AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iOS vs Android hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iOS vs Android hangisi?​

iOS işletim sistemi Apple, Android işletim sistemi ise Google tarafından geliştiriliyor. Android işletim sistemi Linux tabanlı ve açık kaynak kodlarına sahip bir işletim sistemi iken, iOS tamamen kapalı kaynak kodlarına sahip. Açık ve kapalı kodlar arasındaki fark ise kullanıcı müdahalesidir.

iPhone neden Androidden daha iyi?​

Yazılım desteği Apple, telefonlarını güncel tutma konusunda listede başı çekiyor. Eğer son çıkan iPhone modelini aldıysanız, en az 5 yıl boyunca çıkacak olan tüm yazılım ve güvenlik güncellemelerini alabilirsiniz.
En iyi Android telefon hangisi?
En İyi Android Telefon Tavsiyeleri

iOS ne Tabanlı?​

Hem iOS hem Android Linux tabanlı işletim sistemleri. Her iki işletim sistemi de sadece cep telefonlarında değil aynı zamanda tablet bilgisayarlarda da çalışabiliyor.

Şu anda dünyanın en iyi telefonu hangisi?​

Akıllı telefonlar üzerine yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre Apple’ın iPhone 12 Pro Max, 2021’in en iyi telefonu oldu. Consumer Reports tarafından her yıl hazırlanan araştırmada Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G en iyi Android tabanlı telefon seçildi.
iPhone güvenli bir telefon mu?
iPhone kullanıcıları, olası hack saldırılarından korkmalı mı? Bu sorunun cevabı sadece iPhone değil, neredeyse tüm teknolojik aletler için evet olacaktır. Yetenekli bir bilgisayar korsanının eğer yeterli imkanı ve zamanı varsa erişemeyeceği bir elektronik cihaz neredeyse yoktur. Ancak endişe etmenize gerek yok.

En iyi Android telefon hangisi 2021?​

Gücünü Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 8 Gen 1’den alan Xiaomi 12 Pro, en yüksek performansa sahip android akıllı telefon seçildi.

Geri