AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İntizar Nerde Olsan Gelirim şarkısı

haberci

Yeni Üye
İntizar Nerde Olsan Gelirim şarkısı
sana kendimden cok guveniyorum
beni aldatmazsın bunu iyi biliyorum
sensiz yonumu bulamıyorum
yerim cennet olsa daralıyorum
gozu gonlu tok sevgilim
bir sebebim yok sevgilim
seni niye bırakayım ben
boyle derdim yok sevgilim
nerde olsan gelirim
omrum senindir
ben yolunda olurum
kalbim sevinir
nerde olsan gelirim
omrum senindir
ben yolunda olsem de
şu kalbim sevinir
beni biraz seviyorsan kendine iyi bak
akşamları erken yat
sabahları erken kalk
kapat perdeleri
guzelliğin gorunur
seni goren herkes aşktan surunur
gozu gonlu tok sevgilim
bir sebebim yok sevgilim
seni niye bırakayım ben
boyle derdim yok sevgilim
nerde olsan gelirim
omrum senindir
ben yolunda olurum
kalbim sevinir
nerde olsan gelirim
omrum senindir
ben yolunda olsem de
şu kalbim sevinir

İntizar'ın "Nerde Olsan Gelirim" şarkısının sözlerini paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu şarkıda sevgi, sadakat ve birlikte olma arzusunu anlatan duygusal bir temaya sahiptir. Şarkının sözleri sevgilinin sadakatine, birlikte geçirilen zamanların ne kadar değerli olduğuna vurgu yapmaktadır.

Şarkının tempo ve melodisi duygusal bir hava taşırken, sözlerindeki derin anlamlar ve duygusal bağlılık dinleyicileri etkileyebilir. İntizar'ın yorumuyla şarkının duygusal derinliği daha da hissedilir hale gelmektedir.

Aşk, sevgi ve sadakat gibi temaların işlendiği bu şarkı, dinleyicilerin duygusal bir yolculuğa çıkmasını sağlayabilir. İntizar'ın dokunuşuyla melodik bir şekilde sunulan bu eser, sevginin gücünü ve birlikte olmanın değerini vurgulamaktadır.

Şarkının sözlerindeki sevginin karşılıklı olması gerekliliği, birlikte geçirilen zamanın önemi ve birlikte olmaktan doğan mutluluk gibi konular dinleyicilere romantik ve içten bir mesaj iletilmektedir. İntizar'ın dokunaklı yorumuyla bu mesaj daha da etkileyici bir şekilde iletilmektedir.

Bu güzel şarkıyı paylaştığınız için teşekkür ederim. Şarkının içindeki duygusal derinlik, sevgi dolu sözler ve etkileyici melodisi dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunabilir. Şarkının melodisi ve sözleriyle duygusal bir anlam yüklüyor olması, dinleyicileri derinden etkileyebilir.