İnstagram Siyah Tema Nasıl Yapılır İphone 6?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye
İphone 6 kullanıcıları için İnstagram Siyah Tema Nasıl Yapılır? İşte size ipuçları! 1. İnstagram uygulamasını açın. 2. Profilinize gidin ve üç noktalı menüyü tıklayın. 3. Ayarlar’a dokunun ve ardından Tema seçeneğine geçin. 4. Siyah Tema’yı seçin ve kaydedin. 5. Uygulamayı yeniden başlatarak siyah tema kullanmaya başlayın. İphone 6 kullanıcıları için bu adımları takip ederek kolayca İnstagram Siyah Tema kullanabilirsiniz. Daha modern ve şık bir görünüm elde etmek için hemen deneyin!
İçindekiler

İnstagram, kullanıcıların fotoğraf ve video paylaşmasına olanak sağlayan popüler bir sosyal medya platformudur. İphone 6 kullanıcıları da İnstagram’ın birçok özelliğinden yararlanabilir. İphone 6’da siyah tema kullanmak isteyenler için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

Adım 1: İnstagram Uygulamasını Açın

İphone 6’nızdaki uygulama ekranından İnstagram uygulamasını bulun ve açın. Eğer uygulama yüklü değilse App Store’dan indirip kurmanız gerekmektedir.

Adım 2: Profil Sayfasına Girin

İnstagram uygulamasını açtıktan sonra alt kısımdaki menüden sağ alt köşede bulunan “Profil” simgesine tıklayın. Bu simge, profil sayfasına yönlendirecektir.

Adım 3: Ayarlar Sayfasına Girin

Profil sayfasına girdikten sonra sağ üst köşede bulunan üç noktalı simgeye tıklayın. Açılan menüden “Ayarlar” seçeneğini seçin. Ayarlar sayfası açılacaktır.

Adım 4: Tema Ayarlarını Bulun

Ayarlar sayfasını açtıktan sonra aşağı kaydırarak “Tema” başlığını bulun. Bu başlık altında tema seçenekleri yer almaktadır.

Adım 5: Siyah Temayı Seçin

Tema başlığı altında bulunan “Tema Rengi” seçeneğine tıklayın. Açılan renk seçenekleri arasından “Siyah” rengini seçin. Seçiminiz otomatik olarak kaydedilecektir ve İnstagram siyah tema ile kullanıma hazır olacaktır.
İphone 6’da İnstagram siyah tema nasıl yapılır sorusuna cevap olarak yukarıda belirtilen adımları takip ederek siyah tema kullanabilirsiniz. İnstagram’ın temasını değiştirmek istediğinizde yukarıdaki adımları izleyebilir ve farklı tema seçeneklerini deneyebilirsiniz. Unutmayın, İnstagram’ın temasını değiştirmek sadece görünümü etkileyecektir, içeriklerinizde herhangi bir değişiklik olmayacaktır.

İnstagram Siyah Tema Nasıl Yapılır İphone 6?​

İphone 6 kullanıcıları için Instagram’da siyah tema ayarı yapmak mümkündür.
Ayarlar bölümünden Ekran ve Parlaklık seçeneğine girin.
Karanlık modu etkinleştirmek için Karanlık mod seçeneğini açın.
İnstagram uygulamasını yeniden başlatarak siyah tema kullanmaya başlayabilirsiniz.
Siyah tema kullanarak Instagram’ın arayüzünü karanlık renklere büründürebilirsiniz.

İphone 6 kullanıcıları için Instagram’da siyah tema ayarı yapmak mümkündür.
Ayarlar bölümünden Ekran ve Parlaklık seçeneğine girin.
Karanlık modu etkinleştirmek için Karanlık mod seçeneğini açın.
İnstagram uygulamasını yeniden başlatarak siyah tema kullanmaya başlayabilirsiniz.

Geri