra 27 Ocak 2010’da Apple, geniş ekranlı tablet medya cihazı iPad’i tanıttı. iPhone ile aynı dokunmatik temelli işletim sistemini kullanan iPad, iPhone’un birçok uygulaması ile de uyumluydu.
1 nesil iPad ne zaman çıktı?
3 Nisan 2010iPad / Tanıtım tarihi

iPad Air 1 nesil ne zaman çıktı?​

2 Kasım 2012iPad / Tanıtım tarihi

iPhone kim üretiyor?​

Iphone markası, Çin içeresinde Foxconn tarafından üretilmektedir. Foxconn’un sadece Çin içerisinde bir fabrikaya sahip olmamasından dolayı Malezya, Güney Kore ve Çek Cumhuriyeti gibi çok sayıda alanda fabrikalara sahiptir.
iPhone orjinal mi değil mi?
Aygıtınızın seri numarasını, IMEI/MEID veya ICCID numaralarını bulma. Ayarlar > Genel’e gidip Hakkında’ya dokunun. Seri numarasını bulun. IMEI/MEID ve ICCID numaralarını bulmak için aşağı kaydırmanız gerekebilir.
1 nesil iPad ne demek?
iPad (1.nesil) Apple tarafından iPad hattında ilk olarak tasarlanan ve pazarlanan bir tablet bilgisayardır.
Model numarasını iki şekilde bulabilirsiniz: iPad’inizin arkasına bakın. Ayarlar’ı açın ve Hakkında’ya dokunun. Üst bölümden model numarasını bulun.

Geri