Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Instagram Sifremi Unuttum telefon numaram degisti ne yapmaliyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Instagram Şifremi Unuttum telefon numaram değişti ne yapmalıyım?​

E-postanıza veya telefon numaranıza erişiminiz yoksa Instagram şifrenizi sıfırlayamazsınız. Bu nedenle, hesabınızı kurtarma konusunda yardım için Instagram desteğiyle iletişime geçmeniz gerekir.
Instagram telefon numarası değiştirme nasıl yapılır?
Bunu yapabilmek için “https://www.instagram.com/accounts/edit/” adresi üzerinden kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapınız. Bu alanda telefon numarası yazan yere yeni tel no girerek güncelleyebilirsiniz. Numarayı değiştirince kaydet diyerek işlemi bitiyoruz.
Instagram kodu telefon numarasına neden gelmez?
Instagram Uygulaması üzerinden telefon numaranıza gönderdiğiniz kodlar size ulaşmıyor ise aşağıdaki çözüm önerilerini deneyebilirsiniz. Instagram profiliniz açılıyor ise hesabınızdan çıkış yapınız. Ayarlar – Uygulamalar – Instagram sekmesine ulaşıp Ön Belleği siliniz. Tekrar giriş yapmayı deneyiniz.

Instagram hesabı nasıl geri getirilir?​

merhabalar, instagramın destek kısmına mail gönderip bu durumu ingilizce olarak yazarsanız size geri dönüş yapacaklardır. bu gibi durumlarda instagram, ulaşılamayan hesabın kullanıcı adını, gerçek adınızı ve soy adınızı bir kağıda yazıp elinizde tutarak fotoğraf çekmenizi isteyecektir. bunları gönderdikten sonra sizi …
Telefon no ile ınstagram açınca bildirim gider mi?
Hayır, öyle bir şey yok.
Instagram yedek kodu nereye girilir?
Ayarlar’a dokunun. Güvenlik’e ve ardından İki Faktörlü Kimlik Doğrulaması’na dokunun. Ek Yöntemler’e dokunun. Yedek Kodlar’a dokunun.

Instagram kod gelmiyor ne zaman gelir?​

Başka bir operatöre geçiş sonrasında veya Sim Kart değişimi sonrasında 2-3 gün SMS Sorunu yaşanabilmektedir. 2-3 Gün sonra deneyebilirsiniz. Yakın dönemde Operatör Değişikliği yaptı iseniz 32665’e (FBOOK) On veya Fb yazıp gönderin. Facebook SMS Servisi aktif edilecektir. Instagram’ a bilgisayarla giriş yapınız.

Geri