AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Internet sahibi gecmisi gorebilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Internet sahibi geçmişi görebilir mi?​

Bunun cevabı EVET, telefonda girdiğiniz tüm siteler tarih saatleri ile birlikte iki-üç şekilde kayıt ediliyor. Dilerseniz bu kayıt işlemlerini silebilir veya kayıt edilmesini önleyebilirsiniz. Telefonunuzu kurcalayan biri çok kısa sürede girdiğiniz tüm internet sitelerini görme olanağına sahip.

Daha önce girdiğim siteleri nasıl görebilirim?​

Gözatma geçmişinizi görüntüleme ve belirli siteleri silme
- Internet Explorer’da Sık Kullanılanlar düğmesini seçin.
- Geçmiş sekmesini seçip menüden bir filtre seçerek geçmişinizi nasıl görüntülemek istediğinizi belirleyin. Belirli siteleri silmek için bu listelerin herhangi birindeki bir siteye sağ tıklayıp Sil’i seçin.
Internet geçmişi nerede saklanıyor?
İnternet geçmişini görmek için çok yöntem var;
- Buradan C:\Documents and Settings\kullanıcı_isminiz\Local Settings\Temporary Internet Files …
- Firefox ve Opera’da adres satırına about:cache yazarak görebilirsiniz.
Internette yaptığımız aramaları kimler görebilir?
Google Hesabınıza gidin. Solda Kişisel bilgiler’i tıklayın. “Diğer kişilerin neleri görebileceklerini seçin” bölümünün altında Hakkımda bölümüne git’i tıklayın. Bilgi türlerinin altında şu anda bilgilerinizi kimlerin görebileceğini seçebilirsiniz.

Modeme bağlı cihazların ne yaptıklarını görmek?​

Modeme bağlı cihazları görme işlemleri:
- Adım #1: Modem arayüzüne girin.
- Adım #2: Kablosuz sekmesine tıklayın. (Modemden modeme değişiklik gösterebilir.)
- Adım #3: ‘Bağlı İstemciler’ başlığının altında modeme bağlı cihazları görebilirsiniz.

İnternet geçmişi ne kadar saklanır?​

Toplu internet sağlayıcısı mekanlara erişim kayıtlarını 2 yıl saklama zorunluluğu getirildi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) bugün “İnternet Toplu Kullanım Sağlayıcıları Hakkında Yönetmelik” bildirisini yayınladı.

Geri