AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iPad ekran goruntusu nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Editör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Editör

Yeni Üye

iPad ekran görüntüsü nasıl alınır?​

Ana Ekran düğmesi olan bir iPad’de ekran görüntüsü alma
- Üst düğmeye ve Ana Ekran düğmesine aynı anda basın.*
- Her iki düğmeyi de hemen serbest bırakın.
- Ekranın resmini çektiğinizde, ekranınızın sol alt köşesinde kısa süreliğine bir küçük resim görünür.

iPad 9 nesil ekran kaydı nasıl alınır?​

iOS 14 veya sonraki sürümlerde Ayarlar > Kontrol Merkezi’ne gidin ve ardından Ekran Kaydı’nın yanındaki Ekle düğmesine dokunun. iPhone veya iPod touch’ınızda ya da iPad’inizde Denetim Merkezi’ni açın. basılı tutun, ardından Mikrofon’a dokunun. Kaydı Başlat’a dokunun, ardından üç saniyelik geri sayımı bekleyin.

iPad ekran kaydı nasıl yapılır?​

iPad ekran kaydı nasıl yapılır?
iPad’inizde ekran kaydı yapabilir ve sesleri çekebilirsiniz.
- Ayarlar > Denetim Merkezi bölümüne gidin, sonra Ekran Kaydı’nın yanındaki. simgesine dokunun.
- Denetim Merkezi’ni açın, simgesine dokunun, sonra üç saniyelik geri sayımı bekleyin.
- Kaydı durdurmak için Denetim Merkezi’ni açın,

IOS 14 ekran görüntüsü nasıl alınır?​

Ekran resmi çekme Ana Ekran düğmeli iPhone’da: Ana Ekran düğmesine ve yan düğmeye veya Uyut/Uyandır düğmesine (modelinize bağlı olarak) aynı anda basıp bırakın.

iPhone ekran kaydetme nasıl açılır?​

iPhone’unuzda ekran kaydı yapabilir ve sesleri çekebilirsiniz.
- Ayarlar > Denetim Merkezi bölümüne gidin, sonra Ekran Kaydı’nın yanındaki. simgesine dokunun.
- Denetim Merkezi’ni açın, simgesine dokunun, sonra üç saniyelik geri sayımı bekleyin.
- Kaydı durdurmak için Denetim Merkezi’ni açın,

Apple Split View nasıl yapılır?​

Apple Split View nasıl yapılır?
Aynı anda birden çok görev gerçekleştirmeye başlama
- Bir uygulamayı açın.
- Ekranın üst tarafındaki Çoklu Görev düğmesine dokunun.
- Split View düğmesine veya Slide Over düğmesine dokunun. Geçerli uygulama kenara kayar ve Ana Ekranınız görünür.
- Ana Ekranınızda ikinci bir uygulamaya dokunun.
iPhone Split View nasıl yapılır?​
Split View ile aynı anda iki uygulama açmak:
- Bir uygulamayı açın.
- Dock’u açmak için ekranın en altından yukarıya kaydırın.
- Dock’ta, açmak istediğiniz ikinci uygulamayı basılı tutun ve ekranın soluna veya sağına doğru dock’ın dışına sürükleyin.
iPhone hayalet ekran nasıl açılır?​
AssistiveTouch’ı açmak için birkaç yöntem vardır:
- Ayarlar > Erişilebilirlik > Dokunma’ya gidin ve AssistiveTouch’ı seçerek özelliği açın.
- “Hey Siri”yi kullanarak “AssistiveTouch’ı aç” deyin.
- Ayarlar > Erişilebilirlik > Erişilebilirlik Kestirmesi’ne gidin ve AssistiveTouch’ı açın.

Apple da ekran fotoğrafı nasıl çekilir?​

Apple da ekran fotoğrafı nasıl çekilir?
Üst düğmeye ve Ana Ekran düğmesine aynı anda basın. Her iki düğmeyi de hemen serbest bırakın. Ekranın resmini çektiğinizde, ekranınızın sol alt köşesinde kısa süreliğine bir küçük resim görünür. Küçük resmi açmak için resme dokunun veya kapatmak için sola kaydırın.

Hayalet ekran nasıl düzelir?​

Hayalet Ekranının Çözümü Nedir? Hayalet ekran oluşmaya başladıktan sonra kesin çözümü onarım haricinde yoktur. Geçici bir çözüm olarak eğer cihazınız renk ayarı yapmaya izin veriyorsa cihazınızı soğuk renklere alarak bu görünen simgelerin daha az görünmesini, hatta görünmemesini sağlayabilirsiniz.

iPhone ekran görüntüsü nasıl alınır?​

iPhone’unuzda ekranın resmini çekme
- Yan düğmeye ve sesi aç düğmesine aynı anda basın.
- Her iki düğmeyi de hemen serbest bırakın.
- Ekranın resmini çektiğinizde, ekranınızın sol alt köşesinde kısa süreliğine bir küçük resim görünür. Küçük resmi açmak için resme dokunun veya kapatmak için sola kaydırın.

iOS 14 ekran görüntüsü nasıl alınır?​

iOS 14 ekran görüntüsü nasıl alınır?
Ana Ekran düğmeli iPhone’da: Ana Ekran düğmesine ve yan düğmeye veya Uyut/Uyandır düğmesine (modelinize bağlı olarak) aynı anda basıp bırakın.

iPad Air ekran kaydı nasıl yapılır?​

Ekranınızı kaydetme
- iOS 14 veya sonraki sürümlerde Ayarlar > Kontrol Merkezi’ne gidin ve ardından Ekran Kaydı’nın yanındaki Ekle düğmesine dokunun.
- iPhone veya iPod touch’ınızda ya da iPad’inizde Denetim Merkezi’ni açın.
- Gri Kayıt düğmesini.
- Kaydı Başlat’a dokunun, ardından üç saniyelik geri sayımı bekleyin.

iPad ekran görüntüsü alma konusunda detaylı bilgi vermek istiyorum:

iPad'de ekran görüntüsü nasıl alınır sorusunun cevabına göz atalım:

1. **Ana Ekran düğmesi olan bir iPad’de ekran görüntüsü alma:**
- Üst düğmeye ve Ana Ekran düğmesine aynı anda basın.
- Her iki düğmeyi hemen serbest bırakın.
- Ekran görüntüsünü aldığınızda, ekranınızın sol alt köşesinde kısa süreliğine bir küçük resim görünecektir.

2. **iPad ekran kaydı nasıl yapılır:**
- iPad'inizde ekran kaydı yapabilir ve sesleri çekebilirsiniz.
- Ayarlar > Denetim Merkezi bölümüne gidin, sonra Ekran Kaydı'nın yanındaki simgesine dokunun.
- Denetim Merkezi'ni açın, simgesine dokunun, sonra üç saniyelik geri sayımı bekleyin.
- Kaydı durdurmak için Denetim Merkezi'ni açabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek iPad'inizde hem ekran görüntüsü alabilir hem de ekran kaydı yapabilirsiniz.

Eğer ekran görüntüsü alma veya ekran kaydı yapma sürecinde sorun yaşıyorsanız veya ekranınızda hayalet imajlar görüyorsanız, teknik destek almanızı öneririm. Çünkü bu tür durumlar genellikle cihazınızın fiziksel durumuyla ilgili olabilir ve profesyonel bir müdahale gerektirebilir.

Herhangi başka bir sorunuz varsa, lütfen belirtmekte çekinmeyin. Yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Geri