AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Interaktif dusunmek ne demek?

Editör

Yeni Üye

İnteraktif düşünmek ne demek?​

Etkileşimlilik, yanıtlayabilirlik kavramı ile benzeşmektedir ve bir iletinin geçmiş iletilerin yanı sıra aralarındaki bağıntılara da hangi derecede bağımlı olduğunun incelendiği iletişim sürecidir.Bir iletişim terimi olarak interaktif, birbirini karşılıklı olarak etkileme yoluyla iletişime geçmeyi ifade eder.

İnteraktif ilişki ne demek?​

İnteraktif ilişki ne demek?
İnteraktif, yanıt verme kavramına benzer ve bir mesajın geçmiş mesajlara bağlılık derecesinin ve aralarındaki ilişkinin belirlendiği bir iletişim sürecidir. İletişim terimi dışında, birbirlerini karşılıklı olarak etkileyen nesneler için de kullanılır.

İnteraktif yayın ne demek?​

İnteraktif yayın ne demek?
etkileşimli televizyon da denmektedir (itv) sayısal televizyon yayıncılığında televizyonun pctvye dönüşmesidir. uzaktan kumanda ile televizyonda kamera açılarıyla oynayabilmek, banka işlemleri yapabilmek gibi bir takım uzay çağı aktivitelerini izleyiciye sunar.

İnteraktif öğrenme ne demek?​

İnteraktif öğrenme, sosyal etkileşim yoluyla öğrencilerin katılımını sağlamaya dayalı eğitime verilen isimdir. İnteraktif (etkileşimli) öğrenme ile etkileşim sadece öğretmen ve öğrenci arasında yapılmaz, bu durumda tüm öğrenciler birbirleriyle temas eder ve birlikte çalışırlar.

Etkileşimli uygulama nedir?​

Etkileşimli uygulama nedir?
Dokunmatik ve interaktif yapıdaki uygulamalar müşterilerin gözünde unutulmayacak kareler oluşturmanızı sağlar. İçeriklerinizi renklendirmek ve hedef kitlenizi daha fazla etkilemek için özel dokunmatik uygulamaların gücünden faydalanmanıza imkan sağlıyoruz.

İnteraktif kurs nedir?​

İnteraktif kurs nedir?
İnteraktif eğitim, internet ve teknoloji aracılığıyla bireylerin ders ve sınavlarına katkı sağlamak amacıyla oluşan bir eğitim platformudur. Sanal dershane görevi gören bu eğitim şekli ücretsiz olabileceği gibi uygun fiyatlı olarak bazı kurumlarca sanal ortam üzerinden verilmektedir.

Gelen interaktif ne demek?​

İnteraktif, etkileşime dayalı iletişim ve ilişki demektir. İnsanın diğer insanlarla olan ilişkilerinin tamamı interaktiftir.

İnteraktif yazılım nedir?​

İnteraktif yazılım nedir?
Etkileşimli sunum yazılımı, metinlerin, görüntülerin ve videoların tek bir sunuya entegre edilmesini sağlar.

İnteraktif yaklaşım nedir?​

İnteraktif yaklaşım nedir?
İnteraktif (etkileşimli) öğrenme, belirli materyalleri vurgulamak veya öğretmek için bilgisayar teknolojisini kullanan herhangi bir okul çalışması veya akademik plandır. Aktif öğretim yöntemleri, öğrencilerin bilişsel aktivitelerini ve yaratıcı yeteneklerini teşvik eder.

Gedex uygulamasi nedir?​

GEDEX, özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilerimizin öğrenme süreçlerini materyal çeşitliliği sağlayarak desteklemeyi ve eğitim kalitesini artırmayı amaçlıyor. Uygulamada “Bilişsel Beceriler, Okuma-Yazma, Matematik ve Türkçe” alanlarında eğitim modülleri bulunuyor.

Interaktif yazılım nedir?​

Interaktif yazılım nedir?

İnteraktif yazılım, kullanıcıların etkileşime geçebildiği ve katılım sağlayabildiği yazılım türüdür. Bu tür yazılımlar genellikle kullanıcı deneyimini artırmak, öğrenmeyi desteklemek veya eğlendirmek amacıyla geliştirilir. Kullanıcılar, etkileşimli yazılımlar aracılığıyla metinleri okuyabilir, videoları izleyebilir, soruları çözebilir ve farklı aktiviteler gerçekleştirebilirler. Etkileşimli yazılımlar genellikle eğitim, eğlence, simülasyon, sunum ve benzeri alanlarda kullanılır. Bu tür yazılımların amacı, kullanıcıların pasif bir şekilde içerik tüketmesinin ötesine geçerek aktif bir şekilde içerikle etkileşime geçmelerini sağlamaktır.

Geri