İnstagramda Kişileri Nasıl Silerim?

SoruCevap

Yeni Üye
İnstagramda kişileri nasıl silerim? İnstagram hesabınızda istemediğiniz kişileri kolayca silebilirsiniz. İlk olarak, hesabınıza giriş yapın ve profilinize gidin. Ardından, takip ettiğiniz kişilerin listesini açın. Silmek istediğiniz kişinin profilini bulun ve üzerine dokunun. Açılan menüden “Takibi bırak” seçeneğine dokunun. Bu şekilde istenmeyen kişiyi takipten çıkarabilirsiniz. Ayrıca, istenmeyen kişileri engellemek de mümkündür. Bunun için, kişinin profilini açın ve üç noktalı simgeye dokunun. Ardından, “Engelle” seçeneğine dokunun ve onaylayın. Bu sayede kişi sizi takip edemez ve mesaj gönderemez.
İçindekiler

İnstagramda Kişileri Nasıl Silerim?​

İnstagramda kişileri silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İnstagram uygulamasını açın ve profilinize gidin.
2. Adım: Profilinizde sağ üst köşede bulunan üç çizgiye dokunun ve açılır menüyü açın.
3. Adım: Açılır menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
4. Adım: Ayarlar sayfasında “Gizlilik ve Güvenlik” seçeneğini bulun ve tıklayın.
5. Adım: “Engellenen Hesaplar” seçeneğine dokunun.
6. Adım: Burada, silmek istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını arayın.
7. Adım: Kişinin profilini bulduktan sonra, yanındaki “Engellemeyi Kaldır” butonuna dokunun.
8. Adım: “Evet” seçeneğini onaylayın ve kişiyi başarıyla sileceksiniz.
Bu adımları takip ederek, istediğiniz kişileri İnstagram hesabınızdan silebilirsiniz. Unutmayın, bu işlem geri alınamaz, bu yüzden dikkatli olmanız önemlidir.

İnstagramda Engellediğim Kişileri Nasıl Geri Alırım?​

İnstagramda engellediğiniz kişileri geri almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Profilinizde sağ üst köşede bulunan üç çizgiye dokunun ve açılır menüyü açın.
3. Adım: Açılır menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin.
4. Adım: Ayarlar sayfasında “Gizlilik ve Güvenlik” seçeneğini bulun ve tıklayın.
5. Adım: “Engellenen Hesaplar” seçeneğine dokunun.
6. Adım: Burada, geri almak istediğiniz kişinin adını veya kullanıcı adını arayın.
7. Adım: Kişinin profilini bulduktan sonra, yanındaki “Engellemeyi Kaldır” butonuna dokunun.
8. Adım: “Evet” seçeneğini onaylayın ve kişiyi başarıyla geri alacaksınız.
Bu adımları takip ederek, İnstagramda engellediğiniz kişileri tekrar geri alabilirsiniz. Ancak, kişinin size olan takip isteğini kabul etmeniz gerekebilir.

İnstagramda Takip Ettiğim Kişileri Nasıl Silerim?​

İnstagramda takip ettiğiniz kişileri silmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
3. Adım: Açılır menüden “Takip Ettiklerim” seçeneğini seçin.
4. Adım: Takip ettiğiniz kişilerin listesinde, silmek istediğiniz kişiyi bulun.
5. Adım: Kişinin profilini bulduktan sonra, yanındaki “Takibi Bırak” butonuna dokunun.
6. Adım: “Evet” seçeneğini onaylayın ve kişiyi başarıyla sileceksiniz.
Bu adımları takip ederek, İnstagramda takip ettiğiniz kişileri kolayca silebilirsiniz. Ancak, bu kişilerin paylaşımlarını artık görmeyeceğinizi unutmayın.

İnstagramda Kişileri Nasıl Silerim?​

Instagramda kişileri nasıl silebilirim?
Kişileri silmek için profilinize girin ve takip ettiğiniz kişilerin listesine gidin.
Takip ettiğiniz kişinin adının yanında bulunan takibi bırak butonuna tıklayın.
Kişiyi silmek istediğinize emin misiniz? Çıkan uyarıya evet yanıtını verin.
Kişiyi başarıyla sildiniz! Artık profilinizde görünmeyecektir.

Instagramda kişileri neden silmek isteyebilirim?
Takip ettiğiniz kişiyle ilişkiniz sona erdiğinde veya rahatsızlık verdiğinde silmek isteyebilirsiniz.
Profilinizdeki kişi sayısını düşürmek ve daha sade bir görünüm elde etmek için silebilirsiniz.
Belirli bir kişinin paylaşımlarını görmek istemiyor olabilirsiniz.
Kişinin size takip isteği gönderdiğini fark ettiyseniz ve kabul etmek istemiyorsanız silebilirsiniz.

Geri