- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Invictus nasil bir koku?
Paco Rabanne Invictus parfüm 2013 yılında satışa çıkarılan odunsu bir koku. Erkekler için tasarlanan bu kokunun üst notalarında deniz notaları, greyfurt, mandalina portakalı; orta notalarında defne yaprağı ve yasemin; temel notalarında ise Ambergris, Guaiac Ağacı, Oakmoss ve paçuli bulunuyor.Paco hangi ülkenin?
Invictus parfüm orjinal nasıl anlaşılır?Gerçek parfümlerin seri numarası hem kutusuna hem de şişesine işlenmiştir. Seri numarası her ikisinde birden yazmayan ya da farklı numaralar yazan parfümler sahtedir.
Invictus güzel mi?
güzel ve kalıcı bir koku, eğer parfüm alıcam da seçemiyorum diyorsanız gönül rahatlığıyla önerebilirim. çok anlamam parfümden, yok alt kısımda şu var orta kısım hafif şekerli vs. gibi cümleler gördüm forumlarda, burada hava atmak için kullanabilirdim ama kullanmadım farkındaysanız.
Lady Million nasıl bir koku?
1. Kadınsı ve kalıcı bir parfüm. İçerisinde neroli, turunçgiller ve yasemin gibi pek çok kadının seveceği kokucuklar barındırır. Kış ve sonbahara daha çok uygundur.1 milyon parfüm ne kadar?
Paco Rabanne 1 Million EDT 100 ml Erkek Parfüm İle En Çok KarşılaştırılanlarLady Million ne kadar?
30 ml. 50 ml15,93 TL/ml. 80 ml2,50 TL/ml.
Lady Million şekerli mi?
Şekerli ve kalıcı bir kokusu var.
Paco Rabanne ailesinin adeta bir efsane haline gelen 1 Million parfümünün bayan serisi LADY MILLION GÖZ KAMAŞTIRICI, ZEKi, EĞLENCELİ, VAMP, TUTKULU ve her erkeğe karşı koyabilen 1 million erkeğinin eşi olan kadını temsil ediyor.