Ipad hafızası nasıl temizlenir?
Telefonunuzdan ayarlar->genel->Saklama Alanı ve iCloud Kullanımı->Alanı Yönet adımlarını izleyin. Burada uygulamalarınızın işgal ettiği alanları göreceksiniz. Temizlemek istediğiniz alanı sola doğru kaydırarak çıkan sil tuşuna basmanız yeterlidir.iPhone ekranı nasıl temizlenir?
Yumuşak, hafif nemli ve tüy bırakmayan bir bez (örneğin, lens temizleme bezi) kullanın. Malzeme kalıntısı hâlâ çıkmadıysa yumuşak, tüy bırakmayan bir bezle ve ılık sabunlu suyla silin. Açıklıkları neme maruz bırakmayın. Temizlik ürünleri veya basınçlı hava kullanmayın.Apple lansman kılıf nasıl temizlenir?
Apple lansman kılıf nasıl temizlenir?Bunun için bir pamuğa veyahut beze aseton döktükten sonra bastırmadan kılıfı silin. Tüm yüzeyi sildikten sonra hemen durulayıp kurulayın. Bulaşık deterjanı ile silikon telefon kılıfınızı temizlemek için ılık bir suyun içine bir miktar bulaşık deterjanı ilave edin. Hemen peşinden bir bez yardımı ile kılıfı silin.
iPad hafızası nasıl arttırılır?
iPad hafızası nasıl arttırılır?iPhone, iPad veya iPod touch’ınızda yükseltme işlemi
- Ayarlar > [adınız] > iCloud > Saklama Alanını Yönet’e veya iCloud Saklama Alanı’na gidin.
- Daha Fazla Saklama Alanı Satın Al’a veya Saklama Alanı Planını Değiştir’e dokunun.
- Bir plan seçip ekrandaki yönergeleri izleyin.
Apple hafızası nasıl boşaltılır?
iPhone, iPad ve iPod touch- Ayarlar > [adınız] bölümüne gidin ve iCloud’a dokunun.
- Saklama Alanını Yönet > Yedekler’e dokunun.
- Yedeklemesini silmek istediğiniz aygıtın adına dokunun.
- Yedeklemeyi Sil > Kapat ve Sil’e dokunun.
Telefonun ekranı nasıl temizlenir?
Mikrofiber bezler telefon ekranına çizik yapmayacağı gibi, ekrandaki kılcal tozları da temizlemenize yardımcı olacaktır. Saf su veyahut teknoloji marketlerde satılan ekran temizleme kitleri içindeki ekran temizleme spreyini mikrofiber beze hafifçe sıkın ya da püskürtün.Kılıftan kalem lekesi nasıl çıkar?
Kılıftan kalem lekesi nasıl çıkar?Lekeyi çıkarmak için yapmanız gerekenler: -Lekeyi çıkartma işleminde mutlaka ağartıcı içermeyen sıvı çamaşır deterjanı kullanın. -Deterjanı, bir bardak su ile karıştırın. -Elde ettiğiniz karışımı temiz ve beyaz bir beze ya da kağıt havluya emdirerek, tükenmez kalem lekesi olan bölgeye bastırınız.
Kılıf lekeleri nasıl çıkar?
Kılıf lekeleri nasıl çıkar?Bunun için temizlemek istediğiniz kılıfı bir kabın içine koyun. Üzerine istediğiniz çeşitte bir sirke dökün. Sirkenin kılıfı tamamiyle kapladığından emin olduktan sonra bu şekilde 1 gün süresince bekleyin. Ardında kılıfınızı durulayıp kurutarak tekrar kullanmaya devam edebilirsiniz.
Türkiye’nin herhangi bir noktasından iPad tabletinizin hafızasını yükseltme hizmetinden faydalanabilirsiniz.
iPhone RAM temizleme nasıl yapılır?
- Adım #1: Cihazın güç düğmesine basılı tutun.
- Adım #2: “Kapatmak için kaydır” yazısı gelince güç düğmesine basmayı bırakın.
- Adım #3: Ana ekran düğmesine basılı tutun.
- Adım #4: Ana ekran açılınca düğmeye basmayı bırakın.
- Adım #5: iPhone RAM temizleme işlemi tamamlandı.
iPhone ne zaman alınmalı?
iPhone ne zaman alınmalı?Eylül’ün ilk ya da ikinci haftasında tanıtılan yeni iPhone modeli sonbahar döneminde raflardaki yerini alır. Toplamda 3-4 aylık bir gecikme ile en güncel iPhone’a sahip olabilirsiniz. Bu nedenle, en yeni iPhone için en doğru zaman sonbahar aylarıdır.