AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Instagram Son gorulme kapatma nasil yapilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Instagram Son görülme kapatma nasıl yapılır?​

Profil fotoğrafınızın üstüne tıklayarak “Ayarlar” seçeneğine girin.
- Daha sonra sağ köşede bulunan seçeneklerden “Gizlilik ve Güvenlik” seçeneğini seçin.
- “Hareket Durumu” altında yer alan “Hareket Durumunu Göster” kutucuğunun yanında bulunan işareti kaldırarak son görülme özelliğini kapatmış oluyorsunuz.
Instagram aktiflik nasıl kapanır?
Yöntem #1: Android’de Instagram aktiflik kapatma: Adım #4: Ayarlar seçeneğine dokunun. Adım #5: Gizlilik sayfasını açın. Adım #6: Hareket Durumu seçeneğine dokunun. Adım #7: Hareket Durumunu Göster seçeneğini pasif hale getirin.

Takip yazısı neden yeşil?​

Instagram’da aktif kullanıcılar yeşil noktayla gösterilecek. Böylece bir fotoğraf paylaştığınızda ya da uygulamada gezinirken, doğrudan mesaj gelen kutunuzdaki yeşil noktalı arkadaş listenizi görebilirsiniz. Bu yeşil nokta yalnızca sizi takip eden arkadaşlarınız için gösterilecek.
Instagram Son görülme kapatıldığı nasıl anlaşılır?
Uygulamanın Instagram Direk Mesaj bölümüne girerek erişilebilir. Kullanıcı uygulamada çevrimiçi olduğunda en son görüldüğü zaman gösteriliyor. ‘Şu an Aktif ‘, ‘Bugün aktifti’, ‘1 saat önce aktifti’, ’24 saat aktif’ gibi zaman aralıkları belirtiliyor.
Birinin profilinde yeşil bir takip düğmesi görüyorsanız, bu kişiyi Yakın Arkadaşlar listenize eklediğiniz anlamına gelir. Yeşil takip düğmesi, kişinin sizi Yakın Arkadaşlar listesine eklediği anlamına gelmez.
Instagramda takip et yazısı neden yeşil?
Bir fotoğraf paylaştığınızda ya da uygulamada gezinirken doğrudan mesaj, gelen kutunuzdaki yeşil noktayı arkadaş listenizi görebilirsiniz. Bu yeşil nokta yalnızca sizi takip eden arkadaşlarınız için gösterilecek. Ayrıca bu özeliği ayarlardan kapatabileceksiniz.

Instagramda görüldü yapmadan mesaj okunur mu?​

Daha sonra direct bölümüne girerek parmağımız ile yukardan aşağı çekerek yeniliyoruz ve iletiyi istek bölümüne düşmesini sağlıyoruz. Ve direct bölümü üst köşesinde 1 istek şeklinde uyarı göreceksiniz tıklıyoruz o kişinin iletisi karşımızda açıyoruz ve okuyoruz görüldü gitmeden okuma işlemini gerçekleştirdik!
Instagramda mesaj neden görüldü olmuyor?
Hazırsanız başlıyoruz. Öncelikle hesabınıza giriş yaparak sağ üst köşede yer alan 3 çizgiye tıklamanız gerekmekte. Oradan ayarlar kısmına giriş yaparak hareket durumuna tıklamalı ve sonrasında hareket durumu göster bölümüne giriş yapmalısınız. Bu bölüm mavi ise görüldü, gri ise görüldü özelliği kapalı demektir.

Geri