İnstagram Storyde Video Nasıl Paylaşılır?

SoruCevap

Yeni Üye
İnstagram Storyde Video Nasıl Paylaşılır? İnstagram Storyde video paylaşmak için öncelikle uygulamayı açın. Ardından kamera simgesine dokunun ve çekmek istediğiniz videoyu kaydedin. Daha sonra videonun üzerine çıkartmalar, metinler veya filtreler ekleyebilirsiniz. Videoyu düzenledikten sonra “Hikayeye Ekle” seçeneğine dokunun ve hikayenize yükleyin. Videonuz 24 saat boyunca hikayenizde kalacak ve takipçileriniz tarafından görülecek. İnsanların ilgisini çekmek için etkileyici başlıklar ve açıklamalar eklemeyi unutmayın. Ayrıca, hikayenizi daha fazla kişiye ulaştırmak için hikayenizi paylaşabilir veya hikayenize etiket ekleyebilirsiniz. İnstagram Storyde video paylaşmak artık çok kolay!
İçindekiler

Instagram Storyde Video Nasıl Paylaşılır?

Instagram, kullanıcıların fotoğraf ve videoları paylaşmalarına olanak tanıyan popüler bir sosyal medya platformudur. Instagram Hikayeleri ise kullanıcıların geçici olarak paylaşabileceği fotoğraf ve videolardır. Bu yazıda, Instagram Storyde video nasıl paylaşılacağına dair bilgileri bulabilirsiniz.

Instagram Hikayeleri Nedir?

Instagram Hikayeleri, Instagram kullanıcılarının 24 saat boyunca paylaşabileceği fotoğraf ve videolardır. Hikayeler, ana sayfanın üst kısmında bulunan daire şeklindeki profil fotoğrafının üzerine tıklandığında görüntülenir. Hikayeler, kullanıcılar tarafından çeşitli efektler, metinler ve çıkartmalarla daha da kişiselleştirilebilir.

Instagram Storyde video paylaşmak için ne yapmalıyım?

Instagram Storyde video paylaşmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Instagram uygulamasını açın ve ana sayfada sol üst köşede bulunan “+” simgesine dokunun.
2. Adım: Kameraya geçiş yapmak için ekranın sol alt köşesindeki “Hikaye” seçeneğine dokunun veya galeriden bir video seçmek için alt kısımda bulunan “Galeri” seçeneğine dokunun.
3. Adım: Videoyu çekmek için düğmeye basılı tutun veya galeriden seçtiğiniz videoyu düzenlemek için ekranın alt kısmındaki araçları kullanın.
4. Adım: Videoyu paylaşmak için sağ alt köşedeki “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken nelere dikkat etmeliyim?

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken aşağıdaki noktalara dikkat etmek önemlidir:
1. Video süresi: Instagram Hikayelerinde paylaşabileceğiniz video süresi 15 saniyedir. Eğer daha uzun bir video paylaşmak isterseniz, videoyu 15 saniyelik parçalara bölebilirsiniz.
2. Video kalitesi: Instagram Hikayelerinde paylaşacağınız videoların kalitesine dikkat etmelisiniz. Kötü kalitedeki videolar kullanıcıların ilgisini çekmeyebilir.
3. Etkileşim öğeleri: Hikayenize metinler, çıkartmalar, etiketler ve çeşitli efektler ekleyerek daha ilgi çekici bir hikaye oluşturabilirsiniz.
4. Hikayeyi kaydetme: Paylaştığınız hikayeleri kaydetmek için ekranın sağ üst köşesindeki indirme simgesine dokunabilirsiniz. Böylece hikayelerinizi daha sonra tekrar kullanabilirsiniz.

Instagram Hikayeleri ne kadar süreyle görüntülenebilir?

Instagram Hikayeleri, paylaşıldıktan sonra 24 saat boyunca görüntülenebilir. Bu süre sonunda hikayeler otomatik olarak kaybolur ve kullanıcılar tarafından tekrar görüntülenemez.

Instagram Storyde video paylaşırken etiket nasıl eklenir?

Instagram Storyde video paylaşırken etiket eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Videoyu paylaşma aşamasında ekranın üst kısmındaki metin aracını açın.
2. Adım: İstediğiniz yere etiket eklemek için metin aracını kullanın ve “@” simgesini girin.
3. Adım: Arama çubuğuna eklemek istediğiniz kişinin kullanıcı adını yazın.
4. Adım: İstenilen kişi veya hesap adı göründüğünde, seçiminizi yapın ve etiketi ekleyin.

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken nasıl efektler ekleyebilirim?

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken efekt eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Videoyu paylaşma aşamasında ekranın üst kısmındaki efekt aracını açın.
2. Adım: Farklı efektler arasında geçiş yapmak için sağa veya sola kaydırın.
3. Adım: Beğendiğiniz bir efekti seçmek için üzerine dokunun.
4. Adım: Efekti uygulamak için ekranın sağ alt köşesindeki “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken nasıl metin ekleyebilirim?

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken metin eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Videoyu paylaşma aşamasında ekranın üst kısmındaki metin aracını açın.
2. Adım: Metin kutusuna dokunun ve istediğiniz metni yazın.
3. Adım: Metnin boyutunu, rengini ve stilini değiştirmek için ekranın alt kısmındaki araçları kullanın.
4. Adım: Metni uygulamak için ekranın sağ üst köşesindeki “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken nasıl çıkartma ekleyebilirim?

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken çıkartma eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Videoyu paylaşma aşamasında ekranın üst kısmındaki çıkartma aracını açın.
2. Adım: Farklı çıkartmalar arasında geçiş yapmak için sağa veya sola kaydırın.
3. Adım: Beğendiğiniz bir çıkartmayı seçmek için üzerine dokunun.
4. Adım: Çıkartmayı uygulamak için istediğiniz yere sürükleyin ve boyutunu ayarlayın.
5. Adım: Çıkartmayı uygulamak için ekranın sağ alt köşesindeki “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken nasıl müzik ekleyebilirim?

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken müzik eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Videoyu paylaşma aşamasında ekranın üst kısmındaki müzik aracını açın.
2. Adım: Kullanmak istediğiniz müziği aramak için arama çubuğuna dokunun.
3. Adım: Arama sonuçlarından seçim yapın ve müziği önizlemek için üzerine dokunun.
4. Adım: Müziği videoya eklemek için “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.

Instagram Hikayelerinde paylaşılan videoları nasıl kaydedebilirim?

Instagram Hikayelerinde paylaşılan videoları kaydetmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: İlgili hikayeyi açın ve videonun üzerine dokunun.
2. Adım: Ekranın sağ üst köşesindeki indirme simgesine dokunun.
3. Adım: Video, galerinize kaydedilecektir ve daha sonra tekrar izleyebilirsiniz.

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken nasıl zoom yapabilirim?

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken zoom yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Videoyu çekmek veya galeriden seçmek için ekranın sol alt köşesindeki “Hikaye” seçeneğine dokunun.
2. Adım: Videoyu kaydetmek için kayıt düğmesine basılı tutun.
3. Adım: Kaydederken veya oynatırken iki parmağınızı kullanarak yakınlaştırma yapın veya uzaklaştırma yapın.
4. Adım: Zoom işlemi tamamlandığında, videoyu paylaşmak için sağ alt köşedeki “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken nasıl filtreyi değiştirebilirim?

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken filtreyi değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Videoyu çekmek veya galeriden seçmek için ekranın sol alt köşesindeki “Hikaye” seçeneğine dokunun.
2. Adım: Kaydederken veya oynatırken ekranın üst kısmındaki filtre simgesine dokunun.
3. Adım: Farklı filtreler arasında geçiş yapmak için sağa veya sola kaydırın.
4. Adım: Beğendiğiniz bir filtreyi seçmek için üzerine dokunun.
5. Adım: Filtreyi uygulamak için videoyu paylaşmak için sağ alt köşedeki “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken nasıl zamanlayıcı ekleyebilirim?

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken zamanlayıcı eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1. Adım: Videoyu kaydetmek için kayıt düğmesine basılı tutun.
2. Adım: Kaydederken veya oynatırken ekranın üst kısmındaki saat simgesine dokunun.
3. Adım: İstenilen zamanlayıcıyı seçmek için ekranın alt kısmındaki araçları kullanın.
4. Adım: Zamanlayıcıyı uygulamak için videoyu paylaşmak için sağ alt köşedeki “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken nasıl AR filtreleri ekleyebilirim?

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken AR filtreleri eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Kaydederken veya oynatırken ekranın üst kısmındaki yüz simgesine dokunun.
3. Adım: Farklı AR filtreleri arasında geçiş yapmak için sağa veya sola kaydırın.
4. Adım: Beğendiğiniz bir AR filtresini seçmek için üzerine dokunun.
5. Adım: AR filtreyi uygulamak için videoyu paylaşmak için sağ alt köşedeki “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken nasıl hız ayarları yapabilirim?

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken hız ayarları yapmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Kaydederken veya oynatırken ekranın üst kısmındaki hız simgesine dokunun.
3. Adım: Farklı hız ayarları arasında geçiş yapmak için sağa veya sola kaydırın.
4. Adım: İstenilen hızı seçmek için üzerine dokunun.
5. Adım: Hız ayarını uygulamak için videoyu paylaşmak için sağ alt köşedeki “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken nasıl ses ekleyebilirim?

Instagram Hikayelerinde video paylaşırken ses eklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
2. Adım: Kaydederken veya oynatırken ekranın üst kısmındaki ses simgesine dokunun.
3. Adım: Sesin açık olduğunu onaylamak için üzerine dokunun.
4. Adım: Ses eklemek için videoyu paylaşmak için sağ alt köşedeki “Hikayeyi Paylaş” düğmesine dokunun.İnstagram Storyde Video Nasıl Paylaşılır?
Instagram Stories bölümüne girin.
Dokunarak veya kaydırarak videoyu seçin.
Videodaki istediğiniz bölümü kırpın.
Filtre, yazı veya çıkartma ekleyin.
Paylaş butonuna tıklayarak videonuzu Instagram Storyde paylaşın.

Instagram uygulamasını açın.
Profil fotoğrafınıza dokunun.
Story paylaşma ekranına geçin.
Videonuzu seçin.
Farklı efektler ekleyebilir ve paylaş butonuna tıklayarak Instagram Storyde paylaşabilirsiniz.

Geri