AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Instagramda birinin hikayesini gormemek icin ne yapmali?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Instagramda birinin hikayesini görmemek için ne yapmalı?​

Hikayesini görmek istemediğiniz kişiniz üzerine basılı tuttuğunuz da alttaki gibi 2 seçenek gelecek. Kişinin hikayesini gizleye tıklayarak artık hiçbir hikayeyi görmüyoruz. Keşfet sayfasındaki hikayeleri bu şekilde kapatmanın mümkün olmadığını ayrıca belirtelim.
Instagram hikaye ayarları nasıl yapılır?
Hikaye ayarlarına ulaşmak için; Önce sağ alt köşede yer alan insan simgesine tıklayıp profilimize erişiyoruz. Profilimize eriştiğimizde sağ üst köşedeki dişli çark işaretine tıklıyoruz. Çarka tıkladığınız zaman karşınıza seçenekler çıkacak. Bu seçeneklerden “hikaye ayarlarını” seçiyorsunuz.

Instagram sessize alınca ne oluyor?​

Sessize alınan kişilerden herhangi bir bildirim almak mümkün olmuyor. Kişiler sessize aldığı kişilerin paylaşımlarını belirledikleri süre boyunca görmez. Sessize alınan hesaplara herhangi bir bildirim gitmiyor.
Instagramda sessize alma özelliği ne işe yarar?
Telefonunuzdan Instagram uygulamasını açın. Açılan ana sayfada mesajlar bölümüne tıklayın. Ardından mesajların ana sayfasında mesaj bildirimlerini almak istemediğiniz kişinin üzerine basılı tutun. Karşınıza çıkan ‘Mesajları Sessize Al’ butonuna tıklayarak o kişiden gelen mesajların bildirimlerini engellemiş olursunuz.

İnstagram beni takip etmeyen kişi hikayemi görebilir mi?​

Instagram kullanıcıları, takip ettikleri kişilerin hikayelerini görebiliyor. Aynı zamanda kullanıcılar da paylaştıkları hikayeleri kimlerin gördüğünü görebiliyor. Kullanıcılar isterlerse hikayeleri anonim olarak görebilirler.
Hikaye Sessizden nasıl çıkarılır?
Kişiler sessize aldığı kişileri tekrar açmak istediğinde, nasıl açacağını bilmiyor. Sessize alınan hesapların tekrar açılabilmesi, profil ayarlarından yapılabiliyor. Kullanıcılar hesap ayarlarına girerek, gizlilik ayarlarını seçmelidir. Gizlilik ayarlarında bulunan sessize alınan hesaplar başlığı açılır.

Instagram ayarları sıfırlama nasıl yapılır?​

Instagram Keşfet sıfırlama toplu işlem:
- adım: Instagram mobil uygulamasını açın.
- adım: Profil sayfanızı açın.
- adım: Ayarlar sayfasını açın.
- adım : Güvenlik sekmesini açın.
- adım : Arama Geçmişini Temizle sekmesini açın.
- adım: Tümünü Temizle seçeneğine dokunun.
- adım: İşlemi onaylayın.
Instagram’da sessize alınca ne olur?

Geri