AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Instagramda ses nasil paylasilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Instagramda ses nasıl paylaşılır?​

Instagram’da ses kaydı nasıl gönderilir?
- Adım: Instagram DM bölümünü açın.
- Adım: Ses kaydı göndermek istediğiniz kişiye tıklayın.
- 3. Adım: Alt kısımdaki yazı yazma bölümünde bir mikrofon simgesi göreceksiniz.
- Adım: Ses kaydetmek için bu mikrofon işaretine basılı tutun.

WhatsApp ses kaydı nasıl gönderilir?​

Sesli mesaj gönderme
- Bireysel bir sohbeti veya bir grup sohbetini açın.
- Mesaj kutusunun seçili olduğuna emin olun.
- SES > SES’e basın ve sesli mesajınızı kaydetmek için konuşmaya başlayın.
- Kaydı durdurmak için Durdur’a basın.
- Ardından aşağıdakileri yapabilirsiniz: Oynat’a basarak sesli mesajı dinleyebilirsiniz.
Facebook’ta ses kaydı nasıl paylaşılır?
Facebook’ta MP3 paylaşımı
- Adım: Müziğinizi serbest bırakın. DoubleTwist’i kurduktan sonra, satın almış olduğunuz korumalı iTunes şarkılarını serbest bırakın.
- Adım: Facebook uygulamasını kurun. Şimdi Twist Me sayfasına gidip uygulamayı kurun.
- 3. Adım: Şarkı paylaşımı
- Adım: Gönderilen dosyaları kabul etmek.
Instagramda kaydedilen ses nasıl kullanılır?
Makaralarda ‘Kaydedilenler’e erişebilir misiniz? Evet, Instagram’da Makaralar’da ‘Kaydedilenler’e erişebilirsiniz. Normalde yaptığınız gibi bir makara kaydedin, solunuzdaki ‘Müzik’ simgesine ve ardından üst kısımdaki ‘Kaydedildi’ye dokunun. Artık Instagram’da kayıtlı tüm ses dosyalarınıza erişebilmelisiniz.

Instagramda Seslendirme nasıl yapılır?​

Herhangi bir kullanıcı videolar için metin yazdığında, ekranın sol alt köşesindeki Metin balonunun içinde yer alan özelliğe erişerek otomatik olarak oluşturulmuş bir sesi seçebilecek. Böylece videoları yayınlamadan önce ses seçimi mümkün hale geliyor.

Telefondaki ses kaydı nasıl gönderilir?​

Kaydı paylaşma
- Sesli Notlar listenizde kaydedilmiş bir kayda dokunun, sonra. simgesine dokunun.
- Paylaş’a dokunun, bir paylaşma seçeneği seçin, bir alıcı seçin veya girin, sonra Bitti’ye ya da. simgesine dokunun.
Facebook’ta beğeni sesi nasıl kapatılır?
Facebook’un sağ alt kısmındaki simgesine dokunun. En alta inin, Ayarlar ve Gizlilik’e ve ardından Ayarlar’a dokunun. Medya kısmına inin ve Sesler’e dokunun. Kapatmak için Uygulama İçi Sesler’in yanındaki simgesine dokunun.

Geri