AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Instagramda sesli arama var mi?

Editör

Yeni Üye

Instagramda sesli arama var mı?​

Ana sayfasının sağ üst köşesindeki kutuya doldurulur. Açık alanda programlanmış mesajlara uygun bir alan görünür. Bu alanda arama yapılması gereken kişi aranabilir. Kişisi bulunduktan sonra “sesli arama” seçeneği tercih edilir.

Instagramdan telefon arama nasıl yapılır?​

Adım 1: Instagram uygulamasını açın. Adım 2: Ana akış sayfasında ekranı sola kaydırın ya da sağ üstteki sohbet simgesine tıklayın. Adım 3: Açılan sohbet listenizden görüntülü aramak istediğiniz kişinin sohbetini açın. Adım 4: Sohbeti açtığınızda sağ üstteki kamera simgesine dokunun.
Instagramda beni Engelleyene nasil Ulasirim?​
Kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanarak Instagram hesabınızda oturum açın. Kim tarafından engellendiğinizi düşünüyorsanız o kullanıcının adını arama kutusuna yazarak kullanıcıyı arayın. Kullanıcı hesabı problemsiz görünüyorsa ve hala birbirinizi takip ediyorsanız, o kişi sizi engellememiştir.

Instagram kısıtla ne işe yarıyor?​

Instagram kısıtla ne işe yarıyor?
Instagram’da kısıtlama restrict özelliğini kullanmak anlamına gelmektedir. Restrict içeriği kullanılarak küfür ve taciz içeren yorumlar yapan hesaplar engellenebilir. Kısıtlama istenen hesabın üzerine gidilerek bu özellik aktif edilebilir.

Instagram’da sesli arama nasıl olur?​

Instagram’da sesli arama nasıl olur?
Açılan alanda mesajlaşmalar ve yapılması planlanan mesajlar için uygun bir alan görülür. Bu alan içerisinden sesli arama yapılmak istenen kişinin aranması sağlanır. Kişi bulunduktan sonra üst kısımda yer alan ‘sesli ara’ seçeneği tercih edilir.

Instagram sesli arama ne zaman geldi?​

Facebook’un görüşme odaklı diğer uygulaması olan Messenger, 2013’te sesli, 2015’te görüntülü ve 2016’da da grup şeklinde görüntülü sohbete izin vermişti. Instagram’ın mesajlaşma servisi ise Ocak 2013’te kullanıcılara sunulmuştu ve ilk etapta ayrı bir uygulama olarak çalışıyordu.

Instagramda arama butonu nasıl yapılır?​

Instagram profilimize gidip sağ üstteki ayarlar ikonunu tıklıyoruz, aşağıya doğru inip “işletme profiline geç” butonunu tıklıyoruz. Tarayıcımızda Facebook açılacak ve Facebook hesabımıza giriş yapmamız gerekecek. Giriş yaptıktan sonra bize ait olan Facebook sayfaları listelenecek.
Instagramda engeli kaldırınca karşı taraf anlar mı?​
Instagram’de birini engelleyip engelini hızlıca kaldırınca karşı taraf bunu anlayamaz.

Beni engelleyen kişiyi nasıl bulurum?​

Beni engelleyen kişiyi nasıl bulurum?
Aranan kişinin telefon numaranızı engellediğini anlamanın en iyi yöntemlerinden birisi de kişiyi ararken numarasının başına #31# eklemektir. Eğer karşıdaki kişi gizli numaradan çağrı kabul ediyorsa başına koyacağınız #31# ile numarayı arayıp konuşma şansına sahip olabilirsiniz.

Instagram kısıtlama kaç gün sürer?​

Instagram kısıtlama kaç gün sürer?
Buna ek olarak bu hesaplar herhangi bir engelleme ile karşılaşmadığı zaman engelleri daha kolay bir şekilde kalkar. Bu süre hesaptan hesaba değişkenlik gösteren ortalama 18 saattir. Yani Instagram tarafından verilen takip ve beğeni engelini kaldırmak için 18 saatlik bir bekleme süresi gerekir.

Instagram Arama butonu nerede?​

Üst menüde DM kutusunun yanına Arama ikonu geldi. Bu kısımdan arama yapabilirsiniz.

Evet, Instagram'da sesli arama özelliği bulunmaktadır. Sesli arama özelliğini kullanabilmek için öncelikle Instagram uygulamasını açmanız gerekmektedir. Daha sonra ana akış sayfasında ekranı sola kaydırarak veya sağ üst köşedeki sohbet simgesine tıklayarak kişinin sohbetini açabilirsiniz. Ardından görüntülü aramak istediğiniz kişinin sohbetine girerek sağ üst köşedeki kamera simgesine dokunarak sesli arama yapabilirsiniz.

Diğer yandan, Instagram'ın sesli arama özelliği ne zaman geldi sorusuna gelirsek, Facebook'un Messenger uygulaması 2013 yılında sesli arama, 2015 yılında görüntülü arama ve 2016 yılında ise grup şeklinde görüntülü sohbet imkanı sunmaya başlamıştı. Instagram ise mesajlaşma servisini Ocak 2013'te kullanıcıların hizmetine sunmuş olup, sesli arama özelliği daha sonradan eklenmiştir.

Son olarak, Instagram'da sesli arama yaparken kullanıcıları kısıtlama veya engelleme durumuyla ilgili bilgi vererek, Instagram üzerindeki iletişim deneyiminizi daha iyi yönetebilirsiniz. Umarım sorularınıza detaylı bir şekilde cevap verebilmişimdir. Başka sorularınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz.

Geri