AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Instagramda bana soru sor nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Instagramda bana soru sor nasıl yapilir?​

Hikayenizi oluşturacak ana görsel veya yeni videoyu oluşturduktan sonra, sağ üst bölümde bulunan çıkartmalar sekmesine girin. Soru bölümü açıldı. Burada insanların size sormak istediği soruyu belirlemeniz gerekiyor. Eğer son düzenlemeleri de yaptıysanız Bana Soru Sor özelliği paylaşım için hazır!

Kunduz Ücretsiz kaç soru?​

Ücretsiz denemede ise, 3 soru sorma, soru bankasına erişim, size özel soru ve test önerilerine erişebiliyorsunuz.
Kunduz dönemlik paket nedir?
Dönemlik Standart paket ile 29.06.2022 ‘ye kadar, her ay 100 soru sorabilirsin. 30 günde bir 100 soru hakkı paketine tanımlanır, kullanılmayan soru hakları bir sonraki aya devretmez. Dijital kodunuzu https://student.kunduz.com/code-redeem adresinde kullanabilirsiniz.
Bana soru Sorda ne sorulur?
Instagramda Bana Soru Sorda Ne Sorabilirim

Hikayede soru sorma nasıl yapılır?​

Instagram Soru Sorma Adımları Neler?
- Instagram’a girin.
- Hikayeler özelliğini açın.
- Çıkartma simgesine dokunun.
- “Sorular” çıkartmasını seçin.
- “Bana Soru Sor” butonuna dokunun.
- Bir şeyler yazın.
- “Bitti” seçeneğini seçin.
- “Hikayen” butonuna basın.

Kunduz bedava nasıl kullanılır?​

Kunduz uygulamasını indirip 7 gün deneyebilirsiniz. Bu deneme süresinde uygulamada, 13 farklı dersten dileğin yerden 3 soruyu ücretsiz sorabilirsin. Ayrıca 7 gün içinde uygulamanın diğer tüm hizmetlerinde ücretsiz yararlanabilirsiniz.
Kunduz değerlendirme süresi nedir?
Zamanı Aşımına Uğramış→ Tüm derslerde, tüm eğitmenlere her soruyu çözmesi için 20 dakika süre verilir. 20 dakika içerisinde çözümlemediğiniz, reddetmediğiniz, raporlamadığınız veya dersini güncellemediğiniz sorular zaman aşımına uğrar.
Kunduz eğitmen ücreti ne kadar?
Kunduz sizlere hazırladığınız çözüm başına 0,5₺ kazanabileceğiniz bir gelir modeli sunar. Kaynak sınırı olmaksızın çok fazla sayıda soru tipini inceleme fırsatı! Zorunlu çalışma saatleri veya aylık alt/üst limitler yoktur, dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden, dilediğiniz dersten, dilediğiniz kadar çözün!

Kunduz hangi sınıflar için?​

Sorular ilköğretim, orta öğretim ve lise düzeyindeki MEB müfredatlarını kapsar. Bunların yanı sıra üniversitelerin giriş düzeyindeki derslerinden çalışma sorularının çözümleri yapılır.

Kunduz eğitmenleri ne kadar kazanıyor?​

Geri