- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
InvestCo Holding halka arz ne zaman işlem görecek?
Halka arz edilen Şirket payları 01/03/2022 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’da 24 TL/pay baz fiyat, “INVES.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 4.000.000 TL olarak belirlenmiştir.InvestCo halka arz ne kadar verir?
INVES koduyla işleme başlayan InvestCo, halka arzla birlikte 150 milyon lira olan mevcut ödenmiş sermayesini 37 milyon 500 bin lira artırarak 187 milyon 500 bin liraya çıkarmış oldu. Paylarının yüzde 20’lik kısmını borsaya taşıyan InvestCo Holding’in 2021 yılı net dönem kârı 1 milyar 678 milyon lira olarak gerçekleşti.
Dap Yapı ne zaman işlem görecek?
Halka arz edilen Şirket payları 24/02/2022 tarihinden itibaren Yıldız Pazar’da 18,5 TL/pay baz fiyat, “DAPGM.E” kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 3.000.000 TL olarak belirlenmiştir.
Investco Holding halka arz eşit mi?
Yatırımcılar, tüm aracı kurumlardan ve bankalardan talep gönderilebilecek. Sabit fiyatla borsadan satış yöntemi ve eşit dağıtım şeklinde gerçekleştirilecek arzda, 22 Şubat Salı ve 23 Şubat Çarşamba tarihlerinde INVES.HE koduyla talep toplanacak.Investco halka arz eşit mi?
Sabit fiyatla yapılacak talep toplamanın süresi 2 iş günü olacaktır. Borsada birincil piyasada sabit fiyatla eşit dağıtım yöntemiyle halka arz olacak. TAMAMEN EŞİT DAĞITIM OLACAK!
InvestCo halka arz girilir mi?
InvestCo Holding’in halka arzına katılmak isteyen tüm yatırımcılar, Borsa İstanbul’da (BİST) işlem yapmaya yetkili aracı kurumlardan ve bankalardan talep gönderilebilecek.
Dap Yapı halka arz girilir mi?
DAP Gayrimenkul halka açılıyor! DAP Gayrimenkul’ün sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilen halka arzına 33 aracı kurum aracılık ediyor. DAP Gayrimenkul’ün halka arzın da talep toplama 18 Şubat’a kadar devam edecek.
DAP YAPI halka arz esit mi?
Yatırımcılara oransal şekilde dağıtılacak. Söz konusu payların yüzde 50’si bireysel yüzde 40’ı yurtiçi kurumsal yatırımcılara ve yüzde 10’luk paylar ise yurt dışı kurumsal yatırımcılara arz edilecek.
InvestCo Holding halka arz nereden alınır?
Halka arz taleplerinizi sanal şubemiz ve OYAK Trader mobil uygulamamız üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 0 850 222 0 414 nolu Alternatif Dağıtım Kanalları temsilcilerimiz veya şube temsilcilerimiz aracılığıyla da taleplerinizi iletebilirsiniz.InvestCo Holding A Ş kimin?
Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Investco Holding halka arz nereden alınır?