AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İos 14 Çoklu Ekran Nasıl Yapılır?

SoruCevap

Yeni Üye

İos 14 Çoklu Ekran Nasıl Yapılır? İos 14’te çoklu ekran kullanmak için adımlar oldukça basittir. İlk olarak, ayarlar menüsüne girin ve ardından genel seçeneğini seçin. Buradan, Çoklu Ekran seçeneğini bulun ve etkinleştirin. Şimdi, uygulama ana ekranında bir uygulamayı açın ve ardından ana ekran düğmesine iki kez hızlıca basın. Bu, çoklu ekran özelliğini etkinleştirecektir. Artık başka bir uygulamayı açabilir ve ekranı bölme özelliğini kullanabilirsiniz. İki uygulama arasında geçiş yapmak için ekranın ortasındaki çizgiyi sürükleyin. İos 14’teki çoklu ekran özelliği, işlerinizi daha verimli hale getirmenize olanak sağlar.
İçindekiler

İos 14’te çoklu ekran özelliği nasıl kullanılır? İos 14 ile birlikte gelen çoklu ekran özelliği, aynı anda birden fazla uygulamayı açık tutmanızı sağlar. Böylece, aynı anda mesajlaşırken internete göz atabilir veya e-postalarınızı kontrol edebilirsiniz. İşte İos 14’te çoklu ekran nasıl yapılır?

İos 14 Çoklu Ekran nasıl açılır?

İos 14’te çoklu ekran özelliğini açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İphone’unuzun ana ekranında herhangi bir uygulamayı açın.
2. Adım: Ekranın alt kısmında yer alan Ana Ekran Düzenleme özelliğini kullanarak, başka bir uygulamayı ana ekrana sürükleyin.
3. Adım: İkinci uygulamayı ana ekrana sürükledikten sonra, ilk uygulama küçük bir pencere haline gelecektir.
4. Adım: İki uygulamayı aynı anda kullanmak için, küçük pencereyi istediğiniz yere sürükleyin ve bırakın.

İos 14 Çoklu Ekran nasıl kapatılır?

İos 14’te açık olan çoklu ekranı kapatmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Açık olan uygulamaları görüntülemek için ana ekranda parmağınızı yukarı doğru kaydırın.
2. Adım: Açık olan uygulamaların küçük resimlerini göreceksiniz. İstediğiniz uygulamanın üst kısmına hafifçe bastırın ve yukarı doğru kaydırarak kapatın.

İos 14’te aynı anda kaç uygulama açabilirsiniz?

İos 14’te aynı anda açabileceğiniz uygulama sayısı sınırlı değildir. İhtiyacınıza bağlı olarak birden fazla uygulamayı eş zamanlı olarak açabilirsiniz. İos 14, daha önceki sürümlere göre daha fazla uygulamayı aynı anda kullanmanıza olanak tanır.

İos 14 Çoklu Ekran özelliği hangi modellerde kullanılabilir?

İos 14’ün çoklu ekran özelliği, iPhone 6s veya daha yeni modellerde kullanılabilir. Bu özelliği kullanabilmek için cihazınızın İos 14 veya daha yeni bir sürümünü çalıştırması gerekmektedir. Eski modellerde bu özellik bulunmayabilir.

İos 14 Çoklu Ekran özelliği pil ömrünü etkiler mi?

İos 14’teki çoklu ekran özelliği, cihazınızın pil ömrünü etkileyebilir. Birden fazla uygulamayı açık tutmak, pil tüketimini artırabilir. Bu nedenle, çoklu ekran özelliğini kullanırken pil seviyenizi gözlemlemeniz ve gereksiz uygulamaları kapatmanız önemlidir.

İos 14’te çoklu ekran özelliği nasıl kullanılır?

İos 14’te çoklu ekran özelliğini kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İphone’unuzda açık olan bir uygulamayı kullanırken ana ekran düğmesine iki kez hızlıca basın.
2. Adım: Ekranın alt kısmında yer alan uygulama geçmişi görüntülenecektir. İstediğiniz uygulamayı seçin ve üzerine hafifçe basılı tutun.
3. Adım: Seçtiğiniz uygulama, ana ekranın üst kısmında küçük bir pencere halinde açılacaktır. Bu pencereyi istediğiniz yere sürükleyebilir ve boyutunu değiştirebilirsiniz.

İos 14 Çoklu Ekran özelliği neden kullanışlıdır?

İos 14’teki çoklu ekran özelliği, kullanıcılara daha fazla çoklu görev imkanı sağlar. Birden fazla uygulamayı aynı anda açık tutarak, daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Örneğin, mesajlaşırken internete göz atabilir veya videolar izleyebilirsiniz. Bu özellik, kullanıcıların işlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapmalarını sağlar.

İos 14 Çoklu Ekran özelliği hangi uygulamalarla uyumludur?

İos 14’teki çoklu ekran özelliği, birçok uygulama ile uyumludur. Örneğin, Safari, Mail, Mesajlar, Notlar, Takvim ve daha birçok uygulamayı aynı anda kullanabilirsiniz. Ayrıca, üçüncü taraf uygulamalar da bu özellikle uyumlu olabilir.

İos 14 Çoklu Ekran özelliği ile ilgili sık sorulan sorular nelerdir?

İos 14’teki çoklu ekran özelliği ile ilgili sık sorulan sorular şunlardır:
1. İos 14’te kaç uygulamayı aynı anda açabilirim? İos 14’te aynı anda açabileceğiniz uygulama sayısı sınırlı değildir. İhtiyacınıza bağlı olarak birden fazla uygulamayı eş zamanlı olarak açabilirsiniz.
2. İos 14’teki çoklu ekran özelliği hangi modellerde kullanılabilir? İos 14’ün çoklu ekran özelliği, iPhone 6s veya daha yeni modellerde kullanılabilir.
3. İos 14’teki çoklu ekran özelliği pil ömrünü etkiler mi? İos 14’teki çoklu ekran özelliği, cihazınızın pil ömrünü etkileyebilir. Birden fazla uygulamayı açık tutmak, pil tüketimini artırabilir.

İos 14’te çoklu ekran özelliği nasıl kapatılır?

İos 14’te açık olan çoklu ekranı kapatmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: Açık olan uygulamaları görüntülemek için ana ekranda parmağınızı yukarı doğru kaydırın.
2. Adım: Açık olan uygulamaların küçük resimlerini göreceksiniz. İstediğiniz uygulamanın üst kısmına hafifçe bastırın ve yukarı doğru kaydırarak kapatın.

İos 14’te çoklu ekran özelliğini kullanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İphone’unuzda açık olan bir uygulamayı kullanırken ana ekran düğmesine iki kez hızlıca basın.
2. Adım: Ekranın alt kısmında yer alan uygulama geçmişi görüntülenecektir. İstediğiniz uygulamayı seçin ve üzerine hafifçe basılı tutun.
3. Adım: Seçtiğiniz uygulama, ana ekranın üst kısmında küçük bir pencere halinde açılacaktır. Bu pencereyi istediğiniz yere sürükleyebilir ve boyutunu değiştirebilirsiniz.

İos 14’ün çoklu ekran özelliği, iPhone 6s veya daha yeni modellerde kullanılabilir. Bu özelliği kullanabilmek için cihazınızın İos 14 veya daha yeni bir sürümünü çalıştırması gerekmektedir. Eski modellerde bu özellik bulunmayabilir.

İos 14 Çoklu Ekran özelliği pil ömrünü etkiler mi?

İos 14’teki çoklu ekran özelliği, cihazınızın pil ömrünü etkileyebilir. Birden fazla uygulamayı açık tutmak, pil tüketimini artırabilir. Bu nedenle, çoklu ekran özelliğini kullanırken pil seviyenizi gözlemlemeniz ve gereksiz uygulamaları kapatmanız önemlidir.

İos 14 Çoklu Ekran özelliği neden kullanışlıdır?

İos 14’teki çoklu ekran özelliği, kullanıcılara daha fazla çoklu görev imkanı sağlar. Birden fazla uygulamayı aynı anda açık tutarak, daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. Örneğin, mesajlaşırken internete göz atabilir veya videolar izleyebilirsiniz. Bu özellik, kullanıcıların işlerini hızlı ve kolay bir şekilde yapmalarını sağlar.

İos 14 Çoklu Ekran özelliği hangi uygulamalarla uyumludur?

İos 14’teki çoklu ekran özelliği, birçok uygulama ile uyumludur. Örneğin, Safari, Mail, Mesajlar, Notlar, Takvim ve daha birçok uygulamayı aynı anda kullanabilirsiniz. Ayrıca, üçüncü taraf uygulamalar da bu özellikle uyumlu olabilir.

İos 14 Çoklu Ekran özelliği ile ilgili sık sorulan sorular nelerdir?

İos 14’teki çoklu ekran özelliği ile ilgili sık sorulan sorular şunlardır:
1. İos 14’te kaç uygulamayı aynı anda açabilirim? İos 14’te aynı anda açabileceğiniz uygulama sayısı sınırlı değildir. İhtiyacınıza bağlı olarak birden fazla uygulamayı eş zamanlı olarak açabilirsiniz.
2. İos 14’teki çoklu ekran özelliği hangi modellerde kullanılabilir? İos 14’ün çoklu ekran özelliği, iPhone 6s veya daha yeni modellerde kullanılabilir.
3. İos 14’teki çoklu ekran özelliği pil ömrünü etkiler mi? İos 14’teki çoklu ekran özelliği, cihazınızın pil ömrünü etkileyebilir. Birden fazla uygulamayı açık tutmak, pil tüketimini artırabilir.

İos 14’te çoklu ekran özelliği nasıl kapatılır?

İos 14’ün çoklu ekran özelliği, iPhone 6s veya daha yeni modellerde kullanılabilir. Bu özelliği kullanabilmek için cihazınızın İos 14 veya daha yeni bir sürümünü çalıştırması

iOS 14 çoklu ekran özelliği nasıl kullanılır?
iPhone’da iPad uygulamalarını yan yana açmak için ne yapmalıyız?
Split View özelliğiyle iki uygulamayı aynı anda kullanabilirsiniz.
Ekranı ikiye bölmek için uygulama simgesine basılı tutun.
Çoklu Ekran özelliği sayesinde işlerinizi daha hızlı halledebilirsiniz.

iOS 14 güncellemesiyle çoklu ekran özelliği kullanıma sunuldu.
Eşzamanlı olarak iki uygulamayı kullanmak artık mümkün.
Uygulama simgesine basılı tutarak ekranı ikiye bölebilirsiniz.
Split View özelliğiyle aynı anda iki uygulama açabilirsiniz.
Çoklu görev yapmak için uygulamaları yan yana kullanabilirsiniz.

Geri