Intihal onlemek icin ne yapilmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Intihal önlemek için ne yapılmalı?​

Aşağıda genel hatlarıyla değinmeye çalışacağımız altı ipucu, intihali istemeden de olsa intihali önlemenize yardımcı olacaktır.
- 1- Kopyala ve Yapıştır Tekniğinden Uzak Durun.
- 2- Eşzamanlı Alıntılar.
- 3- Telif Hakkı Sahibinden İzin Alın.
- 4- Kendi Kendini İntihal Kaçının.
- 5- Birebir Alıntılardan Kaçının.
Intihal de 100 benzersiz ne demek?
İntihal de 100 benzersiz ne demek Bu tamamen özgün şekilde yazılan tez, proje ya da makale anlamına gelir.
Intihal oranı nasıl azaltılır?
İntihal düşürme
- İntihal oranını nasıl düşürebilirim.
- Adım 1 : İntihal raporunu alın.
- Adım 2 : Benzeyen yerleri bulun.
- Adım 3 : Yeniden yazın.
- Adım 4 : Tekrar intihal raporu alın.
- İntihal nasıl düzeltilir.
- İntihal düşürme yöntemleri.
- intihal programına yakalanmamak.

Intihal nedir ne değildir?​

Başkasının yazdığı bir yazıyı alıp kendi yazınıza taşıdığınızda ve bunu yaptıktan sonra kullandığınız kaynağı açık ve net bir şekilde belirtmediğinizde bu intihal olur. Dolayısıyla, bir başkasına ait olan düşünceleri kaynak belirtmeden kullanmak intihal kapsamına girer.
Intihal kuralları nedir?
“Aşırma”(intihal), başkalarının düşüncelerini, görüşlerini bilgi kaynağını bildirmeden ve atıfta bulunmadan bilinçli olarak ya da farkında olmadan alıp kullanmak ve kendi görüşünüz gibi sunmaktır. …
Ücretsiz intihal raporu veren bir firmadır.?
Ücretsiz intihal raporu sunmasının yanında, birçok yararlı özelliği içinde barındırır; makale yazma, Anahtar kelime sıralaması, websitelerine ping atma, Backlink kontrolü yapma, Backlink alabileceğiniz araç, link takibi, google pagerank sorgulaması, imla kontrolü gibi onlarca hizmeti vermektedir.
İnternet sitesi olanlar için içeriğinin kopya olup olmadığını, çift içerikli olan yazılar varsa onları tespit etmekte, ya da sitenizden yazı çalanları kolayca bulabilen bir yazılımdır. İntihal raporu alabileceğiniz yazılımlardan biri de Article Checker programıdır. Üye olmadan kullanabileceğiniz programlardan birisi olması çok büyük avantaj.
İntihal benzerlik raporu alabileceğiniz bir programdır.?
İntihal benzerlik raporu alabileceğiniz bir başka program. Birçok özelliği ile intihali tez, ödev, proje, handout, assignment, akademik dergi, mecmuaları tarayıp size rapor olarak vermektedir. Kısa zaman içinde benzerlik oranını size verebilir.
Ücretsiz İntihal raporu almak ister misiniz?
Özellikle turnitin programı tercih edilmektedir. Ücretsiz intihal raporu almak için iletişim sayfasından bizimle iletişime geçebilirsiniz. [safir_descriptionbox color=”mavi” header=”Ücretsiz İntihal Raporu almak için arayın Serkan Hoca 05325266588″ content=”” icon=”” bg=””]

Geri