İnstagramda ikinci bir hikaye nasıl eklenir? İnstagramda hikaye paylaşımı oldukça popülerdir. İkinci bir hikaye eklemek için öncelikle İnstagram uygulamasını açın. Ardından, ana sayfada sağ üst köşede bulunan “+” simgesine dokunun. Karşınıza çıkan seçenekler arasından “Hikaye”yi seçin. Hikaye moduna geçtikten sonra, eklemek istediğiniz fotoğrafı veya videoyu seçin. İstediğiniz filtreleri veya düzenlemeleri uygulayın. Son olarak, “Hikayeye Ekle” butonuna dokunarak ikinci hikayenizi yayınlayabilirsiniz. İnstagramda ikinci bir hikaye eklemek bu kadar kolay!
İçindekiler
İnstagramda İkinci Bir Hikaye Nasıl Eklenir?
İnstagram, kullanıcıların fotoğraf ve videolarını paylaşabilecekleri popüler bir sosyal medya platformudur. İnstagram Hikayeleri ise kullanıcıların anlık olarak paylaşabilecekleri geçici içerikler sunar. Ancak, bazen tek bir hikaye yetmeyebilir ve ikinci bir hikaye eklemek isteyebilirsiniz. İşte İnstagramda ikinci bir hikaye nasıl eklenir, adım adım açıklamalar:1. Adım: İnstagram uygulamasını açın ve ana ekranın üst sol köşesinde bulunan kamera ikonuna dokunun. Bu, yeni bir hikaye oluşturmanızı sağlar.
2. Adım: İlk hikayenizi oluşturduktan sonra, ekranın alt kısmında “Hikaye Ekle” seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe dokunun.
3. Adım: İkinci bir hikaye eklemek için, yeni bir fotoğraf veya video çekin veya galerinizden bir içerik seçin. Ardından, hikayenizi düzenlemek için çeşitli filtreler, metinler ve çıkartmalar ekleyebilirsiniz.
4. Adım: İkinci hikayenizi oluşturduktan sonra, “Hikaye Paylaş” düğmesine dokunun. Böylece ikinci hikayeniz de diğer kullanıcılar tarafından görülebilir hale gelir.
Bu adımları takip ederek İnstagramda ikinci bir hikaye ekleyebilirsiniz. İkinci hikayeniz, ilk hikayenizden ayrı olarak görüntülenecektir. İnsanların dikkatini çekmek veya daha fazla içerik paylaşmak istediğinizde bu özellik oldukça kullanışlı olabilir.
İnstagramda Hikaye Nasıl Silinir?
İnstagram Hikayeleri, kullanıcıların anlık olarak paylaştıkları içerikleri sunar. Ancak, bazen paylaştığınız bir hikayeyi silmek isteyebilirsiniz. İşte İnstagramda hikaye nasıl silinir, adım adım açıklamalar:1. Adım: İnstagram uygulamasını açın ve ana ekranın üst sol köşesinde bulunan kamera ikonuna dokunun. Bu, yeni bir hikaye oluşturmanızı sağlar.
2. Adım: Hikayenizi oluşturduktan sonra, hikayenizin altında bulunan “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.
3. Adım: Hikayeniz paylaşıldıktan sonra, sağ üst köşede bulunan üç noktalı menü simgesine dokunun. Bu simge, hikayenizin ayarlarını gösterir.
4. Adım: Menüden “Hikayeyi Sil” seçeneğini seçin. İnstagram, hikayenizi silmek isteyip istemediğinizi doğrulamak için size bir uyarı verecektir.
5. Adım: Uyarıyı onaylayarak hikayenizi kalıcı olarak silin. Artık hikayeniz diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemez.
Bu adımları takip ederek İnstagramda hikayenizi kolayca silebilirsiniz. Hikayenizi silmek, içeriği güncel tutmak veya yanlışlıkla paylaştığınız bir hikayeyi düzeltmek için oldukça kullanışlı bir özelliktir.
İnstagramda İkinci Bir Hikaye Nasıl Eklenir? |
İkinci bir hikaye eklemek için profil fotoğrafınıza tıklayın. |
Profil fotoğrafının altında “+ Hikaye Ekle” seçeneğini göreceksiniz. |
“+ Hikaye Ekle” seçeneğine tıkladıktan sonra yeni bir hikaye oluşturabilirsiniz. |
Hikayenizi oluşturduktan sonra paylaşmak için “Paylaş” butonuna dokunun. |
İkinci hikayeniz profil fotoğrafınızın altında görünecektir. |
Profil fotoğrafına tıklayarak ikinci bir hikaye ekleyebilirsiniz.
“+ Hikaye Ekle” seçeneği ile yeni bir hikaye oluşturabilirsiniz.
Hikayenizi oluşturduktan sonra “Paylaş” butonuna dokunun.
İkinci hikayeniz profil fotoğrafınızın altında görünecektir.