- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Instagram tanıtım yapma ücreti nasıl ödenir?
Instagram Uygulamasından Reklamlar İçin Ödeme Yapılması- Profilinize gidin ve sağ üst köşedeki simgesine dokunun.
- Ayarlar’a dokunun.
- İşletme’ye dokunun.
- Reklam Ödemeleri’ne dokunun.
- Ödeme Yöntemleri’ne dokunun. Burada Facebook üzerinden bağlanmış olan bir ödeme yöntemini seçebilirsiniz.
Facebook Ödeme ayarları nerede?
Reklam hesabınıza ödeme yöntemi eklenmesi- Facebook uygulamasına giriş yapın veya telefonunuzun mobil tarayıcısından m.facebook.com adresine gidin.
- simgesine ve sonra Reklam Yöneticisi’ne dokunun.
- Ayarlar’a dokunun.
- Ödeme Yöntemleri’ne dokunun.
Instagram tanıtım yapma ücretli mı?
Instagram tanıtım yapma ücretli mı?Önceden paylaştığınız bir gönderinizi tanıtabilirsiniz. Ayrıca bu, ücretli bir çalışmadır, fakat bütçenize göre bu fiyatı siz belirleyebilirsiniz. Instagram üzerinden gönderinizi tanıtmak için “Tanıtımını Yap” kısmından gönderinizi öne çıkartabilirsiniz.
Facebook borç bakiyesi nedir?
Facebook borç bakiyesi nedir?Mevcut bakiyeniz, reklamlarınız için harcadığınız ancak henüz tarafınıza faturalandırılmamış toplam tutardır. İlgili tutarı ödeme yönteminizden çekmemizin ardından bu bakiye otomatik olarak silinecektir. Ücretlerinizin özetini Reklam Yöneticinizin faturalar kısmında görebilirsiniz.
Facebook ödeme Nasıl Yapılır?
Bir ödeme yapmak için:- Bir bilgisayarda, Reklam Yöneticisi’nden Ödeme Ayarlarınıza gidin (www.facebook.com/ads/manager/account_settings/account_billing).
- Ödenecek Tutar’ın yanındaki Şimdi Öde’ye tıklayın.
- Ödemek istediğiniz tutarı girin.
- Çekimin yapılmasını istediğiniz ödeme yöntemini seçin.
- Şimdi Öde’ye tıklayın.