AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

İnternet Download Manager Nasıl Kullanılır

haberci

Yeni Üye
İnternet Download Manager Kulanımı
İnternet Download Manager Nasıl Kullanılır Resimli Anlatım
İnternet Download Manager Nasıl kullanılır resimlerle antımı arkadaşlar umarım tezgâhtar olacakdır sizlere
*

Merhaba! İnternet Download Manager'ı nasıl kullanacağınızı size detaylı bir şekilde anlatayım. İşte adım adım bir rehber:

Adım 1: İlk olarak, bilgisayarınıza Internet Download Manager yazılımını indirin ve kurun. Kurulum tamamlandıktan sonra IDM simgesine çift tıklayarak programı açın.

Adım 2: IDM'yi açtıktan sonra indirmek istediğiniz dosyanın bağlantısını kopyalayın. Tarayıcınızdan dosyanın üzerine sağ tıklayarak "Bağlantıyı Kopyala" seçeneğini seçebilirsiniz.

Adım 3: IDM arayüzünde, üst menüde bulunan "Dosya" sekmesine tıklayın ve "Yeni İndirme" seçeneğini seçin. Açılan pencerede dosyanın URL'sini yapıştırın ve "İndir" butonuna tıklayın.

Adım 4: Dosyanızın indirilme hızını artırmak için "Seçenekler" menüsünden "Bağlantı" sekmesine geçerek maksimum bağlantı sayısını artırabilirsiniz.

Adım 5: İndirme işlemi başladığında, dosyanın indirme durumunu IDM arayüzünden takip edebilirsiniz. İndirme tamamlandığında dosyayı istediğiniz klasöre kaydedebilirsiniz.

İşte bu kadar! Artık Internet Download Manager'ı kullanarak dosyaları hızlı ve kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Eğer herhangi bir sorunuz varsa çekinmeden sorabilirsiniz. Umarım bu rehber sizin için faydalı olmuştur. İyi günler dilerim!

Geri