- Konu Yazar
Instagrama direk nasıl ulaşırım?
https://help.instagram.com adresini kullanarak profiliniz ve hesabınızla ilgili her türlü yardımı alabilirsiniz. Ayrıca,[email protected]mail adresine talebinizi göndererek destek alabilirsiniz.Instagram 8 haneli kod nedir?
Kurtarma kodu, iki faktörlü kimlik doğrulamanın kullanamadığı yani bağlantı veya iletim sorunlarından dolayı kod gönderilemeyen durumlarda işleminizi tamamlamanıza yardımcı olacak olan koddur. Bu kodlara erişmek için en az bir kere hesabınıza giriş yapmış olmanız gerektiğini de hatırlatalım.Instagram yedek Kodlarıma nasıl ulaşırım?
Hesabınızın kurtarma kodlarını içeren bir liste almak için:
- Profilinize gitmek için. simgesine veya sağ alttaki profil resminize dokunun.
- Sağ üstteki. simgesine ve ardından. Ayarlar’a dokunun.
- Güvenlik’e ve ardından İki Faktörlü Kimlik Doğrulaması’na dokunun.
- Ek Yöntemler’e dokunun.
- Yedek Kodlar’a dokunun.
Instagram numarası var mı?
INSTAGRAM TELEFON NUMARASI Instagram Türkiye iletişim numarası yoktur. Instagram desteği yurt dışından sağlandığı için mail yoluyla destek sağlanmaktadır. Instagram ile ilgili sorunlarınızı ilgili mail adreslerine göndererek 48 saat içerisinde geri dönüş alabilirsiniz.
Instagram canlı destek var mı?
MAIL VE TÜRKİYE İLETİŞİM HATTI Instagram için müşteri hizmetleri telefon desteği bulunmasa da instagram ve teknolojiye ilişkin problemler için kişiler kullandıkları operatörler ve sabit hatlarından 11870 numarayı arayabilmektedir. Bu numarayı arayarak 7 gün 24 saat kesintisiz destek alabilmektedirler.Yedek Kodlar nasıl kullanılır?
Yedek kodlarınızın bir kopyasını yazdırıp güvenli bir yerde saklayabilirsiniz.- Android telefonunuzda veya tabletinizde Ayarlar uygulamasını açın.
- Google.
- Üstte Güvenlik’e dokunun.
- “Google’da oturum açma” bölümünün altında 2 Adımlı Doğrulama’ya dokunun.
- “Yedek kodlar”ın altında Devam’a dokunun.
Instagram destek hattı nedir?
Instagram üzerinden yaşadığınız bir sorunu mail yoluyla bildirmek için ihtiyacınız olan mail adresleri şu şekilde:[email protected].[email protected].
Instagram Türkiye var mı?
Instagram Türkiye iletişim numarası yoktur. Instagram desteği yurt dışından sağlandığı için mail yoluyla destek sağlanmaktadır.
11870 Instagram Nedir?
Profesyonel ekipten oluşan instagram müşteri hizmetleri 7 gün 24 saat 11870 üzerinden ulaşılabilir. Aradıktan sonra müşteri ile koordineli olarak sorunların çözülmesi gerçekleşecek veya istenilen konu hattında ayrıntılı bilgi verilecektir.Instagram sifresini unuttum telefon Numaramıda Degistirdim ne yapabilirim?
Instagram şifrenizi unuttunuz ama e-postanıza veya telefon numaranıza erişiminiz yok mu? E-postanıza veya telefon numaranıza erişiminiz yoksa Instagram şifrenizi sıfırlayamazsınız. Bu nedenle, hesabınızı kurtarma konusunda yardım için Instagram desteğiyle iletişime geçmeniz gerekir.Instagram e postamı bilmiyorum ne yapmalıyım?
Telefon veya bilgisayar üzerindeki herhangi bir tarayıcı aracılığı ile instagram.com adresine girin. Sonra basitçe https://www.instagram.com/accounts/password/reset/ buraya girelim. E-posta adresimizi girelim ve Şifreyi Yenile butonuna basalım. Şifre sıfırlama bağlantınız e-posta adresinize gelecektir.
Instagram hesap kapatılmaması için ne yapmalıyım?
Ayarlar bölümünde “İki Faktörlü Kimlik Doğrulaması” seçiminden sonra “Güvenlik Kodu Gereksin” diyerek özelliği açabilirsiniz. Böylece Instagram hesabınızın şifresiyle uygulamaya girseniz dahi bir de onay kodu gerekecek. Bu kod da telefonunuza mesaj olarak gönderiliyor.
Belirttiğiniz kullanıcı adı veya kısa bağlantı aktif olmayan bir Instagram hesabına ait değil ne demek?
Instagram’da Bu kullanıcı aktif değil mesajı alıyorsanız hesabınız silinmiş demektir. Eğer instagram hesap silme işlemini siz yapmadıysanız şifrenizi bilen birisi hesabınızı silmiş olabilir. Instagram hesabınızı şifrenizi bilen biri tarafından silindiyse, geri getirmeniz mümkün değildir.Eski Instagram hesabı nasıl bulunur?
Şifresini unuttuğunuz Instagram hesabını kurtarma:- Adım #1: Instagram mobil uygulamasını ya da internet sitesini açın.
- Adım #2: Giriş ekranındaki Şifreni mi Unuttun?
- Adım #3: Hesabınızın adını ya da hesabınıza ait telefon numarasını veya e-posta adresinizi yazın.
- Adım #4: Giriş Bağlantısı Gönder butonuna tıklayın.
Şifresini bilmediğim Instagram hesabına nasıl girilir?
Şifresi unutulan Instagram hesabına giriş yapmak çok basittir. Mobil uygulama ya da bilgisayar ile Instagrama girilerek, “giriş yapmak için yardım al” kısmına tıklayarak yeni şifre oluşturulmaktadır. E-posta adresine gönderilen şifre yenileme linki ile mevcut Instagram hesabının şifresi yenilenmiş olmaktadır.
Instagram hesabımı şikayet ediyorlar ne yapmalıyım?
Şikâyet eden ve edilen hesabın takipçi sayılarını göz önünde bulundurarak hesap kapatma işlemi gerçekleştirir. Yani çok takipçi sayısına sahip bir hesap az takipçi sayısına sahip bir hesabı şikâyet ettiğinde instagram bunu, takipçi sayısı fazla olan hesabı dikkate alarak şikâyet edilen hesabı kapatmaktadır.