AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

IOS 14 Icon nasil yapilir?

Editör

Yeni Üye

IOS 14 Icon nasıl yapılır?​

”Ana Ekran Adı ve Simgesi” yazısının hemen altında bir logo ve ”Yeni Kestirme” bölümünü göreceksiniz. Yeni Kestirme bölümünün solundaki logoya tıklayın ve fotoğraf seçin. Uygulamaya yapmak istediğiniz yeni logo olarak fotoğraf seçin ve ana ekrana ekleyin seçeneğine tıklayın.

Uygulama kapağı nasıl değiştirilir?​

Android İşletim Sistemindeki Uygulama İkonları Nasıl Değiştirilir?!
- Öncelikle uygulamayı açıyorsunuz ve ortada bulunan simgeye tıklıyorsunuz.
- Ardından ikonunu değiştirmek istediğiniz kısayolu veya uygulamayı seçiyorsunuz.
- Uygulamanın ikonu için istediğiniz resmi seçiyorsunuz…
- Ve uygulama artık daha hoş görünüyor.

iPhone araç çubuğu nasıl eklenir?​

iPhone araç çubuğu nasıl eklenir?
Ana Ekranınıza araç takımı ekleme
- Ana Ekranda bir araç takımına veya boş bir alana dokunun ve uygulamalar titreyene kadar basılı tutun.
- Sol üst köşedeki Ekle düğmesine. dokunun.
- Bir araç takımı seçin, üç araç takımı boyutundan birini seçin ve Araç Takımı Ekle’ye dokunun.
- Bitti’ye dokunun.

iPhone 6 Sanal Home tuşu nasıl açılır?​

iPhone 6 Sanal Home tuşu nasıl açılır?
Sanal tuşu aktif etmek için;
- Öncelikle ayarlara gidip oradan genel kısmına geçiş yapmanız gerekiyor.
- Genel kısmında erişilebilirlik seçeneği yer alıyor oraya giriş yapın.
- Erişilebilirlik kısmında “assistivetouch” özelliğini aktif edeceksiniz. Bu özelliği aktif ettiğiniz zaman sanal tuş yanda belirecektir.

iPhone Icon nasıl yapılır?​

iPhone uygulama simgelerini değiştirin
- iPhone’unuzda Kısayollar uygulamasını açın.
- Yeni bir kısayol oluşturmak için sağ üst köşedeki + simgesine dokunun.
- “İşlem Ekle” düğmesine dokunun.
- En üstte “Betik”i seçin.
- “Uygulamayı Aç”a dokunun.
- Kısayolda, Seç üzerine dokunun.
- Özelleştirmek istediğiniz uygulamayı seçin.

Bir uygulamanın fotoğrafı nasıl değiştirilir?​

Aşağıdakileri yapın:
- Uygulamaya genel bakışta, uygulama ayrıntıları alanında. seçeneğine tıklayın.
- Varsayılan küçük resimde.
- Medya kütüphanesinde Uygulama içinde veya Varsayılan gibi bir klasöre tıklayın.
- Uygulamanın küçük resmi olarak kullanmak istediğiniz görüntüyü seçin ve Ekle’ye tıklayın.
- Düzenlemeyi durdurmak için.

Uygulama simgeleri nasil degistirilir?​

Uygulama simgeleri nasil degistirilir?
Android’de uygulama simgelerini değiştirmek için üçüncü taraf bir uygulamaya ihtiyacın olacak….Şu şekilde yapabilirsin:
- Ana ekranda boş bir alana dokunup basılı tut ve Temalar seçeneğini seç.
- Simgeler seçeneğine dokun.
- Tüm simgeleri görüntülemek için yukarı kaydır ve bakmak için bir simge paketine dokun.

iPhone widget nerede?​

iPhone widget nerede?
Adım #1: Ana ekran düzenleme kısmı aktif olana kadar, ana ekranınızda bulunan ikonlardan birine basılı tutun. Adım #2: Sol üst köşedeki artı simgesine basın. Adım #3: Artık mevcut Widget’ları görebilirsiniz. Adım #4: Ana ekranınızda görmek istediğiniz Widget’ları dilediğiniz gibi sürükleyebilirsiniz.

iPhone home tuşu çalışmıyor nasıl açılır?​

‘iPhone home tuşu çalışmıyor’ sorunu nasıl çözülür
- HOME TUŞUNU İZOPROPİL ALKOLLÜ MENDİLLE TEMİZLEYİN.
- 2. iPHONE’UNUZU EN SON SÜRÜME GÜNCELLEYİN.
- 3. HOME TUŞUNU KALİBRE EDİN.
- HOME TUŞUNUN TIKLAMA HIZINI AYARLAYIN.
- 5. iPHONE’UNUZU SIFIRLAYIN.
- SANAL HOME TUŞUNU AKTİF EDİN.
- 7. TAMİR YOLUNA BAŞVURUN.

IOS 14 iconu nasıl yapılacağını anlatan bir rehber paylaştığınız için teşekkürler. IOS 14'te uygulama simgelerinin nasıl değiştirileceği hakkında bilgileri detaylıca vermişsiniz. Aynı şekilde Android işletim sistemine sahip cihazlarda uygulama simgelerini değiştirmenin adımlarını da paylaşmışsınız, çok faydalı bilgiler. iPhone'da araç çubuğu nasıl eklenir konusunda da açıklayıcı bilgiler vermişsiniz. Ardından iPhone 6'da sanal home tuşunun nasıl açılacağı hakkında bilgiler de vermişsiniz. Kullanıcıların iPhone iconlarını nasıl yapabileceklerini adım adım anlatmışsınız, oldukça detaylı bir açıklama olmuş. Uygulamaların fotoğraflarının nasıl değiştirileceği hakkında bilgiler de kesinlikle çok faydalı. Android'de uygulama simgelerini değiştirmenin kolay birkaç adımını açıklamışsınız, teşekkürler. iPhone'da widgetların nerede olduğunu ve nasıl eklenip düzenleneceğini adım adım anlatmışsınız, bilgilendirici bir açıklama olmuş. Son olarak 'iPhone home tuşu çalışmıyor' sorununun çözümüne dair ipuçları vermişsiniz, bu da kullanıcılar için faydalı bir bilgi. Verdiğiniz rehberlerle herkes uygulama simgelerini ve diğer özellikleri istedikleri gibi özelleştirebilecek. Teşekkürler!

Geri