AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

İnstagramʼda Dm Nasıl Açılır?

theking

Yeni Üye
İnstagram’da DM açma işlemi oldukça basittir. İlk adım olarak uygulamayı açın. Ardından sağ alt köşedeki mesaj simgesine tıklayın. DM nasıl açılır sorusunun yanıtı burada! Karşınıza gelecek olan ekranın üst kısmında “Yeni Mesaj” butonunu göreceksiniz. Bu butona tıkladıktan sonra istediğiniz kişiyi seçebilir ve mesajınızı yazabilirsiniz. Unutmayın, İnstagram’da DM yazışmaları sadece takip ettiğiniz kişilerle yapılabilir. Eğer bir kişiyi takip etmiyorsanız, o kişiye DM atmanız mümkün olmayacaktır. İşte bu kadar! Artık İnstagram’da DM nasıl açılır sorusunun yanıtını biliyorsunuz.
İçindekiler

Instagram’da DM Nasıl Açılır?​

Instagram, kullanıcıların birbirleriyle mesajlaşmasını sağlayan bir özelliğe sahiptir. Bu özellik sayesinde, başka kullanıcılara özel mesajlar gönderebilir ve alabilirsiniz. Instagram’da DM (Direct Message) nasıl açılır? İşte adım adım açıklama:
İlk adım olarak, Instagram uygulamasını açın ve giriş yapın.
Ana ekranın sağ üst köşesinde bulunan mesaj simgesine dokunun. Bu simge, yatay olarak birbirine bağlı iki ok işaretinden oluşur.
Açılan sayfada, sağ üst köşede bulunan artı (+) simgesine dokunun. Bu simge, yeni bir mesaj oluşturmanızı sağlar.
Ardından, mesaj atmak istediğiniz kişinin kullanıcı adını veya ismini arama çubuğuna yazın.
Arama sonuçlarında, doğru kullanıcıyı bulduğunuzda ona dokunun.
Şimdi, mesajınızı yazmak için alt kısımda bulunan metin kutusuna dokunun ve yazmaya başlayın.
Mesajınızı yazdıktan sonra, göndermek için sağ alt köşede bulunan gönder simgesine dokunun. Bu simge, bir kağıt uçağı şeklindedir.
Bu adımları takip ederek Instagram’da DM (Direct Message) açabilir ve istediğiniz kişiye özel mesajlar gönderebilirsiniz. Unutmayın, sadece sizin takip ettiğiniz kişiler veya sizin takipçiniz olan kişiler size DM gönderebilir ve siz de onlara DM gönderebilirsiniz. Ayrıca, bir mesajı sadece siz ve karşı taraf görebilir, başkaları mesajı göremez.

Instagram’da DM Nasıl Cevaplanır?​

Instagram’da birisi size DM gönderdiğinde, bu mesaja nasıl cevap vereceğinizi merak ediyor olabilirsiniz. İşte Instagram’da DM nasıl cevaplanır? İşte adım adım açıklama:
Ana ekranın sağ üst köşesinde bulunan mesaj simgesine dokunun. Bu simge, yatay olarak birbirine bağlı iki ok işaretinden oluşur.
Açılan sayfada, size gelen mesajı göreceksiniz. Bu mesaja dokunun.
Mesaja cevap vermek için, alt kısımda bulunan metin kutusuna dokunun ve cevabınızı yazmaya başlayın.
Mesajınızı yazdıktan sonra, göndermek için sağ alt köşede bulunan gönder simgesine dokunun. Bu simge, bir kağıt uçağı şeklindedir.
Bu adımları takip ederek Instagram’da birisinin size gönderdiği DM’yi cevaplayabilirsiniz. Unutmayın, sadece sizin takip ettiğiniz kişiler veya sizin takipçiniz olan kişiler size DM gönderebilir ve siz de onlara DM gönderebilirsiniz.

Instagram DM’de Fotoğraf Nasıl Gönderilir?​

Instagram’da DM (Direct Message) kullanarak birine fotoğraf göndermek istiyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
Açılan sayfada, sağ üst köşede bulunan artı (+) simgesine dokunun. Bu simge, yeni bir mesaj oluşturmanızı sağlar.
Ardından, fotoğrafı göndermek istediğiniz kişinin kullanıcı adını veya ismini arama çubuğuna yazın.
Arama sonuçlarında, doğru kullanıcıyı bulduğunuzda ona dokunun.
Şimdi, fotoğrafı göndermek için alt kısımda bulunan kamera simgesine dokunun.
Galerinizden veya fotoğraf çekerek fotoğrafı seçin ve göndermek için sağ alt köşede bulunan gönder simgesine dokunun. Bu simge, bir kağıt uçağı şeklindedir.
Bu adımları takip ederek Instagram DM’de birine fotoğraf gönderebilirsiniz. Unutmayın, sadece sizin takip ettiğiniz kişiler veya sizin takipçiniz olan kişiler size DM gönderebilir ve siz de onlara DM gönderebilirsiniz.

İnstagramʼda Dm Nasıl Açılır?​

İnstagram Direct Message (DM) nasıl açılır?
1. Profil sayfasında sağ üst köşedeki mesaj simgesine tıklayın.
2. Mesajlaşmak istediğiniz kişinin adını arama çubuğuna yazın.
3. Kişinin profil fotoğrafına tıklayarak mesaj atabilirsiniz.
4. Mesajınızı yazın ve “Gönder” tuşuna basarak gönderin.
5. İlgili kişi size geri dönüş yapabilir veya mesajınızı okuyabilir.

İnstagram Direct Message (DM) açmak için profil sayfasındaki mesaj simgesine tıklayın.
Arama çubuğuna kişinin adını yazarak mesajlaşmak istediğiniz kişiyi bulun.
Kişinin profil fotoğrafına tıklayarak ona mesaj atabilirsiniz.
Mesajınızı yazın ve “Gönder” tuşuna basarak gönderin.
İlgili kişi mesajınızı okuyabilir veya geri dönüş yapabilir.

Geri