AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

İnstagramda 3 Kişi Canlı Yayın Nasıl Yapılır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
Merhaba! İnstagramda 3 kişi canlı yayın nasıl yapılır? Bu yazıda İnstagram canlı yayın özelliğini kullanarak, aynı anda 3 kişiyle yayın yapmanın adımlarını anlatacağım. İlk olarak, İnstagram uygulamasını açarak hikaye bölümüne geçin. Ardından, sağ üst köşede yer alan canlı yayın butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda, yayına katılmak istediğiniz kişileri seçin. Son olarak, canlı yayın tuşuna basarak yayına başlayın. İşte bu kadar! Artık aynı anda 3 kişiyle canlı yayın yapabilirsiniz. Bu özellik sayesinde daha fazla etkileşim ve eğlence sağlayabilirsiniz. Denemek için hemen İnstagram’a girin ve yayınlarınıza yeni bir boyut katın!
İçindekiler

İnstagramda 3 Kişi Canlı Yayın Nasıl Yapılır?​

İnstagram, kullanıcılarına canlı yayın yapma özelliği sunan popüler bir sosyal medya platformudur. İnstagramda 3 kişi canlı yayın yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Adım: İnstagram Uygulamasını Açın​

İnstagram uygulamasını akıllı telefonunuzda veya tabletinizde açın. Hesabınıza giriş yapın.

2. Adım: Hikaye Bölümüne Geçin​

Ana sayfada sağ üst köşedeki kamera simgesine tıklayarak hikaye bölümüne geçin.

3. Adım: Canlı Yayın Seçeneğini Seçin​

Hikaye bölümüne geçtikten sonra altta bulunan sekmeler arasından “Canlı” seçeneğini seçin.

4. Adım: 3 Kişiyi Davet Edin​

Canlı yayın ekranına geçtikten sonra ekranın alt kısmında bulunan “3 Kişi” simgesine tıklayarak 3 kişiyi canlı yayına davet edin.

5. Adım: İstediğiniz Gibi Yayın Yapın​

Canlı yayın başladığında, ekranın üst kısmında yayınınızı izleyen kişi sayısı görüntülenecektir. İstediğiniz gibi yayın yapabilir, takipçilerinizle etkileşimde bulunabilirsiniz.

6. Adım: Yayını Bitirin​

Canlı yayını bitirmek için ekranın sağ üst köşesinde bulunan “Bitir” simgesine tıklayın. Yayın otomatik olarak sonlandırılacaktır.
Not: İnstagramda 3 kişi canlı yayın yapabilmek için hesabınızın canlı yayın yapma özelliğine sahip olması gerekmektedir. Ayrıca, davet ettiğiniz kişilerin de canlı yayın yapma özelliğine sahip olmaları gerekmektedir. İnstagram uygulamasının güncel bir sürümünü kullanmanız da önemlidir.

İnstagramda 3 Kişi Canlı Yayın Nasıl Yapılır?​

Instagramda 3 kişi canlı yayın nasıl yapılır?
Instagram uygulamasını açarak canlı yayın sekmesine tıklayın.
Açılan ekranda sağ üst köşede yer alan canlı yayın ikonuna dokunun.
Canlı yayın başlığınızı ve gizlilik ayarlarını seçin.
Yayın başlatma düğmesine tıklayarak canlı yayına başlayın.
Canlı yayınına başka hesapları eklemek için ekranı kaydırarak kişileri seçin.

Instagramda 3 kişi canlı yayın nasıl yapılır?
Canlı yayın yapmak için Instagram uygulamasını açın.
Canlı yayın sekmesine tıklayarak canlı yayın ekranını açın.
Canlı yayın başlığını ve gizlilik ayarlarını seçin.
Yayın başlatma düğmesine tıklayarak canlı yayına başlayın.

Geri