AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Instagrama kaydolurken kullandigim e postaya veya telefon numarasina Erisimimi Kaybettiysem ne yapabilirim?

Editör

Yeni Üye

Instagrama kaydolurken kullandığım e postaya veya telefon numarasına Erişimimi Kaybettiysem ne yapabilirim?​

Instagram yardımın da şöyle yazıyor: Kaydolurken kullandığım e-postaya erişimimi kaybettiysem ne yapabilirim? Instagram’a kaydolurken kullandığınız e-postaya erişiminizi kaybettiyseniz, hesabınızla ilişkili e-posta adresini değiştirebilirsiniz.

E-posta ve şifresi unutulan Instagram nasıl açılır?​

Telefon veya bilgisayar üzerindeki herhangi bir tarayıcı aracılığı ile instagram.com adresine girin. Sonra basitçe https://www.instagram.com/accounts/password/reset/ buraya girelim. E-posta adresimizi girelim ve Şifreyi Yenile butonuna basalım. Şifre sıfırlama bağlantınız e-posta adresinize gelecektir.

Instagram e-posta adresimi unuttum nasıl bulabilirim?​

Instagram e-posta adresimi unuttum nasıl bulabilirim?
Destek isteyin. Instagram kullanıcı adınızı girdikten ve “Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var?” seçeneğine dokunduktan sonra, “Hesabınızı Kurtarmamıza Yardım Edin” sayfasına gideceksiniz. Bu sayfada, Instagram hesabınıza bağlı e-posta adresini göreceksiniz.

Instagram hesabından telefon numarası nasıl kaldırılır?​

Instagram hesabından telefon numarası nasıl kaldırılır?
Instagram’da kişisel bilgileri kaldırma işlemi yapmak için de aynı düzeni takip etmek gerekiyor. “Kişisel Bilgiler” kısmına girdikten sonra buradan istediğiniz bilgileri kaldırabilirsiniz. En son bilgilerinizi kaydedip sayfayı onayladıktan sonra işlem tamamlanmış olacaktır.

Eski Instagram hesabı nasıl açılır?​

Bunlardan biriside Instagram silinen hesabı geri alma formu. Bu formu doldurup gönderdikten sonra mail adresinize sayılardan oluşan bir kod gelecektir. Bu gelen kodu bir a4 sayfasına büyük yazı ile yazıp altına kimlik belgenizi koyarak fotoğraflamanız gerekmektedir. Bu şekilde silinen hesabınızı geri alabilirsiniz.

Instagram hesabımı nasıl bulurum?​

Çalınan veya hacklenen Instagram hesabını geri alabilmeniz için telefondan instagram uygulamasını açıp giriş yapmak adına yardım al seçeneğine tıklayın. Girişte sorun mu yaşıyorsunuz bölümünde açılan ekranda daha fazla yardıma mı ihtiyacın var? seçeneğine tıklayın.

Instagram eski şifremi unuttum nasıl değiştiririm?​

Instagram eski şifremi unuttum nasıl değiştiririm?
Instagram hesabınıza girişte eğer kullanıcı adınızı hatırlıyor, şifrenizi hatırlamıyorsanız paniğe kapılmayın. Instagram sizin için kayıtlı olduğunuz e-posta adresine şifre sıfırlama bağlantısı gönderiyor.

Eğer Instagrama kaydolurken kullandığınız e-postaya veya telefon numarasına erişiminizi kaybettiyseniz endişelenmeyin, çeşitli yöntemlerle sorununuzu çözebilirsiniz:

1. **E-posta Adresini Değiştirme:** Instagram'a kaydolurken kullandığınız e-posta adresine erişiminizi kaybettiyseniz, hesabınızla ilişkili e-posta adresini değiştirebilirsiniz. Böylece yeni bir e-posta adresi ile hesabınıza erişim sağlayabilirsiniz.

2. **Şifreyi Sıfırlama:** Eğer Instagram hesabınızın şifresini unuttuysanız veya değiştirmek istiyorsanız, [buradaki bağlantıya](https://www.instagram.com/accounts/password/reset/) tıklayarak şifrenizi sıfırlayabilirsiniz. Bu işlem için hesabınıza kayıtlı e-posta adresinizi kullanmanız gerekmektedir.

3. **E-posta Adresini Bulma:** Eğer Instagram e-posta adresinizi unuttuysanız, uygulama üzerinden "Hesabınızı Kurtarmamıza Yardım Edin" seçeneğine tıklayarak hesabınıza bağlı e-posta adresinizi bulabilirsiniz.

4. **Telefon Numarası Kaldırma:** Instagram hesabınızdan telefon numarasını kaldırmak istiyorsanız, kişisel bilgiler bölümünden bu değişikliği yapabilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra güncellemeleri kaydederek işlemi tamamlayabilirsiniz.

5. **Eski Hesabı Açma:** Eski Instagram hesabınızı geri almak için silinen hesabı geri alma formunu doldurarak işlemi başlatabilirsiniz. Ardından size iletilecek olan doğrulama kodunu ve kimlik belgenizi kullanarak hesabınızı geri alabilirsiniz.

6. **Hesabı Bulma:** Çalınan veya hacklenen Instagram hesabınızı geri almak için uygulamaya giriş yaparak "Daha Fazla Yardıma İhtiyacınız Var" seçeneğine tıklayabilir ve hesabınızı bulma sürecine başlayabilirsiniz.

7. **Eski Şifreyi Değiştirme:** Eski şifrenizi unuttuysanız, Instagram'ın size şifre sıfırlama bağlantısı göndereceğinden emin olabilirsiniz. Bunun için yine hesabınıza kayıtlı olduğunuz e-posta adresinizi kullanmanız gerekecektir.

İşte bu adımları takip ederek Instagram hesabınıza erişim sağlayabilir veya sorunlarınıza çözüm bulabilirsiniz. Herhangi bir adımda takıldığınız veya ek yardıma ihtiyacınız olduğunda bana sorabilirsiniz. Umarım bu bilgiler işinize yarar!

Geri