Interaktif etkilesim nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

İnteraktif etkileşim nedir?​

İnteraktif, etkileşime dayalı iletişim ve ilişki demektir. İnsanın diğer insanlarla olan ilişkilerinin tamamı interaktiftir. Çünkü sorulan bir soruya yanıt almak ya da karşılıklı konuşmak insanlar arasında mümkündür. Bununla birlikte bir insan ile eşya arasındaki ilişki sadece tek taraflı olduğu için etkileşim içermez.
İnteraktif teknoloji nedir?
Temel anlamda bir terim olarak; karşılıklı etkileşim yoluyla anlaşmak demektir. Bu kelime, günümüzde daha çok teknoloji araçları ile kullanılmaktadır. Ek olarak konsollar, dokunmatik paneller veya kameralar gibi donanımlar interaktif araç olarak bilinir. Bu donanım araçları yanında birçok yazılımı da destekler.

İnteraktif vergi dairesi nedir ne işe yarar?​

İnteraktif Vergi Dairesi, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından sağlanan hizmetlerin online bir şekilde yapılmasını sağlayan güvenilir bir sistemdir. 7/24 hizmette olan İnteraktif Vergi Dairesi uygulaması ile 60 etkin iş akışı ve 20 sorgulama işlemi ile devlet dairesine gitme zorunluluğu olmadan kolayca yapılabiliyor.
İnteraktif yaklaşım nedir?
İnteraktif (etkileşimli) öğrenme, belirli materyalleri vurgulamak veya öğretmek için bilgisayar teknolojisini kullanan herhangi bir okul çalışması veya akademik plandır. Aktif öğretim yöntemleri, öğrencilerin bilişsel aktivitelerini ve yaratıcı yeteneklerini teşvik eder.

İnteraktif yazılım nedir?​

Etkileşimli sunum yazılımı, metinlerin, görüntülerin ve videoların tek bir sunuya entegre edilmesini sağlar.
İnteraktif taşımacılık nedir?
Yüklerin tek ve aynı taşıma birimi veya modlar arasında içindeki yük elleçlenmeden iki veya daha fazla taşıma modu kullanan karayolu taşıma aracı ile taşınmasıdır. Başka bir deyişle: İntermodal taşımacılık yükünüzün taşınması için birden fazla nakliye aracı kullanılmasından ibarettir.

İnteraktif eğitim ne demek?​

İnteraktif eğitim, katılımın olduğu öğrenmeyi pekiştirmeye yönelik bir eğitimdir. Bilişsel aktivitelerini ve aktif öğrenme yöntemlerini destekler. Bu sayede yalnızca öğretmeninle değil arkadaşlarınla da etkileşim halinde olur ve birlikte çalışabilirsin.
İnteraktif sistem ne demek?
etkileşimli (interactive) bilgisayar sistemlerinde kullanici ve sistem arasında gerçek iletişim kurma imkanı sağlanır. kullanicı işletim sistemine veya programa komutlar verir ve hemen cevap alır.

Materyalin etkileşimli olması ne demek?​

İnteraktif (etkileşimli) öğrenme, belirli materyalleri vurgulamak veya öğretmek için bilgisayar teknolojisini kullanan herhangi bir okul çalışması veya akademik plandır.

Geri