- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
iPad hesap makinesi nerede?
Yeni iOS sürümleri ile beraber arayüz eskisine oranla çok daha geliştirilmiş olsa da Apple’ın hesap makinesi uygulamasını iPad modellerinde dahili bir şekilde sunmadığı bir gerçek. Ki bu durumun aslında iPhone kullanıcılarının lehine olduğu da söylenebilir. Sonuçta uygulama ikonu iPhone cihazlarında daha iyi duruyor.Android Hesap Makinesi nerede?
Galaxy A70 cihazınıza Hesap Makinesi uygulamasını yüklemek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin. 1 Menüden Galaxy Store uygulamasına dokunun. 2 Uygulama içerisinde Arama simgesine dokunun. 3 Calculator yazarak arama simgesine dokunun.
Hesap Makinesi Rad ne demek?
Deg derece, Rad radyan Gra grad anlamındadır. Hesaplamak istediğiniz açı derece cinsinden ise 1, radyan cinsinden ise 2, grad cinsinden ise 3 tuşlayın.
Apple hesap makinesi nerede?
Hesap Makinesi 4+ Denetim Merkezi’nde Hesap Makinesi’ne çabucak erişin. Denetim Merkezi’ni hızlı bir şekilde açmak için iPhone X ve daha yenisinde sağ üst kenardan aşağı kaydırın veya diğer modellerde ekranın alt kenarından yukarı kaydırın ve tek bir dokunuşla Hesap Makinesi’ne erişin.Denetim merkezi nasıl açılır?
Denetim Merkezi’ni açma
- Face ID’li iPhone’da: Sağ üst kenardan aşağıya doğru kaydırın. Denetim Merkezi’ni kapatmak için en alttan yukarı kaydırın.
- Ana Ekran düğmeli iPhone’da: Alt kenardan yukarı kaydırın. Denetim Merkezi’ni kapatmak için aşağı kaydırın veya Ana Ekran düğmesine basın.
Hesap makinesi nerede?
Başlamak için Başlangıç düğmesini ve ardından uygulamalar listesinde Hesap Makinesi ‘ni seçin. Modlar arasında geçiş yapmak için Gezintiyi Aç düğmesini seçin.
2 Uygulama içerisinde Arama simgesine dokunun. 3 Calculator yazarak arama simgesine dokunun. 4 Uygulamalar içerisinde Samsung Electronics Co., Ltd.üreticili uygulamayı yükleyin. Yükleme tamamlandıktan sonra Hesap Makinesini kullanabilirsiniz.