İnstagram Reels Videosu Hikayede Nasıl Paylaşılır?

SoruCevap

Yeni Üye
İnstagram Reels videosu hikayede nasıl paylaşılır? İşte size pratik bir rehber. İnstagram uygulamasını açın ve Reels sekmesine dokunun. Yeni Reels oluşturun ve videoyu kaydedin. Videoyu düzenlemek için efektler, sesler ve metinler ekleyin. Hikaye simgesine dokunun ve Hikayede Paylaş seçeneğini seçin. İsterseniz etiketler ekleyebilir ve hikayenizi arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Bu basit adımları takip ederek İnstagram Reels videosunu hikayede paylaşabilirsiniz. Hikayenizde daha fazla etkileşim almak için ilgi çekici başlıklar ve önemli anlar paylaşmayı unutmayın.
İçindekiler

İnstagram Reels Videosu Hikayede Nasıl Paylaşılır?​

İnstagram Reels, kullanıcıların kısa ve eğlenceli videolar oluşturmasına ve paylaşmasına olanak tanıyan bir özelliktir. Reels videolarınızı hikayelerinizde paylaşmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Adım: İlk olarak, İnstagram uygulamasını açın ve anasayfada sol üst köşedeki kamera ikonuna dokunun.
2. Adım: Kamera modları arasında kaydırarak “Reels” seçeneğini bulun ve üzerine tıklayın.
3. Adım: Reels video çekmek için kayıt düğmesine basın ve videonuzu oluşturun.
4. Adım: Videonuzun üzerine filtreler, metinler, müzikler ve efektler ekleyebilirsiniz.
5. Adım: Videonuz hazır olduğunda, sağ alt köşedeki “İleri” düğmesine dokunun.
6. Adım: Açılan sayfada, videonuzun açıklamasını ve hashtaglerini ekleyebilirsiniz.
7. Adım: Videonuzu hikayenizde paylaşmak için sağ alt köşedeki “Hikayede Paylaş” düğmesine dokunun.
8. Adım: İstediğiniz hikaye ayarlarını yapabilir ve hikayenizi paylaşabilirsiniz.
Bu adımları takip ederek İnstagram Reels videolarınızı hikayelerinizde kolayca paylaşabilirsiniz. Reels videoları, profilinizde de kalıcı olarak görüntülenecektir. Ayrıca, paylaştığınız hikayeleri istediğiniz zaman kaldırabilir veya düzenleyebilirsiniz.

İnstagram Reels Videosu Hikayede Nasıl Paylaşılır?​

Instagram Reels videosunu hikayede paylaşmak için önce videoyu oluşturun.
Videoyu Instagram hikayelerine eklemek için Reels sekmesine gidin.
Daha sonra paylaşmak istediğiniz Reels videosunu seçin.
Videoyu hikayeye eklemek için “Hikayene Paylaş” butonuna dokunun.
Hikayenizi özelleştirmek için çıkartmalar, yazılar ve efektler ekleyin.

Instagram Reels videosunu hikayede paylaşmak için öncelikle videoyu oluşturun.
Videoyu Instagram hikayelerine eklemek için Reels sekmesine gidin.
Daha sonra paylaşmak istediğiniz Reels videosunu seçin.
Videoyu hikayeye eklemek için “Hikayene Paylaş” butonuna dokunun.
Hikayenizi özelleştirmek için çıkartmalar, yazılar ve efektler ekleyin.