Intim bolgesi ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Intim bölgesi ne demek?​

vajinal bölge için kullanılan kozmetik ürünlerinin genel adı.
Boşaldıktan sonra nasıl temizlenir?
Cinsel ilişkiden sonra da vulvanın su ve sabun ile yıkanması yeterli hijyeni sağlayacak.
Önden arkaya temizlik nasıl yapılır?
Genital Bölge Temizliği Nasıl Yapılmalı?
- Pamuklu İç Çamaşırları Tercih Edin.
- Kuru Tutun.
- 3. Banyoda sabun kullanmayın.
- Vajinal duştan sakının.
- Genital bölge jellerinden yararlanın.
- Tuvalet tahareti sonrası kurulanın.
- 7. Tamponunuzu sık olarak değiştirin.
- 8. Cinsel ilişki sonrası genital bölgenizi bol su ile yıkayın.

Özel bölge beyazlatma evde nasıl yapılır?​

Bir yemek kaşığı karbonat ve bir yemek kaşığı su kasenin içinde kıvama gelinceye kadar karıştırın. Genital bölgede ki kararmalara uygulayın. 5 ila 10 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın. Eğer cildinizin hassas olduğunu düşünüyorsanız bu karışımı önce bileğinizde deneyin.
Intim nasıl kullanılır?
İntim jel oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Genital bölge temizliğiniz için elinize aldığınız az miktarda intim jeli köpürterek genital bölgenize uygulayın. Sonrasında ılık su ile durulayabilir ve temizliğinizi tamamlayabilirsiniz.
Vajina temizliği nasıl yapılır?
Genital Bölge Temizliği Nasıl Yapılmalı?
- Pamuklu ve rahat iç çamaşırı tercih edin.
- İç çamaşırınızı sık sık değiştirin.
- Genital bölgenizi kuru tutun.
- Alkali pH içeren sabun kullanmayın.
- Banyodan sonra genital bölgenizi, önden arkaya doğru havlu ile kurutun.
- Vajinal duştan kaçının.
- Vajina doğal florayı bozmamaya çalışın.

Vajina jiletle nasıl temizlenir?​

JİLETİNİZİ YENİLEYİN. Genital bölge temizliğiniz için kullandığınız jiletler bu bölgeye uygun olmalı ve sık sık değiştirilmeli. Bu enfeksiyon taşıma riski açısından çok önemli ancak kullandığınız jiletin eski olması temizlik esnasında o bölgeye zarar verebilir. O yüzden her zaman keskin olmasına özen gösterin.
Özel Bölge evde nasıl temizlenir?
Intim temizleme ne demek?
İntim jel, genital bölgede bulunan hassas cilt dokusunu bozmadan bu bölgeyi temizlemeye yarayan bir temizleme jelidir. İçeriğinde bulunan laktik asit ve probiyotik sayesinde genital bölgenin florasını ve pH’ını korur. Temizliğin yanı sıra genital bölgede yaşanan koku problemlerine de çözüm olabilir.

Erkeklerde cinsel bölge temizliği nasıl yapılır?​

Genital bölge asla nemli bırakılmamalı, temizlik önden arkaya doğru yapılmalıdır. Temizlikten sonra bölge mümkünse fön aletiyle kurulanmalıdır. Genital bölgede bulunan kıllar çok uzatılmadan periyodik olarak iyi cins bir jiletle, kılların çıkma açısına uygun olarak tahriş oluşturmadan temizlenmelidir.
Vajina içi yıkanır mı?
Sadece su ile genital bölgenizi temizlemeniz yeterlidir. Genital bölgenin güzel kokması ve temiz olması için kullanılan sprey, losyon, krem gibi ürünler vajinal enfeksiyona sebep olabilir. Kesinlikle kullanmamalısınız. Vajinayı temizlemek için yapılan vajinanın içini yıkama işlemine vajinal duş denir.

Geri