AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

IOBit guvenli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

IOBit güvenli mi?​

iObit resmi sayfalarının ve programlarının tamamı güvenlidir, problem olmaz.
IOBit programı nedir?
IOBit Uninstaller ücretsiz ve oldukça gelişmiş bir kaldırma programıdır. IOBit Uninstaller sayesinde Programlar ve Özelliklerde kaldırma simgesi görünmeyen programlar kaldırılabilir. IOBit Uninstaller hem kayıt defteri girdilerini hem de dosya sistemi üzerindeki dosyaları silecektir.
IObit hangi ülkenin?
IObit ürünleri 40’ın üzerinde dil desteğine sahiptir ve 220 ülkede kullanılmaktadır. IObit Inc. Amerika merkezlidir.

Revo Uninstaller güvenli mi?​

Revo Uninstaller güvenli mi? Revo Uninstaller program kaldırma yazılımı hakkında şu an için yapılmış herhangi bir şikayet yok. Bu nedenle güvenli olduğunu söyleyebiliriz.
IObit Malware Fighter ne işe yarar?
IObit Malware Fighter, derinlere gizlenmiş malware & spyware’leri tespit eden ve kaldıran ücretsiz bir programdır. IObit Malware Fighter potansiyel spyware, adware, trojans, keyloggers, bots, solucanların tehditlerine karşı bilgisayarınızı korur.
Revo Uninstaller ücretsiz mi?
Revo Uninstaller, birçok temizleme aracını da içeren ücretsiz bir program kaldırma aracı.

Your Uninstaller ne işe yarar?​

mutlaka kullanılması gereken oldukça başarılı bir program, gelişmiş bir program kaldırma aparatı. şöyle ki; – programı önceki açışınızdan itibaren yeni program yüklediyseniz bunlar bir pop-up pencereyle belirtiliyor ve siz programı kapatana kadar farklı bir renkte kalıyor.
Revo Uninstaller iyi mi?
En iyi uninstaller programı hangisi?
Sizce en iyi uninstaller hangisidir? Revo Uninstaller ve Wise Force Deleter öneririm. Özellikle klasör silme işlemlerinde Wise Force Deleter’dan çok memnunum. Uygulama silmede de Revo Uninstaller gayet iyi iş çıkarıyor.

Revo Uninstaller nasıl kullanılır?​

Revo Uninstaller nasıl kullanılır?
- Adım #1: Buradan Revo Uninstaller yazılımını indirin ve kurulumu tamamlayın.
- Adım #2: Yazılımı açın.
- Adım #3: Silmek istediğiniz programı seçin.
- Adım #4: Moderate modunu seçin.
- Adım #5: Silme işlemini tamamlayın.
- Adım #6: Revo Uninstaller yazılımını tekrar açın.
Revo Uninstaller programı ne işe yarar?
Revo Uninstaller’in en önemli özelliği eksik program kaldırma rutinlerinin geride bıraktığı gereksiz dosyaları ve kayıt defteri girdilerini kaldırmaktır. Ürünün iki farklı sürümü mevcuttur. Biri ücretsiz sahipli yazılım olarak dağıtılan “Free” sürümü, diğeri ise shareware lisansı altında dağıtılan bir “Pro” sürümüdür.
Revo Uninstaller kullanılır mı?
Kaldırma işlemi için Windows’un dahili program kaldırma aracı çoğu zaman yeterlidir. Ancak bazı yazılımlar sistemin farklı klasörlerinde iz yani artık dosyalar bırakır. Bu dosyalardan kurtulmak ve geride hiçbir iz bırakmadan program silmek için Revo Uninstaller yazılımını ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Revo Uninstaller işe yarıyor mu?​

Bu uygulama size silmek istediğiniz bir uygulamayı kalıntısız silmeye yarar. Örneğin bir uygulamayı silmek istediğinizde arkasında kalıntı bırakır. Ama bu uygulama ile bir uygulama silerken silme işlemi sonunda size tarama seçenekleri sunar…

Geri