AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

iOS surum dusurme nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

iOS sürüm düşürme nasıl yapılır?​

Geri yüklemek istediğiniz iOS sürümü imzasız olarak işaretlenmişse, geri yükleyemezsiniz. İndirildikten sonra iPhone veya iPad’inizi bilgisayarınıza bağlayın ve iTunes’u açın. İTunes’da aygıtın sayfasını tıklayın. Mac’te, Option tuşunu basılı tutun ve “iPhone’u Geri Yükle” veya “iPad’i Geri Yükle” düğmesini tıklayın.

iOS 13 sürümüne nasıl geri dönülür?​

iOS güncellemesi nasıl geri alınır?
- Adım #1: iPhone’u kapatın.
- Adım #2: USB kablosu ile bilgisayarınıza bağlayın.
- Adım #3: Kurtarma modunu açın.
- Adım #4: Mac bilgisayarınızda Finder’ı ya da Windows bilgisayarınızda iTunes’u açın.
- Adım #5: Cihazınızı bulun ve açın.
- Adım #6: Çıkan ekranda Geri Yükle butonuna tıklayın.
Yıllardır piyasada olan Odin programı ile (ücretsiz) cihazınızın Android versiyonunu dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken internet üzerinden cihazınıza uygun Android dosyasını bulmak. Cihazdan cihaza Odin ile Android sürümü değişimi basamakları değişebiliyor. Bu noktaya dikkat etmeyi unutmayın.
iPhone sürüm güncelleme nasıl yapılır?
Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne gidin. Otomatik Güncellemeler’e dokunun, ardından iOS Güncellemelerini İndir seçeneğini açın. iOS Güncellemelerini Yükle seçeneğini açın. Aygıtınız otomatik olarak iOS veya iPadOS’in son sürümüne güncellenir.
iPhone 6S Plus iOS 13 güncelleme nasıl yapılır?
iPhone’da iOS’i güncelleme
- Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme > Otomatik Güncellemeler bölümüne gidin.
- iOS Güncellemelerini İndir’i ve iOS Güncellemelerini Yükle’yi açın.

iOS 14.8 nasıl indirilir?​

iPhone Sıfırlanınca tüm bilgiler gider mi?​

Öncelikle iPhone’da sırasıyla Ayarlar/Genel/Sıfırla menüsüne giriyoruz ve karşımıza aşağıdaki gibi bir menü gelecek. Herşeyden önce uyaralım, “Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil” menüsünü seçerseniz iphone sıfırlanır ve tüm resim, video, uygulama ve ayarlarınız silinir.
Bölüm 2: Çalınan bir iPhone iTunes nasıl sıfırlanır Apple, kullanıcılarına yalnızca iPhone’unuzdaki bilgileri ve ayarları silmekle kalmayıp, aynı zamanda iOS’un en son sürümünü otomatik olarak yüklediğinden, çalınan bir iPhone’u iTunes kullanarak sıfırlamalarını önerir.
Çalıntı iPhone bulunur mu?
Aygıtınızı bulmak için iCloud.com/find adresine giriş yapın. Alternatif olarak, sahip olduğunuz başka bir Apple aygıtında Bul uygulamasını kullanabilirsiniz. iPhone, iPad veya iPod touch’ınız aygıtlar listesinde görünmüyorsa Bul özelliği açık değildir. Bul kapalı olsa bile hesabınızı koruyabilirsiniz.

Geri