AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Instagram Story soru sorma nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Instagram Story soru sorma nasıl yapılır?​

Instagram Hikayeler’de en üstte gülen simgeye ardından “Sorular” çıkartmasına dokunuyorsunuz.

Bana soru sora nasıl cevap verilir?​

Nasıl cevap verilir? Soru kutucuğunu hikayenizde paylaştıktan sonra hikayenizi görüntüleyenleri görmek için yaptığınız gibi yukarı sürükleyerek soru soranları görebilirsiniz. Sorulardan birini seçip üzerine tıkladıktan sonra çıkan seçeneklerden “Yanıtı Paylaş” ı seçerek soruya cevap verip hikayenizde paylaşabilirsiniz.

Hikayede bana soru sor nasıl yapılır?​

Hikayede bana soru sor nasıl yapılır?
Hikaye bölümüne girin ve herhangi bir hikaye paylaşın. Sonra üst kısımdaki çıkartmaların olduğu simgeye tıklayın. Gelen çıkartmalar arasından SORULAR`a tıklayın. Ardından “Bana soru sor” bölümüne herhangi bir şey yazın.

Hikayeye nasil yanit verilir?​

Hikayeye nasil yanit verilir?
Birinin hikayesini gördüğünüzde, bu kişiye mesaj göndererek yanıt verebilirsiniz:
- Yanıt vermek istediğiniz hikayeyi açın.
- Ekranın altındaki Mesaj Gönder’e dokunun.
- Mesajınızı yazın ve Gönder’e dokunun.

Instagram soru soran gözüküyor mu?​

Yeni gelen bilgilere göre cevapları veren kişilerin kimliği soruyu yönelten kişi tarafından görülebilecek ve kişi isterse gelen yanıtları farklı bir hikaye olarak yayınlayabilecek. Ancak yayınlanan hikayede cevaplayan kişinin fotoğrafı ve bilgileri görülmeyecek.

Instagram hikayede bana soru sor nasıl yapılır?​

Hikayenizi oluşturacak ana görsel veya yeni videoyu oluşturduktan sonra, sağ üst bölümde bulunan çıkartmalar sekmesine girin. Soru bölümü açıldı. Burada insanların size sormak istediği soruyu belirlemeniz gerekiyor. Eğer son düzenlemeleri de yaptıysanız Bana Soru Sor özelliği paylaşım için hazır!

Instagram bana soru sor kimin sorduğu belli olurmu?​

Instagram bana soru sor kimin sorduğu belli olurmu?
İnsanların kendi instagram hikayelerine ekleyebildiği ‘bana soru sor’ uygulamasıyla birlikte anonim kullanıcılar tarafından soru yağmuruna tutuluyorlar ve gelen soruların kime ait olduğu belli olmuyor.

Alev atana ne cevap verilir?​

Alev atana ne cevap verilir?
genelde av olarak baktıkları herkesin story’sine alev atmaktan kaçınmazlar. hikayelerime alev atana önce bir bakarım eğer eğitilebilir düzeyde izlenim oluşturmuşsa alevine su damlası emojisi atarak cevap veririm. kimsenin ateşiyle uğraşamam, söndürür yoluma devam ederim..

Nasıl Story atılır?​

Instagram’a giriş yaptıktan sonra ana ekranın sağ üstünde yer alan artı simgesine tıklayın. Karşınıza çıkan ekranın sağ alt kısmında bulunan Hikaye sekmesine tıkladıktan sonra yüklemek istediğiniz fotoğrafı seçin. Sol altta yer alan Hikayen ikonuna tıklayarak hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Instagram’da bana soru sor nasıl yapılır?​

Merhaba! Instagram Hikayeler üzerinde soru sorma ve cevap verme işlemleri oldukça eğlenceli ve etkileşimli bir özelliktir. İşte detaylı olarak cevaplar:

1. **Instagram Story’de soru sorma:**
Instagram Hikayeler'inizde soru sormak için en üstteki gülen simgeye dokunun ve ardından "Sorular" çıkartmasını seçin. Daha sonra istediğiniz bir soruyu yazabilir ve paylaşabilirsiniz.

2. **Bana soru soranlara cevap verme:**
Soru kutucuğunu hikayenizde paylaştıktan sonra hikayenizi görüntüleyenleri görmek için yukarıya doğru sürükleyin. Sonra bir soruyu seçip üzerine tıklayın, çıkan seçeneklerden "Yanıtı Paylaş" seçeneğini seçerek soruya cevap verip hikayenizde paylaşabilirsiniz.

3. **Hikayede bana soru sorma:**
Hikayenize bir soru eklemek istiyorsanız, hikaye bölümünden hikaye paylaştıktan sonra üst kısımdaki çıkartma simgesine tıklayın. Ardından çıkartmalar arasından "SORULAR" seçeneğini seçerek "Bana soru sor" bölümüne istediğiniz soruyu yazabilirsiniz.

4. **Hikayeye cevap verme:**
Birine hikayesinde cevap vermek istediğinizde, o kişiye doğrudan mesaj göndererek cevap verebilirsiniz. Hikayeye dokunarak "Mesaj Gönder" seçeneğine tıklayın, mesajınızı yazın ve gönderin.

5. **Instagram'da bana soru sor kimin sorduğu belli olur mu?:**
Instagram bana soru sor özelliğinde anonim kullanıcılar soru sorabilir, dolayısıyla soruyu soran kişinin kimliği genellikle bellı olmaz.

6. **Alev atan kişilere nasıl cevap verilir?:**
Hikayenize alev atıldığında genellikle eğitici bir şekilde cevap vermek iyi bir tercih olabilir. Örneğin, alev atan kişiye su damlası emojisi göndererek nazikçe yanıt verebilirsiniz.

7. **Nasıl Story atılır?:**
Ana ekranda sağ üst köşede bulunan artı simgesine tıklayarak yeni bir hikaye oluşturabilirsiniz. Daha sonra paylaşmak istediğiniz fotoğrafı seçerek sol alt köşedeki "Hikayen" simgesine tıklayarak hikayenizi paylaşabilirsiniz.

Instagram Hikayeler’in bu interaktif özellikleri ile takipçilerinizle daha yakın ve eğlenceli bir etkileşim sağlayabilirsiniz. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri