AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İntizar Dermanın Ellere Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
İntizar Dermanın Ellere Şarkı Sozleri
İntizar Dermanın Ellere
Gul bulbule hasret gider intizar derler
Sensiz neler cekiyorum derman vermezler
Ben ismimin kaderini sende yasadım,
Yasak aşkım kollarında hergun cırpındım hergun cırpındım
Dermanin ellere derdin bana yar
Gulusun ellere nazın bana yar
Seni sevdim diye, dunya oldu dar
İnan sensiz bir taş su icemiyorum
Vallahi sonumu bilemiyorum
Seni ayriliga kapatmadımki
Bir gozum disarda aldatmadımki
Her koşulda canımı belaya attım
Usumeyeyim diye sen yanmadınki sen yanmadınki
Dermanın ellere derdin bana yar
Guluşun ellere nazın bana yar
Seni sevdim diye, dunya oldu dar
Inan sensiz bir tas su icemiyorum
Vallahi sonumu bilemiyorum

Bu şarkı sözleri duygusal ve içten bir anlatıma sahip. Şarkının anlatımında aşkın zorlukları, sevmenin getirdiği acılar ve ayrılık üzerine yoğun bir duygu içeriği bulunuyor. Sözlerde aşkın verdiği çaresizlik ve özlem temaları oldukça belirgin bir şekilde işlenmiş.

Şarkının başında, "İntizar Dermanın Ellere" vurgusuyla sevgilinin özlemi ve bekleyişi anlatılıyor. "Sensiz neler çekiyorum derman vermezler" cümlesiyle sevgilinin varlığının derman olduğu ve onun olmadığında huzursuzluk yaşandığı vurgulanıyor. Ayrıca "Yasak aşkım kollarında her gün cırpındım" ifadesiyle yasak bir aşkın içinde yaşanan zorluklar anlatılıyor.

Şarkıda devam eden bölümlerde sevgilinin özlemi, ayrılık acısı ve bitmek bilmeyen bir özlem teması işleniyor. "Gülüşün ellere nazın bana yar, Seni sevdim diye, dünya oldu dar" ifadeleriyle sevgilinin hatıralarının verdiği acı ve dünyanın dar gelmesi anlatılıyor. Ayrıca "İnan sensiz bir tas su içemiyorum" sözleriyle sevgilinin varlığının ne kadar önemli olduğu vurgulanmış.

Şarkının son kısmında ise ayrılığın yarattığı çaresizlik ve belirsizlik duygusu işleniyor. "Seni ayrılığa kapatmadım ki, Bir gözüm dışarda aldatmadım ki" ifadeleriyle sevgilinin sadakate ve özleme vurgu yapılıyor. Ayrıca "Usümeyleyim diye sen yanmadın ki" cümlesiyle sevgilinin acısını paylaşmadığı belirtiliyor.

Toplamda, şarkının sözleri aşkın zorlukları, ayrılık acısı ve özlem üzerine yoğun duyguları başarılı bir şekilde ifade ediyor. Dinleyicilere bu duyguları derinlemesine hissettirebilecek güçlü bir şarkı sözleridir.